Anladim canım sileyim google hafızayı geçmişi tesekkurlerBende öyle bir sorun yok canım, telefonun hafızası dolmuş arabelleğe alırken sorun yaşıyor olabilir
Bat ne zaman kuzu3.gun hormon testinle git canım bir de alttan muayne yaptır bence
Daha 15.gunumdeyim 28.gunde regl oluyorum genelde o yüzden ayın 26si bat oluyor sanirimBat ne zaman kuzu
of vajinismus sürecinde o masaya çıkıp aparat sokup çıkarmasıyla doktorun çok uğraştığım için korkuyorum artık alttan muayeneden biraz çekiniyorum galiba ya :) dilatatörlerle falan mücadele verdim yani halbuki ama ultrasonu bilemiyorum:)3.gun hormon testinle git canım bir de alttan muayne yaptır bence
Ben de öyleydim baya uzun süre sonra yendim. hala acıyor doktor bakarken.ama doktorum direk bakıyor valla hiç acımıyor bana. sonra alışıyorum zaten .korkma yani doktorun tatlis çıkarsa sıkıntı olmuyorof vajinismus sürecinde o masaya çıkıp aparat sokup çıkarmasıyla doktorun çok uğraştığım için korkuyorum artık alttan muayeneden biraz çekiniyorum galiba ya :) dilatatörlerle falan mücadele verdim yani halbuki ama ultrasonu bilemiyorum:)
Sildim hafızayı düzeldi valla tisikirlir sipirmin=)Bende öyle bir sorun yok canım, telefonun hafızası dolmuş arabelleğe alırken sorun yaşıyor olabilir
Ama 3.ayda gittiğimde başka doktor ustten bakıyordu hiç ise yaramadı olcemiyordu bile yumurtayı meğer alttan iyi belli oluyormsuof vajinismus sürecinde o masaya çıkıp aparat sokup çıkarmasıyla doktorun çok uğraştığım için korkuyorum artık alttan muayeneden biraz çekiniyorum galiba ya :) dilatatörlerle falan mücadele verdim yani halbuki ama ultrasonu bilemiyorum:)
Düşük bir ihtimal ama test mest yapmadan değerlrndir gitsinKızlar bata son 6 gün, sol kasığım yumurtlama dönemindeki gibi sızlıyor. Acaba tekrar yumurtluyor olabilir miyim? Sizce ovulasyon yapayım mı?
Merhaba, hayırlı olsun öncelikleTeşekkür ederimBat 15 Eylül 2 gün var. Aslında belirti mi bilemiyorum ama normalde benim adet öncesi göğüslerim şişmez ama şimdi göğüs uçlarım büyüdü ve göğüslerime dokununca yada üzerine yatınca sızlıyor hafifçe. Birde adet olacakmış gibi belim ve karnım ağrıyor dünden beri.
Merhaba, çok teşekkür ederim. Sanırım battan 5-6 gün önce başladı göğüslerimde sızı ve hassasiyet.Merhaba, hayırlı olsun önceliklegöğüs ağrınız ve hassasiyetiniz battan ne zaman önce başladı acaba?
Benim bir önceki gebeliğimde tek belirtim göğüs ağrısı olduğu İçin sormak istedim, 10 gün kaldı ama hiç bir belirti yok şuan. çook teşekkürler bilgilendirme için :)Merhaba, çok teşekkür ederim. Sanırım battan 5-6 gün önce başladı göğüslerimde sızı ve hassasiyet.
Tabiki BendeHayırlı olsun canım. Bi biz kaldık yabizlere de dua eder misin? Yumurtlama takibi yapmış mıydın?
Selizay
@Yusra30
@Esrakcshn
Kim dedi yumurtlamadan 14 gün sonra regl oluyor diye, hepsi yalanmışşşşKızlar ovulasyon yapmak için lavaboya gittim, hastalanmışım. Nasıl olabilir böyle bir şey daha 5 6 gün vardı yumurtlamaya göre
Hadi inşallah güzel haberlerleBenim bir önceki gebeliğimde tek belirtim göğüs ağrısı olduğu İçin sormak istedim, 10 gün kaldı ama hiç bir belirti yok şuan. çook teşekkürler bilgilendirme için :)
Canım ben yumurtlamamdan tam 14 gün sonra adet oldum. Takvimim den 3 gün önce oldum yani belki tesadüf idi bilmiyorum ama benimkisi yumurtlamaya tam denk oldu.Kim dedi yumurtlamadan 14 gün sonra regl oluyor diye, hepsi yalanmışşşş
3 eylülde pik, 4 Eylülde tam olarak çatlamayı gördüm, anlamadım cidden nasıl böyle bir şey oldu, ovulasyon yapmasam erken yumurtladım diyeceğim. Hiç beklemiyordum çok üzgünüm ama..Canım ben yumurtlamamdan tam 14 gün sonra adet oldum. Takvimim den 3 gün önce oldum yani belki tesadüf idi bilmiyorum ama benimkisi yumurtlamaya tam denk oldu.
Nasıl ya çok ilginçKim dedi yumurtlamadan 14 gün sonra regl oluyor diye, hepsi yalanmışşşş