Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım birşey soracagım adetime 5 gün kala iğnenin 8.günü hafif bel agrısı basladı ve hala var hic gecmedi bu kullandgmz ilaclarlamı alakalı acaba sende de oldumu
Benimde belim cok ağrıyor netten baktım olabilir yumurta oluşurken yazıyor Ins hamiş izdir

Hafif bir çizgi var gibi ne zaman yaptın bunu
Bugün yapmstm ama iğne etkisi bazen 15.güne kdar buluoms sanırım iğne etkisi olsa koyu cıkması gerekti sonucta erken gebelık testi bu canım bugünde 15.günüm iğnenin adet olmam lazm normale bakılınca adet gunu test yapanlar koyu cızgı goruyo

İki kutu dostinex verdi içinde 2şer tane vardı. 2 haftada bir yarım içeceksin dedi, anca bitti zaten ilaç aç karnına vermiştim kanı inşallah öyledir

Yerleşme falan olmasın? Yumurtlamadan kaç gün geçti?
Yumurtlamadan 10 gün geçti. Yerleşme olduğunu düşünmedim hiç canım, her zaman reglim kahverengi başlar sonra yoğunlaşır. Bakalım takipteyim.
Ben zaten 6 aydan beri gidiyorum doktora, 2 klomen çatlama iğnesi yumurta takibi tedavisi gördüm, 2 defa hormonlara bakıldı, ultrason görüntüsü normal be güzel dendi, pko yok, eşim sperm testi verdi o da güzel. Doktor bir tek tüpler kaldı dedi, hsg yönlendirdi. Ondan da tırstığım için birkaç ay ovulasyon testi ile devam edem dedim, çok güzel pik ve çatlama gördüm, üst üste değerlendirdim ama hüsrana bakar mısın

Yumurta değil canım yarın adet günüm yumurtlama zamanı gecti benm ama adete bi hafta kala bel agrısı baslado hala var
adete 1 gun var bel agrisi bile yok 2 gun once agridi bitti kasik agrisida oyle tık yok onlar hep gecti o ara geliyo hatta dedim

adete 1 gun var bel agrisi bile yok 2 gun once agridi bitti kasik agrisida oyle tık yok onlar hep gecti o ara geliyo hatta dedim
Boşver ağrımasın. Ben de ağrımıyor ağrımıyor neden ağrımıyor dedim dün akşam hafif ağrı başladı, bi gittim regl olmuşum al sana ağrı

gelmiyor gozum yollarda kaldi oda kurtulsa bende artik ya tam gununu bekliyor istenmeyen misafir gibi gelecek yada gelmicek

Boşver ağrımasın. Ben de ağrımıyor ağrımıyor neden ağrımıyor dedim dün akşam hafif ağrı başladı, bi gittim regl olmuşum al sana ağrı
ya ben cok sancili geciriyorum regl zmanlarini yine agrisinki beklemeyi kesiyim diye saaptim

Yaaa sormaaaa bir heves yaptım inci gibi dizdim ama olana bak 14 gün bile bekleyemedi çatlamadan sonra, ne güzel değerlendirmiştim offf off
Canım benim geçen ay çatlamanın 11. Günü kahverengi akıntım başlamıştı peçeteye gelen, 12. Günü kahverengi kırmızı lekelenme oldu biraz, 13. Günü de tam olarak adet oldum. Doktora sorduğumda aktif kanamanın başladığı gün adetin 1. Günü olur dedi. Sen de takip et bakalım kanama ne zaman başlayacak? Benim kürtaj sonrası 2. Adetimdi ona yormuştum bu ay da öyle olursa doktora gideceğim. Aslında yumurtlamada gittim bit sıkıntı yok dedi doktor ama belki hormon falan bakmak gerekir

Kizlar dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce erken mi yaptım bat tarihim 20 eylul

Merhaba
Kaç ay oldu toplanda sizin kaç yaşındasınız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…