- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 32
Amiin canım inşallahBıraktırır büyük ihtimalle zaten ağır bi ilaç
Hayırlısıyla kalp atışını duyarsın inşaallah bana hafta içine randevu alabilirsin dedi kalp atışı için eşimde gelmek istediği için önümüzdeki hafta cumartesi gideceğim bende Rabbim hepimize güzel haberler duyursun
Seninde varmış benim kadar nerdeyse serumu ne için veriyor acababi de serumum var unutmuşum haftada 1 alıyorum ama 8. hafta kesecek onu yanlış bilmşyosam
Kalp atışı için erken olmuyomu canım ben tam 5 haftalık gittim keseyi gördüm sadece 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi banaAmiin canım inşallahben şuan sat a göre 4+2 yim 5 hafta olucak nerdeyse gittiğimde bakalım. Oğlumda duymamıştık ama görmüştük
Senin ne kadarlık oldu şu an canım bebek
Bana kalp atışından sonra kontrollü azalacağız dedi ama ne bilim ya çok iğne karnım morardı hep hele kalçadan olan acayip yakıyor estrofemi sabah 2 akşam 2 verdi bana
Pıt pıt görünüyodu canımKalp atışı için erken olmuyomu canım ben tam 5 haftalık gittim keseyi gördüm sadece 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi bana
Seninde varmış benim kadar nerdeyse serumu ne için veriyor acaba
Çok yakın zamanlarımız birbirine banada eve geliyor hemşire ama yağlı bi iğne olduğu için yakıyor işte teşekkür ederim canımben bildiğim kadarıyla 6 hafta 1 günlük oldu şu an
iğneyi ben çook yavaş vurduruyorum ama yine de perişan ediyorhiç oturamıyorum üstüne, yatarken de yüzüstü yatıyorum
başhemşireye yazmıştım bana arnica jel önerdi, bi doktoruna sorsana ok derse masaj yaparak sür iğneden sonra
Ne güzel ya bende heyacanla bekliyorum Rabbim banada nasip etsin duymayıPıt pıt görünüyodu canım
Resmen üstümüzde deney yapılıyorbenim de az değil aynenserum bildiğim kadarıyla bağışıklık için
Resmen üstümüzde deney yapılıyor
Canım benim ilk denememdi bende aynı şeyleri düşünüyorum seninle ama hamile olduğumu öğrendikten sonra bu kadar ilaç kullanmak tedirgin etti beni bende herkes kullanıyo mu diye merak ettim bencede ne yapılması gerekiyorsa yapılmalı olmazsa da insanın içi rahat olurben önceki 2 denemeden memnun değilim hiç keşke o zaman yapsalardı bunları
hem de ilk transferden sonra hiç ara vermeden yapmıştık 2.sini
burada histeroskopiden sonra bile rahmi dinlendirdikbazı yerler dediğin gibi bence de
üzülüyorum biliyo musun madem bunlar yapılabilirdi o ilk gittiğim klinik de keşke yapsaydı da hem madden hem de ruhen bu kadar zorlamasaydı
Allahtan burada bu kadar çok ilaç vs verdiler de pozitifi gördüm
umarım isteyen herkes er ya da geç bebeğine sahip olur
Bide doktora güvenmek çok önemli bence canım içinde gram şüphe varsa başka doktora gidilmeli bence bende hep dua ediyorum ben 8 sene sonra kavuştum Rabbim kucağımada almayı nasip etsin dileyen isteyen herkese de tez vakitte hayırlı şekilde nasip etsinben önceki 2 denemeden memnun değilim hiç keşke o zaman yapsalardı bunları
hem de ilk transferden sonra hiç ara vermeden yapmıştık 2.sini
burada histeroskopiden sonra bile rahmi dinlendirdikbazı yerler dediğin gibi bence de
üzülüyorum biliyo musun madem bunlar yapılabilirdi o ilk gittiğim klinik de keşke yapsaydı da hem madden hem de ruhen bu kadar zorlamasaydı
Allahtan burada bu kadar çok ilaç vs verdiler de pozitifi gördüm
umarım isteyen herkes er ya da geç bebeğine sahip olur
Hayırlı akşamlar canım Rabbim sabır versin tez vakitte de sağlıklı gebelik nasip etsin bende bi sorun yoktu zaten sebepsiz infertile olarak teşhis koyuldu tüm ilaçları tedbir amaçlı verdi bana yani hatta sanırım özel bi durum yoksa doktorum tüm hastalarına veriyor bu ilaçlarıKızlar hayırlı akşamlar, öncelikle topikniz hayırli olsun inşallah hepiniz sağlıcakla yavrularınızı kucağınıza alırsınız. Benim sizlere bir sorum olucak. Az çok paylaşımlarınızı okudum ve nerdeyse bir çok arkadaş transferden sonra kan sulandırıcılar kullanıyor. Sorum şu ki:her hangi bir pıhtılaşma probleminizmi vardı yoksa doktor önlem amaçlı yazdı. Ben malesef ilk transferimde 8 haftalık bebeğimin kalbi durduve genetik test yapıldı düşük materyaldan ( kromozom testi) cevabın bekliyoruz. Kk çok araşdırdım ve çoğu tüp bebek doktoru kan sulandırıcı kullandırmış hastalarına. Estrofem ilacı kanda pıhtı oluştura bilyomuş o üzden önem amaçla kan sulandırıcılar veriliyormuş. Ben transferden sonra sadece estrofem ve Progestan kullandım. Hep içimde acabalar ve keşkeler var.
