- 7 Kasım 2014
- 6.904
- 10.562
Sen yumurtlama takibi yaptırmış mıydın hiç doktorda canım?Yumurta gelissin diye vala korka korka yedim daha yemem en son dostinex ile değerim 3 olmuştu 3 aydır baktiramadim adet donemi hormon testi yaptiricam yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen yumurtlama takibi yaptırmış mıydın hiç doktorda canım?Yumurta gelissin diye vala korka korka yedim daha yemem en son dostinex ile değerim 3 olmuştu 3 aydır baktiramadim adet donemi hormon testi yaptiricam yine
Ben yaptırdım canım bu ay iğne verdi doktorSen yumurtlama takibi yaptırmış mıydın hiç doktorda canım?
Benimde belim cok ağrıyor netten baktım olabilir yumurta oluşurken yazıyor Ins hamiş izdirCanım birşey soracagım adetime 5 gün kala iğnenin 8.günü hafif bel agrısı basladı ve hala var hic gecmedi bu kullandgmz ilaclarlamı alakalı acaba sende de oldumu
Yumurta değil canım yarın adet günüm yumurtlama zamanı gecti benm ama adete bi hafta kala bel agrısı baslado hala varBenimde belim cok ağrıyor netten baktım olabilir yumurta oluşurken yazıyor Ins hamiş izdir
Canım nasılsın ne durumdasın merak ettim seni test yaptın mıYumurta değil canım yarın adet günüm yumurtlama zamanı gecti benm ama adete bi hafta kala bel agrısı baslado hala var
Yumurta oluşurken dediğim aslında döllenme olucaktı yanlış ifade etmişim kusura bakma Ins güzel haberler aliriz hepimizYumurta değil canım yarın adet günüm yumurtlama zamanı gecti benm ama adete bi hafta kala bel agrısı baslado hala var.
Canım nasılsın ne durumdasın merak ettim seni test yaptın mı
Bugün yapmstm ama iğne etkisi bazen 15.güne kdar buluoms sanırım iğne etkisi olsa koyu cıkması gerekti sonucta erken gebelık testi bu canım bugünde 15.günüm iğnenin adet olmam lazm normale bakılınca adet gunu test yapanlar koyu cızgı goruyoHafif bir çizgi var gibi ne zaman yaptın bunu
İki kutu dostinex verdi içinde 2şer tane vardı. 2 haftada bir yarım içeceksin dedi, anca bitti zaten ilaç aç karnına vermiştim kanı inşallah öyledirBende temmuzda ölçtürdüm 41 di 3 gün sonra doktor tekrar bakmak istedi aç mı verdin dedi evet dedim tok verdim 28 çıktı neyse doktor yine yüksek dedi ilaç verdi 1 ay kullandım o ay içinde adet olunca ölçtürmeye gittim 2.58 olmuştu tabiki ilaç bitene kadar kullanacaksın dedi devam ettim kullanmaya ama ölçtürmeye gitmedim kaç bilmiyorm. Acaba mayıs da düştü de ilaçla tekrar mı çıktı canım? İlaç kaç taneydi 8 li mi? Bu prolaktini dışarıdan alınan hormonlar da etkiliyor mesela troid de etkilermiş o yükselirse onu yükseltirmiş benim onu da yeni öğrendim.
Yumurtlamadan 10 gün geçti. Yerleşme olduğunu düşünmedim hiç canım, her zaman reglim kahverengi başlar sonra yoğunlaşır. Bakalım takipteyim.Yerleşme falan olmasın? Yumurtlamadan kaç gün geçti?
Ben zaten 6 aydan beri gidiyorum doktora, 2 klomen çatlama iğnesi yumurta takibi tedavisi gördüm, 2 defa hormonlara bakıldı, ultrason görüntüsü normal be güzel dendi, pko yok, eşim sperm testi verdi o da güzel. Doktor bir tek tüpler kaldı dedi, hsg yönlendirdi. Ondan da tırstığım için birkaç ay ovulasyon testi ile devam edem dedim, çok güzel pik ve çatlama gördüm, üst üste değerlendirdim ama hüsrana bakar mısınKuzu bence sen artık iyi bir doktora git hatta özelde imkanın varsa araştır bul.
Güzelce bi hormon baktır,
Yumurta takibi yaptırdığını klomen vs yine de pozitifi göremediğini söyle
Sperm testi yaptırmadıysan yaptır
Hsg ni de çektir, tüplerini bir gör.
Senin 1 yılı geçti, artık herşeyini bir kontrol ettir güzelce Sorun varsa çözümüne bak yoksa zaten yola kaldığın yerden devam edersin. Ben bile artık tüplerim mi kapalı yoksa eşim de mi sıkıntı var falan diye düşünmeye başladım.
Yaaa sormaaaa bir heves yaptım inci gibi dizdim ama olana bak 14 gün bile bekleyemedi çatlamadan sonra, ne güzel değerlendirmiştim offf offAaa sen test mi almıştın minnoşum ya ben yeni gördüm güzel yapmışsın
adete 1 gun var bel agrisi bile yok 2 gun once agridi bitti kasik agrisida oyle tık yok onlar hep gecti o ara geliyo hatta dedimYumurta değil canım yarın adet günüm yumurtlama zamanı gecti benm ama adete bi hafta kala bel agrısı baslado hala var
Boşver ağrımasın. Ben de ağrımıyor ağrımıyor neden ağrımıyor dedim dün akşam hafif ağrı başladı, bi gittim regl olmuşum al sana ağrıadete 1 gun var bel agrisi bile yok 2 gun once agridi bitti kasik agrisida oyle tık yok onlar hep gecti o ara geliyo hatta dedim
ya ben cok sancili geciriyorum regl zmanlarini yine agrisinki beklemeyi kesiyim diye saaptimBoşver ağrımasın. Ben de ağrımıyor ağrımıyor neden ağrımıyor dedim dün akşam hafif ağrı başladı, bi gittim regl olmuşum al sana ağrı
Canım benim geçen ay çatlamanın 11. Günü kahverengi akıntım başlamıştı peçeteye gelen, 12. Günü kahverengi kırmızı lekelenme oldu biraz, 13. Günü de tam olarak adet oldum. Doktora sorduğumda aktif kanamanın başladığı gün adetin 1. Günü olur dedi. Sen de takip et bakalım kanama ne zaman başlayacak? Benim kürtaj sonrası 2. Adetimdi ona yormuştum bu ay da öyle olursa doktora gideceğim. Aslında yumurtlamada gittim bit sıkıntı yok dedi doktor ama belki hormon falan bakmak gerekirYaaa sormaaaa bir heves yaptım inci gibi dizdim ama olana bak 14 gün bile bekleyemedi çatlamadan sonra, ne güzel değerlendirmiştim offf off
MerhabaYumurtlamadan 10 gün geçti. Yerleşme olduğunu düşünmedim hiç canım, her zaman reglim kahverengi başlar sonra yoğunlaşır. Bakalım takipteyim.
Ben zaten 6 aydan beri gidiyorum doktora, 2 klomen çatlama iğnesi yumurta takibi tedavisi gördüm, 2 defa hormonlara bakıldı, ultrason görüntüsü normal be güzel dendi, pko yok, eşim sperm testi verdi o da güzel. Doktor bir tek tüpler kaldı dedi, hsg yönlendirdi. Ondan da tırstığım için birkaç ay ovulasyon testi ile devam edem dedim, çok güzel pik ve çatlama gördüm, üst üste değerlendirdim ama hüsrana bakar mısın