• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Bizdede sebebsiz infertilite. Malesef 4 senedir olmadı. Tüpbebek denedik her şey normalken 11 haftada kanamayla doktora gitdim ama malesef 8 haftada kalbi durmuş dediler. O günden yani üç ay oldu araştıra araştıra hep kan sulandırıcıda takıldım kaldım. Yaşım 41 oluçak ve riskli hamilelik gurubundayım benim kan sulandırıcı kullanmam gerekyomuş. Kendi kafamdan yine ne olur olmaz şehir hastanesine gidip trombofili genetik test verdim iki aya çıkar dediler. Bakalım artık hayırlısı olsun. İnşallah ikinci denememde Rabbim yüzümü güldürür
Ne demek canım burda birbirimize danışarak yardımcı olmaya çalıyoruz hepimiz çok iyi yapmışsın test yaptırarak en azından için rahat eder ama doktor çok önemli canım içinin ısınmadığı güvenmediğim bi doktorla olmuyor bu süreç negatifte olabiliyor ama önemli olan senin içinin sonuç ne olursa olsun rahat olması 2.deneme içinde başarı şansı daha yüksek oluyor diyorlar Rabbim inşaallah nasip etsin tez vakitte 🤲🥰

için rahat etsin

yüksek ihtimalle bebek yerini korumaya devam etsin rahim de stabilize kalsın diye veriyolar🙏❤️

hangi gün kalp atışı?🧡
Sağol canım ya iyiki varsınız bu yarayı bi bu yaranın sahibi anlıyor çünkü 🥰
Normalde perşembe ama eşimle gitmek istediğimiz cumartesi gideceğiz haftaya hayırlısıyla 💙

Ne demek canım burda birbirimize danışarak yardımcı olmaya çalıyoruz hepimiz çok iyi yapmışsın test yaptırarak en azından için rahat eder ama doktor çok önemli canım içinin ısınmadığı güvenmediğim bi doktorla olmuyor bu süreç negatifte olabiliyor ama önemli olan senin içinin sonuç ne olursa olsun rahat olması 2.deneme içinde başarı şansı daha yüksek oluyor diyorlar Rabbim inşaallah nasip etsin tez vakitte 🤲🥰
Amin canım inşallah Allah razı olsun, dilerim Rabbim çoçuk hasreti çeken Annelerin tez bir vakitte yüzünü güldürür Amin🤲

Ay hayırlı olsun canım, ne güzel. 🥰
İnşallah gümbür gümbür duyarsınız kalp atışını. 😉
İlaçlarımız oksapar dışında aynı, doktorumuz da aynı mi acaba? 😂
Ben Bahçeci’de Ebru Hanım’a gidiyorum.

aiiyyy gerçekten mii? canım Ebru hocam🧡 ben de ondayım
valla Allah iyi ki karşıma çıkardı

demek bu yüzden ilaçlarımız da benziyo

acaba hiç karşılaştık mı😂

bu arada benim ilk iki denemem memorial ataşehir'deydi oradan memnun kalmadım ben

Son düzenleme:
aiiyyy gerçekten mii? canım Ebru hocam🧡 ben de ondayım
valla Allah iyi ki karşıma çıkardı

demek bu yüzden ilaçlarımız da benziyo

acaba hiç karşılaştık mı😂

bu arada benim ilk iki denemem memorial ataşehir'deydi oradan memnun kalmadım ben
Muhtemelen karşılaşmışızdır. 🥰
Benim 2.denemem. İlki Nisan ayındaydı, maalesef 9 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin. Şimdi aynı yerde aynı doktorla tekrar deniyoruz. 😉
Kan testlerinde pıhtılaşma mı çıktı, onun için mi oksapar verdi sana?

Bizi doktorumuz kese için çağırmadı direk kalp atışı İçin bekledi sanırım yani biz henüz kese oluştu mu onu dahi bilmiyoruz 😔

İnşallah kuzum çok sağol 😊 şimdilik kahverengi olarak devam ediyor kan sulandırıcı hem iğne hem de hap var ama iki gün önce konuştuğumda doktor bırakma dedi 🤔
Canım beni de çağırmadı daha.Bugün 19. Gün yine kan testi istedi 😒Senin kaçıncı gün oldu?

Yaaaaa, kıyamaaaam. 🥰
Strestendir tabii, kafanı dağıtmaya çalış istersen. 😉
Benim de yarın randevum, ilk defa kan değerimi öğrenicem. 🙃
Çok güzel diziler var, öyle oyalanıyorum ben de. 😉
Yoksa hiç geçmiyo saatler. 🙈
Hayrunisa canım inşallah güzel sonuçların olur 🤲🧿10. Gün mü 12. Gün mü ? Ben de bugün kan vereceğim yeniden 19. Gün olmasına rağmen.Doktor ona göre kese randevusu verecek herhalde.çoğu kişi çok önceden gördü.Benim değerler yavaş ilerliyor galiba 15. Gün de ancak 1015 olmuştu.O yüzden çağırmadı galiba. Bugün ikimizin de test günü.💜Hayırlı haberler alalım inşallah 🧿🤲🧿🤲Tüm isteyenlerin Sağlıkla kucağına aldığı gebelikleri olsun 🧿🤲🤲🤲🤲🤲🤲💜