Benim ilk denemem oldu iki aşılamada yapıldı hiç birinde bana da burda yazılan bir çok ilaç verilmedi transfer sonrası sadece progesteron fitil verildi ama şimdi ohss olunca kan sulandırıcı igne ve birde hap verdiler iki günde bir içiliyo acıkcası korkuyorumda bir kere kan testi yapıldı pozitifti ancak yarnda yapılacak acaba bi sorun cıkarmı diyede düşünmekten kendimide alamıyorumKızlar hayırlı akşamlar, öncelikle topikniz hayırli olsun inşallah hepiniz sağlıcakla yavrularınızı kucağınıza alırsınız. Benim sizlere bir sorum olucak. Az çok paylaşımlarınızı okudum ve nerdeyse bir çok arkadaş transferden sonra kan sulandırıcılar kullanıyor. Sorum şu ki:her hangi bir pıhtılaşma probleminizmi vardı yoksa doktor önlem amaçlı yazdı. Ben malesef ilk transferimde 8 haftalık bebeğimin kalbi durduve genetik test yapıldı düşük materyaldan ( kromozom testi) cevabın bekliyoruz. Kk çok araşdırdım ve çoğu tüp bebek doktoru kan sulandırıcı kullandırmış hastalarına. Estrofem ilacı kanda pıhtı oluştura bilyomuş o üzden önem amaçla kan sulandırıcılar veriliyormuş. Ben transferden sonra sadece estrofem ve Progestan kullandım. Hep içimde acabalar ve keşkeler var.
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Bizdede sebebsiz infertilite. Malesef 4 senedir olmadı. Tüpbebek denedik her şey normalken 11 haftada kanamayla doktora gitdim ama malesef 8 haftada kalbi durmuş dediler. O günden yani üç ay oldu araştıra araştıra hep kan sulandırıcıda takıldım kaldım. Yaşım 41 oluçak ve riskli hamilelik gurubundayım benim kan sulandırıcı kullanmam gerekyomuş. Kendi kafamdan yine ne olur olmaz şehir hastanesine gidip trombofili genetik test verdim iki aya çıkar dediler. Bakalım artık hayırlısı olsun. İnşallah ikinci denememde Rabbim yüzümü güldürürHayırlı akşamlar canım Rabbim sabır versin tez vakitte de sağlıklı gebelik nasip etsin bende bi sorun yoktu zaten sebepsiz infertile olarak teşhis koyuldu tüm ilaçları tedbir amaçlı verdi bana yani hatta sanırım özel bi durum yoksa doktorum tüm hastalarına veriyor bu ilaçları
Canım benim ilk denememdi bende aynı şeyleri düşünüyorum seninle ama hamile olduğumu öğrendikten sonra bu kadar ilaç kullanmak tedirgin etti beni bende herkes kullanıyo mu diye merak ettim bencede ne yapılması gerekiyorsa yapılmalı olmazsa da insanın içi rahat olur
Ay hayırlı olsun canım, ne güzel.ben keseyi ve bebeği gördüm pazartesi de kalp atışına gidiyoruz
benim
oksapar
progestan 3 fitil
progeastan 2 günde bir kalçadan iğne
decavit
coraspin bunlar devam ediyo
estrofem günde 3 'tü 2'ye düşürdü başka eksilen yok şu an için
Hayırlı olsun canım, bence hiç korkma için rahat olsun Allah’ın izniyle her şey yolunda gider. Ben keşke daha fazla ilaç kullansaydım diyorum yeterki bebeyim benimle kalırdı. İnşallah iyi olur sıkma canını, bol bol dua etBenim ilk denemem oldu iki aşılamada yapıldı hiç birinde bana da burda yazılan bir çok ilaç verilmedi transfer sonrası sadece progesteron fitil verildi ama şimdi ohss olunca kan sulandırıcı igne ve birde hap verdiler iki günde bir içiliyo acıkcası korkuyorumda bir kere kan testi yapıldı pozitifti ancak yarnda yapılacak acaba bi sorun cıkarmı diyede düşünmekten kendimide alamıyorum.
AminHayırlı olsun canım, bence hiç korkma için rahat olsun Allah’ın izniyle her şey yolunda gider. Ben keşke daha fazla ilaç kullansaydım diyorum yeterki bebeyim benimle kalırdı. İnşallah iyi olur sıkma canını, bol bol dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?