- 24 Nisan 2021
- 818
- 756
- 37
Canım mevsim değişikliğinden kaynaklida olabilir erken olman. Ama üzülme lütfen vardır rabbimin bildiği. Olacaktır Allah'ın izni ile.sadece sabır ile beklemeliyiz . Hakkinda hayirlisi olsun canim benim.3 eylülde pik, 4 Eylülde tam olarak çatlamayı gördüm, anlamadım cidden nasıl böyle bir şey oldu, ovulasyon yapmasam erken yumurtladım diyeceğim. Hiç beklemiyordum çok üzgünüm ama..
Bende tam 15.gun oldum geçen ay catlatma ignesi sonrası3 eylülde pik, 4 Eylülde tam olarak çatlamayı gördüm, anlamadım cidden nasıl böyle bir şey oldu, ovulasyon yapmasam erken yumurtladım diyeceğim. Hiç beklemiyordum çok üzgünüm ama..
Ben de dikkat ettim buna, ovulasyon görüyorum 24 saatte çatlama görüyorum ama reglim çatlamadan 11 12 gün sonra oluyor3 eylülde pik, 4 Eylülde tam olarak çatlamayı gördüm, anlamadım cidden nasıl böyle bir şey oldu, ovulasyon yapmasam erken yumurtladım diyeceğim. Hiç beklemiyordum çok üzgünüm ama..
Adetim bitti 2 gün sonra test yapmaya başladım, 2,3 Eylül tam pik, 4 Eylül çatlama oldu. Bugün de az önce regl oldum. Ağlamak istiyorum yaNasıl ya çok ilginçacaba bu yumurtlama 2. Miydi? Çünkü asıl yumurtlama dan 1 hafta sonda oluyor ve regl günü değişmiyor Çoğu kişininki 14-16 arasıdır.. çok şaşırdım
Ben de dikkat ettim buna, ovulasyon görüyorum 24 saatte çatlama görüyorum ama reglim çatlamadan 11 12 gün sonra oluyor
Burda biri çatlama geç olsa da regl günüm şaşmaz demişti. 12. Gün falan regl olmuştu. Sizinde norml regl gününüz mü? Yerleşme falan olmz dimiAdetim bitti 2 gün sonra test yapmaya başladım, 2,3 Eylül tam pik, 4 Eylül çatlama oldu. Bugün de az önce regl oldum. Ağlamak istiyorum ya
Hatırlıyorum, kız da linç yemişti öyle bir şey olamaz diye. Oluyormuş demek kiBurda biri çatlama geç olsa da regl günüm şaşmaz demişti. 12. Gün falan regl olmuştu. Sizinde norml regl gününüz mü? Yerleşme falan olmz dimi
Reglime de daha var, takvime göre gidiyordu yumurtlamam da zaten aynı günlere denk gelmişti. Yerleşme olduğunu sanmıyorum, benim hep böyle kahve rengi akıntıyla başlar. Aynı şekil başladıBurda biri çatlama geç olsa da regl günüm şaşmaz demişti. 12. Gün falan regl olmuştu. Sizinde norml regl gününüz mü? Yerleşme falan olmz dimi
Luteal faz defektini bir araştırın... Yalan değil olabiliyor ama bu durum devam ederse sorun var demektir. 2 veya daha fazla döngüde bunu yaşarsanız mutlaka bir doktora danışırsınızKim dedi yumurtlamadan 14 gün sonra regl oluyor diye, hepsi yalanmışşşş
Yerleşme falan olmasın? Yumurtlamadan kaç gün geçti?Kızlar ovulasyon yapmak için lavaboya gittim, hastalanmışım. Nasıl olabilir böyle bir şey daha 5 6 gün vardı yumurtlamaya göre
Ben yumurtlamadan sonra hep 15 veya 16.gün adet oluyorum.Kim dedi yumurtlamadan 14 gün sonra regl oluyor diye, hepsi yalanmışşşş
Bizim niye işimiz ters gidiyor, ben geçen ay böyle koyu pik bile görmedim. Önceki aylar kopkoyu pikken, geçen ay t ve c eşit koyulukta oldu. Bu ayda yumurtlama oldu mu olmadı mı kafam karışık. Allah sonumuzu hayır etsin inşallahTestlerim bu şekildeydi
Eki Görüntüle 2915907
19 mayısta ölçülmüştü 41di. Açıkçası daha çok düşmesini beklerdim biraz hayal kırıklığı oldu 21. İlaçla hiç tedavi görmedim bu aya kadar
Testlerim bu şekildeydi
Eki Görüntüle 2915907
Kuzu bence sen artık iyi bir doktora git hatta özelde imkanın varsa araştır bul.Kızlar bata son 6 gün, sol kasığım yumurtlama dönemindeki gibi sızlıyor. Acaba tekrar yumurtluyor olabilir miyim? Sizce ovulasyon yapayım mı?
Kızlar bisi sorcam bu ay bu site aşırı derece de takılıyor bir ben de mi sıkıntı var acaba genel sorun mu var .sayfayı aşağı indirirken yazarken faaln çok kasılıyor
Yumurta gelissin diye vala korka korka yedim daha yemem en son dostinex ile değerim 3 olmuştu 3 aydır baktiramadim adet donemi hormon testi yaptiricam yineAma çoğumuz sen değerlendir demiştik ki strip test nasıl yakıyor canım? Sen yapmadın mı bir daha birşey?bu arada incir niye yiyorsun prolaktinin çıksın diye mi bildiğim kadarıyla seninde yükseliyordu
Yumurta gelissin diye vala korka korka yedim daha yemem en son dostinex ile değerim 3 olmuştu 3 aydır baktiramadim adet donemi hormon testi yaptiricam yine