Hayrunisa canım inşallah güzel sonuçların olur 🤲🧿10. Gün mü 12. Gün mü ? Ben de bugün kan vereceğim yeniden 19. Gün olmasına rağmen.Doktor ona göre kese randevusu verecek herhalde.çoğu kişi çok önceden gördü.Benim değerler yavaş ilerliyor galiba 15. Gün de ancak 1015 olmuştu.O yüzden çağırmadı galiba. Bugün ikimizin de test günü.💜Hayırlı haberler alalım inşallah 🧿🤲🧿🤲Tüm isteyenlerin Sağlıkla kucağına aldığı gebelikleri olsun 🧿🤲🤲🤲🤲🤲🤲💜
Ay inşallah canım. 🥰
Acayip heyecanlıyım ben. Uyku tutmadı resmen. 🙃
Bugün 12.gün, ilk defa kan vericem.
İdrarda gördüm ama güven olmuyo ki ona.
Hayırlısıyla bir an önce vereyim de çıksın sonuç. 🙈

Ah canım benimmm inşallah bende öyle ümit ediyorum inşallah görürüz biraz korkularım var ilk gebeliğim normal yolla olmustu ama boş gebelikti maalesef geçen sene transfer sonrası pozitifi gördük fakat gelişim sağlamamıştı inşallah bu sefer her şey güzel gider 🙏🙏🙏🙏
Canım inşallah bu kez mutlu haberlerini alacağız.Hiç kötüyü getirme aklına.Dua ediyorum hepimiz için, Allah sağlıkla tamamına erdirsin herşeyi 🤲🤲🧿Senin kaçıncı günün bugün?En son kaçıncı Gün kan vermiştin ve değerin kaçtı?Benim 19. Gün için hala kan testi istedi de o yüzden sordum.Daha keseye çağırmadı.😒

Ay inşallah canım. 🥰
Acayip heyecanlıyım ben. Uyku tutmadı resmen. 🙃
Bugün 12.gün, ilk defa kan vericem.
İdrarda gördüm ama güven olmuyo ki ona.
Hayırlısıyla bir an önce vereyim de çıksın sonuç. 🙈
Canım normal tutmaması , her aşamamız stres , bekleme .Allah sağlıkla geçireceğimiz, sonu mutlu biten bir gebelik nasip etsin 🤲🤲Bugün ikimiz de güzel sonuçlar alalım inşallah 🤲🤲🤲🤲🧿🧿🧿🧿

15.gün 1015 çok güzel bir değer.
Keseyi görene kadar 3 kere kan istiyo bazı doktorlar, hiç takma kafana canım.
Kötüyü çağırma. 😉

ben keseyi ve bebeği gördüm pazartesi de kalp atışına gidiyoruz

benim
oksapar
progestan 3 fitil
progeastan 2 günde bir kalçadan iğne🤢
decavit
coraspin bunlar devam ediyo

estrofem günde 3 'tü 2'ye düşürdü başka eksilen yok şu an için
Özgem dualarım hepimiz için.Sağlıkla duy inşallah kalp atışını 🙏🙏🤲🤲🤲🤲🧿🧿🧿Acaba bana da kısmet olur mu kese görüp kal atışı duymak?40 yaşında olup 5. denememde ilk kez tutununca çok korkuyorum.Çünkü forumda bir sürü insan ile tanıştım.Tutunduktan sonra 7-8-9. Haftalarda kalp atışları duyulmamış.Bunu düşünmek istemiyorum ama zaten 5. Denemede ilk kez tutunmuş, herhalde bir daha tutunmaz gibi geliyor 😞Allah’ım bizi güzelliklerle buluştursun, sağlıkla kucağımızı doldursun 🤲🤲🤲🧿🧿🧿

ben önceki 2 denemeden memnun değilim hiç keşke o zaman yapsalardı bunları🥺

hem de ilk transferden sonra hiç ara vermeden yapmıştık 2.sini 🥺

burada histeroskopiden sonra bile rahmi dinlendirdik✌️ bazı yerler dediğin gibi bence de

üzülüyorum biliyo musun madem bunlar yapılabilirdi o ilk gittiğim klinik de keşke yapsaydı da hem madden hem de ruhen bu kadar zorlamasaydı

