Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 eylülde pik, 4 Eylülde tam olarak çatlamayı gördüm, anlamadım cidden nasıl böyle bir şey oldu, ovulasyon yapmasam erken yumurtladım diyeceğim. Hiç beklemiyordum çok üzgünüm ama..
Canım mevsim değişikliğinden kaynaklida olabilir erken olman. Ama üzülme lütfen vardır rabbimin bildiği. Olacaktır Allah'ın izni ile.sadece sabır ile beklemeliyiz . Hakkinda hayirlisi olsun canim benim.

3 eylülde pik, 4 Eylülde tam olarak çatlamayı gördüm, anlamadım cidden nasıl böyle bir şey oldu, ovulasyon yapmasam erken yumurtladım diyeceğim. Hiç beklemiyordum çok üzgünüm ama..
Bende tam 15.gun oldum geçen ay catlatma ignesi sonrası

Ben de dikkat ettim buna, ovulasyon görüyorum 24 saatte çatlama görüyorum ama reglim çatlamadan 11 12 gün sonra oluyor

Nasıl ya çok ilginç acaba bu yumurtlama 2. Miydi? Çünkü asıl yumurtlama dan 1 hafta sonda oluyor ve regl günü değişmiyor Çoğu kişininki 14-16 arasıdır.. çok şaşırdım
Adetim bitti 2 gün sonra test yapmaya başladım, 2,3 Eylül tam pik, 4 Eylül çatlama oldu. Bugün de az önce regl oldum. Ağlamak istiyorum ya

Adetim bitti 2 gün sonra test yapmaya başladım, 2,3 Eylül tam pik, 4 Eylül çatlama oldu. Bugün de az önce regl oldum. Ağlamak istiyorum ya
Burda biri çatlama geç olsa da regl günüm şaşmaz demişti. 12. Gün falan regl olmuştu. Sizinde norml regl gününüz mü? Yerleşme falan olmz dimi

Burda biri çatlama geç olsa da regl günüm şaşmaz demişti. 12. Gün falan regl olmuştu. Sizinde norml regl gününüz mü? Yerleşme falan olmz dimi
Reglime de daha var, takvime göre gidiyordu yumurtlamam da zaten aynı günlere denk gelmişti. Yerleşme olduğunu sanmıyorum, benim hep böyle kahve rengi akıntıyla başlar. Aynı şekil başladı

19 mayısta ölçülmüştü 41di. Açıkçası daha çok düşmesini beklerdim biraz hayal kırıklığı oldu 21. İlaçla hiç tedavi görmedim bu aya kadar

Bende temmuzda ölçtürdüm 41 di 3 gün sonra doktor tekrar bakmak istedi aç mı verdin dedi evet dedim tok verdim 28 çıktı neyse doktor yine yüksek dedi ilaç verdi 1 ay kullandım o ay içinde adet olunca ölçtürmeye gittim 2.58 olmuştu tabiki ilaç bitene kadar kullanacaksın dedi devam ettim kullanmaya ama ölçtürmeye gitmedim kaç bilmiyorm. Acaba mayıs da düştü de ilaçla tekrar mı çıktı canım? İlaç kaç taneydi 8 li mi? Bu prolaktini dışarıdan alınan hormonlar da etkiliyor mesela troid de etkilermiş o yükselirse onu yükseltirmiş benim onu da yeni öğrendim.

Kızlar bata son 6 gün, sol kasığım yumurtlama dönemindeki gibi sızlıyor. Acaba tekrar yumurtluyor olabilir miyim? Sizce ovulasyon yapayım mı?
Kuzu bence sen artık iyi bir doktora git hatta özelde imkanın varsa araştır bul.
Güzelce bi hormon baktır,
Yumurta takibi yaptırdığını klomen vs yine de pozitifi göremediğini söyle
Sperm testi yaptırmadıysan yaptır
Hsg ni de çektir, tüplerini bir gör.
Senin 1 yılı geçti, artık herşeyini bir kontrol ettir güzelce Sorun varsa çözümüne bak yoksa zaten yola kaldığın yerden devam edersin. Ben bile artık tüplerim mi kapalı yoksa eşim de mi sıkıntı var falan diye düşünmeye başladım.

Kızlar bisi sorcam bu ay bu site aşırı derece de takılıyor bir ben de mi sıkıntı var acaba genel sorun mu var .sayfayı aşağı indirirken yazarken faaln çok kasılıyor

Ben varım bana gittt buradan gittt terkett sen hasta oldun ekimi bul diyor da Ekim yok

Ama çoğumuz sen değerlendir demiştik ki strip test nasıl yakıyor canım? Sen yapmadın mı bir daha birşey? bu arada incir niye yiyorsun prolaktinin çıksın diye mi bildiğim kadarıyla seninde yükseliyordu
Yumurta gelissin diye vala korka korka yedim daha yemem en son dostinex ile değerim 3 olmuştu 3 aydır baktiramadim adet donemi hormon testi yaptiricam yine

Yumurta gelissin diye vala korka korka yedim daha yemem en son dostinex ile değerim 3 olmuştu 3 aydır baktiramadim adet donemi hormon testi yaptiricam yine

Bebeğim biiziiim sütümüz vaarr yapmayasın böyle şeyler uçar hormonlar kalırsın dostun dostinexe ayy o ilaç çokk kötü komşum incir getirdi reçel yaptım o kadar güzeldi ki bile bile yemedim bilmeden önce ağaçta yerdim kaç tane yediğimi bilmem hatta kürünü bile yaptım bilmeden bilerek yapamam birde komşum böyle dururken yemek istemiyor mu canın diyor istemez mi ahh ahhh diyorm sütüm oluyor abla dedim ağzı açık baktı baktı ne diyon kız dedim sütü çok incirin sevmiyorum dedim

Kızlar 12.gün yumurtam 11mm olduğu için doktorum döngümün 16.günü yani yarın kontrole çağırdı. Bugün test yapmıştım zaten bu ay ki testlerden hiçbir şey anlamadım. Meraktayım gelişti mi yoksa 10.gün testte gördüğüm yumurtlama mıydı diye Kafamda deli sorular

Eklentiler

• 20210913_150809.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…