- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.917
predictor bat 5 kala yap diyor erken olabilir canım. Tabiki bende dayanamayıp yapanlardanımKizlar dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce erken mi yaptım bat tarihim 20 eylul
yani baya erken olmus 4 gunde bile cikmadi bende adeti bekliyorum.Kizlar dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce erken mi yaptım bat tarihim 20 eylul
Sende belirti var mı? Ne durumdasın yumurtalam sonrası =)Merhaba
Kaç ay oldu toplanda sizin kaç yaşındasınız acaba
Ben kızımda çatlatma ignesini 11. Günü ogrenmistim .hep öyle olacak sanıyorum sanırım.dun negatifi görünce moralim çok bozuldu.dun kasık ve bel ağrısından oldum diyebilirim .ağrım bir oluyor bir geçiyor sizde de öylemi oluyoryani baya erken olmus 4 gunde bile cikmadi bende adeti bekliyorum.
Kızımda iğnenin 11. Günü öğrendim.arada kasıklarım ve belim agriyinca acaba mi dedim beklemek en iyisi tabi çok sabirsizim aklımdan cikaramiyorum.eylulden çok umutluydum ama yinede kısmet aksilikler yakamı bırakmadı bu aypredictor bat 5 kala yap diyor erken olabilir canım. Tabiki bende dayanamayıp yapanlardanımÜmitsizliğe kapılmayalım diye dedim
erkeklerde prolaktini çok hızlı yükseltiyor bu kür ben denettim o da sperm kalitesini etkiliyor küçük bir uyarıda bulunmuş olayım onun yerine arı sütü bal polen propolis karışımı çok daha faydalıYumurta kalitesi için faydalıymış birde sperm kalitesi için ben akşamdan 2 tane kuru inciri hakiki zeytin yağına koyuyorum sabah bir ben bir esim ac karina yiyoruz yanlız incir prolaktin hormonunu yukseltigi için bir yapıp ertesi günü yapmıyorum riske girmemek için eğer prolaktin sorunu yoksa hergun 2 tane öneriyorlar
Bu ayda mı çatlatma iğnesi oldunuz?Kızımda iğnenin 11. Günü öğrendim.arada kasıklarım ve belim agriyinca acaba mi dedim beklemek en iyisi tabi çok sabirsizim aklımdan cikaramiyorum.eylulden çok umutluydum ama yinede kısmet aksilikler yakamı bırakmadı bu ay
Ben de belirti hiç yok canım, bata 9 kaldı. Yarın çatlama olmuş mu diye kontrolüm var. Bir kaç şey araştırdım bu süreçte eğer regl gelirse hsg yaptıracağım ve sperm antikor testi yaptıracağım bu ay sonu. Antikor testini de bir araştır derim çünkü bu kadar ay kaçırmanın bir nedeni kesin vardır..Sende belirti var mı? Ne durumdasın yumurtalam sonrası =)
Yok benimde bat ya 6 ya da 8 gün var. pik sonrası 14 te oldum bi kere bi kere 16 daBen de belirti hiç yok canım, bata 9 kaldı. Yarın çatlama olmuş mu diye kontrolüm var. Bir kaç şey araştırdım bu süreçte eğer regl gelirse hsg yaptıracağım ve sperm antikor testi yaptıracağım bu ay sonu. Antikor testini de bir araştır derim çünkü bu kadar ay kaçırmanın bir nedeni kesin vardır..
eşin sperm testi vermiş miydi senin unutuyorum çok..
Bu antikor testi çok abartı değil mi? 2-3 sene olmaz aa bunu nasıl es geçtik dersin öyle bir test sankiBen de belirti hiç yok canım, bata 9 kaldı. Yarın çatlama olmuş mu diye kontrolüm var. Bir kaç şey araştırdım bu süreçte eğer regl gelirse hsg yaptıracağım ve sperm antikor testi yaptıracağım bu ay sonu. Antikor testini de bir araştır derim çünkü bu kadar ay kaçırmanın bir nedeni kesin vardır..
eşin sperm testi vermiş miydi senin unutuyorum çok..