Allahtan burada bu kadar çok ilaç vs verdiler de pozitifi gördüm🧡

umarım isteyen herkes er ya da geç bebeğine sahip olur🙏🙏🙏
🤲🤲🤲🤲🤲🧿🧿🧿🧿🧿💜💜💜💜

Kızlar hayırlı akşamlar, öncelikle topikniz hayırli olsun inşallah hepiniz sağlıcakla yavrularınızı kucağınıza alırsınız. Benim sizlere bir sorum olucak. Az çok paylaşımlarınızı okudum ve nerdeyse bir çok arkadaş transferden sonra kan sulandırıcılar kullanıyor. Sorum şu ki:her hangi bir pıhtılaşma probleminizmi vardı yoksa doktor önlem amaçlı yazdı. Ben malesef ilk transferimde 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu😔 ve genetik test yapıldı düşük materyaldan ( kromozom testi) cevabın bekliyoruz. Kk çok araşdırdım ve çoğu tüp bebek doktoru kan sulandırıcı kullandırmış hastalarına. Estrofem ilacı kanda pıhtı oluştura bilyomuş o üzden önem amaçla kan sulandırıcılar veriliyormuş. Ben transferden sonra sadece estrofem ve Progestan kullandım. Hep içimde acabalar ve keşkeler var.
Canım inşallah sonucun güzel çıkar🤲Ben de Faktör V (G16916) heterozigot mutasyon çıkmıştı.Benim ilk 2 denemem de genetik test yapılmadı.3. denememde bu sonuç çıktı ama doktor kan sulandırıcı olarak sadece coraspirin verdi , iğne vermedi.Bu denemelerde tutunma olmadı.4. denemede bu kez kan sulandırıcı olarak hem Ecoprin hap hem de Enox iğne kullandım ama yine tutmadı.5’te değişik birşey yapmadık ama tuttu 🤲🧿🤲🧿O yüzden kan sulandırıcı yapılınca kesin tutuyor diye birşey yok ama bir genetik sıkıntı varsa veriliyor kesin.Allah sağlıkla kavuştursun bizi bebeklerimize 🤲🤲🤲🧿🧿🧿💜

Özgem dualarım hepimiz için.Sağlıkla duy inşallah kalp atışını 🙏🙏🤲🤲🤲🤲🧿🧿🧿Acaba bana da kısmet olur mu kese görüp kal atışı duymak?40 yaşında olup 5. denememde ilk kez tutununca çok korkuyorum.Çünkü forumda bir sürü insan ile tanıştım.Tutunduktan sonra 7-8-9. Haftalarda kalp atışları duyulmamış.Bunu düşünmek istemiyorum ama zaten 5. Denemede ilk kez tutunmuş, herhalde bir daha tutunmaz gibi geliyor 😞Allah’ım bizi güzelliklerle buluştursun, sağlıkla kucağımızı doldursun 🤲🤲🤲🧿🧿🧿

hayır şu düşünceleri bi uzaklaştır zihninden ben de bir sürü yazı okudum hep geç duyanlar olmuş

geç olsun güç olmasın🧡🧡🧡

hiç sorun yok, her şey yolunda bak

değerlerin de gayet güzel

mis gibi takılıyolar güvenle rahmimizde tontikler🧡🧡🧡🧡

bi kaç uygulama var store'da onlardan indir moral olur🍀

gün gün neler olduğunu takio ediyorum uygulamalardan keyfim yerine geliyo🧡🧡🧡🧡

Muhtemelen karşılaşmışızdır. 🥰
Benim 2.denemem. İlki Nisan ayındaydı, maalesef 9 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin. Şimdi aynı yerde aynı doktorla tekrar deniyoruz. 😉
Kan testlerinde pıhtılaşma mı çıktı, onun için mi oksapar verdi sana?

ben hiç bilmiyorum, benim 3. deneme ama Ebru hoca'yla ilk deneme

bence yaş faktörünü de dikkate alarak riske atmak istememiş ve tüm olasılıkları değerlendirerek vermiş olabilir🤷‍♀️

aralık'ta 39 oluyorum ve benim amh da çok düşük
inşallah bu defa hayırlısıyla kucağımıza alırız🙏🧡🧡🧡🧡

Kızlar naber herkesler iyi miiiii🥰
Roller cnm pZt ye az kaldııı hadiiii🖤 benim randevumu salıdan perşembeye attılar😟😟 ama neyseki 3 gün önce başka bi doktora gitmştim tahliller için orda tekrar gördüm minnoşu😍 Özlemcim senin testin tekrarlandı mı keseye ne zaman hayırlısıyla😘

Canım inşallah bu kez mutlu haberlerini alacağız.Hiç kötüyü getirme aklına.Dua ediyorum hepimiz için, Allah sağlıkla tamamına erdirsin herşeyi 🤲🤲🧿Senin kaçıncı günün bugün?En son kaçıncı Gün kan vermiştin ve değerin kaçtı?Benim 19. Gün için hala kan testi istedi de o yüzden sordum.Daha keseye çağırmadı.😒

sen umutmuo gibi hem keseyi hem kalp atışını aynı anda duyacaksın kesin❤️

Kızlar naber herkesler iyi miiiii🥰
Roller cnm pZt ye az kaldııı hadiiii🖤 benim randevumu salıdan perşembeye attılar😟😟 ama neyseki 3 gün önce başka bi doktora gitmştim tahliller için orda tekrar gördüm minnoşu😍 Özlemcim senin testin tekrarlandı mı keseye ne zaman hayırlısıyla😘

Purple valla göremeyince özlemişim❤️

bazen başka gruplarda denk geliyorum yazılarını okuyorum😇

evet az kaldı heyecan dorukta

Mayıs grubunda beraber oluruz diye düşünmüştüm ama galiba Haziran'a denk gelecek

oğlak anne ikizler çocuk 🤢 tam bir çatışma inşallah Mayıs'ta doğururum😂

Back