ya ben adete 1 hafta kala bazen 10 gun kala bile agrili giriyorum bu ay o kadar olmadim ara ara belde agri kasik batmalari felan hissettim adetim 16sinda.. hic bir belirti yok agriyan yerlerimde gecti bugunde olmazsam 1 gunum kaliyor zaten 2 gebeligimde benim hep adet sonrasi bile silik cizgi cikti bu sefer acele ettim 1 2 gun gecsin oyle yaparim testi anca cikiyor zatenBen kızımda çatlatma ignesini 11. Günü ogrenmistim .hep öyle olacak sanıyorum sanırım.dun negatifi görünce moralim çok bozuldu.dun kasık ve bel ağrısından oldum diyebilirim .ağrım bir oluyor bir geçiyor sizde de öylemi oluyor
ya kendimizi cok yipratiyoruz gercekten akisina birakmak lazim olursa olur surekli aklinda insanin sinir bozucu en sagliklisi regl beklemek.Kızlar selam bata 5 kala predictor early ile silik çizgi görmüştüm hatırlarsınız,bata 2 kala 1 kala yine predictor’la test yaptım ikiside negatif çıktıo kadar para verdim hepsine bu test güvenilir diye ama o da yalancı çizgi çıkardı çok morelim bozuk
Predictos hcg 5 itibari ile çizgi oluşturuyor.Geçen hafta bende de hayalet çizgi çıkmıştı hamileyim sanıp kan verdim sonuç 5.04Kızlar selam bata 5 kala predictor early ile silik çizgi görmüştüm hatırlarsınız,bata 2 kala 1 kala yine predictor’la test yaptım ikiside negatif çıktıo kadar para verdim hepsine bu test güvenilir diye ama o da yalancı çizgi çıkardı çok morelim bozuk
gebe degil misin yaniPredictos hcg 5 itibari ile çizgi oluşturuyor.Geçen hafta bende de hayalet çizgi çıkmıştı hamileyim sanıp kan verdim sonuç 5.04Yani predictor markasını önermem
Açıkçası ben de öyleyimBu antikor testi çok abartı değil mi? 2-3 sene olmaz aa bunu nasıl es geçtik dersin öyle bir test sanki
Ben hsg yapmadan rahatlamayacağım. HsG yapayım tüplerinde iyi olduğunu öğreneyim sonra başka sebeplere bakarım. Zihnim yoruluyor artık. Proje yazmak için izin aldım. KK da yorum okuyorum saatlerdir
Hahah incir hic sevmem bilirmisin ama işte bebek icin çiğ tavuk bile yerimBebeğim biiziiim sütümüz vaarryapmayasın böyle şeyler uçar hormonlar kalırsın dostun dostinexe ayy o ilaç çokk kötü komşum incir getirdi reçel yaptım o kadar güzeldi ki bile bile yemedim bilmeden önce ağaçta yerdim kaç tane yediğimi bilmem hatta kürünü bile yaptım bilmeden bilerek yapamam birde komşum böyle dururken yemek istemiyor mu canın diyor istemez mi ahh ahhh diyorm sütüm oluyor abla dedim ağzı açık baktı baktı ne diyon kız dedim sütü çok incirin sevmiyorum dedim
Yok kuzum direk tup bebek dendi bana asilama yapilcakti hatta sonra doktor hic ugrasmayalim sana tup bebek yapalım dediSen yumurtlama takibi yaptırmış mıydın hiç doktorda canım?
Eyvah ara vereyim ozaman esim de hormon testi vericek adama işkence yapmim ozamanerkeklerde prolaktini çok hızlı yükseltiyor bu kür ben denettim o da sperm kalitesini etkiliyor küçük bir uyarıda bulunmuş olayım onun yerine arı sütü bal polen propolis karışımı çok daha faydalı
geçen ay bende ovilasyon testi yapmama rağmen gün aşırı denedim olmadı benim eşimde de hız sorunu var diye gün aşırı deniyorum yine ama o hafta 2 gün deneyeceğim bu ayda bal polen propolis arı sütü yiyoruz bizde ekstra olarak bu ay takviye vermedi doktoru gerek yok dedi hadi hayırlısı inşallah önce hangimiz vereceğiz mucizeyi......Ben bu ay ekstra hiçbirşey yapmıyorum. Geçen ay yumurtlama gördüm iyi de değerlendirdim olmadı. Şimdi adetim 3 gün önce bitti. Yumurtlama testi falan yapmicam stres yapıyor bende. Sadece gün aşırı değerlendirmeye calısıcam. Eşimde de ileri hareketli sperm de sorun var. Oda takviye ilaç kullanıyor İnşaAllah faydası olur. Bu ay böyle değerlendirecem gün aşırı bakalım ne olcak ☺