Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yani baya erken olmus 4 gunde bile cikmadi bende adeti bekliyorum.
Ben kızımda çatlatma ignesini 11. Günü ogrenmistim .hep öyle olacak sanıyorum sanırım.dun negatifi görünce moralim çok bozuldu.dun kasık ve bel ağrısından oldum diyebilirim .ağrım bir oluyor bir geçiyor sizde de öylemi oluyor

predictor bat 5 kala yap diyor erken olabilir canım. Tabiki bende dayanamayıp yapanlardanım Ümitsizliğe kapılmayalım diye dedim
Kızımda iğnenin 11. Günü öğrendim.arada kasıklarım ve belim agriyinca acaba mi dedim beklemek en iyisi tabi çok sabirsizim aklımdan cikaramiyorum.eylulden çok umutluydum ama yinede kısmet aksilikler yakamı bırakmadı bu ay

erkeklerde prolaktini çok hızlı yükseltiyor bu kür ben denettim o da sperm kalitesini etkiliyor küçük bir uyarıda bulunmuş olayım onun yerine arı sütü bal polen propolis karışımı çok daha faydalı

Bu ayda mı çatlatma iğnesi oldunuz?

Sende belirti var mı? Ne durumdasın yumurtalam sonrası =)
Ben de belirti hiç yok canım, bata 9 kaldı. Yarın çatlama olmuş mu diye kontrolüm var. Bir kaç şey araştırdım bu süreçte eğer regl gelirse hsg yaptıracağım ve sperm antikor testi yaptıracağım bu ay sonu. Antikor testini de bir araştır derim çünkü bu kadar ay kaçırmanın bir nedeni kesin vardır..
eşin sperm testi vermiş miydi senin unutuyorum çok..

Yok benimde bat ya 6 ya da 8 gün var. pik sonrası 14 te oldum bi kere bi kere 16 da
Bende Sonomed aradım sabah hsg için.. Bi arkadaş randevu bulmadığını yazmıştı. Regl olduktan sonra arayın regl başlangıcı itibari ile 7.-10. gün arası çekilmesi gerekir dediler.
Bi doktoru takip ediyordum burada okumuştum yorumlarda ondan randevu alacağım. Regl günümü öğrenebilirsem Doktora yazdım 3. gün gel muayne sonrası hsg karar veririz dedi. Kendisi hsg çekiyor mu bilmiyorum..
Eşiminde 4 Ekim de randevusu var sperm testi için.. ama dün bi doktor devlet hastanesindeki sperm testlerini önermiyoruz dedi. Bi şaşırdım şimdi özel test yeri arasam eşim strese girer mi? Abartma der mi Böyle deli sorularla gün geçiyorum :) Geçen ay daha çok belirtim vardı ve psikolojikte olsa daha mutluydum

Bu antikor testi çok abartı değil mi? 2-3 sene olmaz aa bunu nasıl es geçtik dersin öyle bir test sanki

Ben hsg yapmadan rahatlamayacağım. HsG yapayım tüplerinde iyi olduğunu öğreneyim sonra başka sebeplere bakarım. Zihnim yoruluyor artık. Proje yazmak için izin aldım. KK da yorum okuyorum saatlerdir

Kızlar selam bata 5 kala predictor early ile silik çizgi görmüştüm hatırlarsınız,bata 2 kala 1 kala yine predictor’la test yaptım ikiside negatif çıktıo kadar para verdim hepsine bu test güvenilir diye ama o da yalancı çizgi çıkardı çok morelim bozuk

ya ben adete 1 hafta kala bazen 10 gun kala bile agrili giriyorum bu ay o kadar olmadim ara ara belde agri kasik batmalari felan hissettim adetim 16sinda.. hic bir belirti yok agriyan yerlerimde gecti bugunde olmazsam 1 gunum kaliyor zaten 2 gebeligimde benim hep adet sonrasi bile silik cizgi cikti bu sefer acele ettim 1 2 gun gecsin oyle yaparim testi anca cikiyor zaten

ya kendimizi cok yipratiyoruz gercekten akisina birakmak lazim olursa olur surekli aklinda insanin sinir bozucu en sagliklisi regl beklemek.

Predictos hcg 5 itibari ile çizgi oluşturuyor.Geçen hafta bende de hayalet çizgi çıkmıştı hamileyim sanıp kan verdim sonuç 5.04 Yani predictor markasını önermem

Açıkçası ben de öyleyim işlerim öyle yoğun ve birikti ki..
bence değil çünkü bir neden var vakit kaybetmek istemiyorum yaşım 31..
sperm testi daha öncelikli Hsg ye göre çünkü pratik.
antikor testi de 210 TL dediler hsg ile bir yaptıracağım çöm maliyetli değil PCR bile özelde bu fiyat…

Hahah incir hic sevmem bilirmisin ama işte bebek icin çiğ tavuk bile yerim ben dostinex i 7 gun ust uste kullandım 39 'dan tam 1 e indirdi 1 ay sonra değerim anca 3 oldu öyle tuhaf bi ilaç

Sen yumurtlama takibi yaptırmış mıydın hiç doktorda canım?
Yok kuzum direk tup bebek dendi bana asilama yapilcakti hatta sonra doktor hic ugrasmayalim sana tup bebek yapalım dedi işte adetimi bekliyorum hormin testi yaptiricam ondan sonra da durumlar ne seyreder bilmiyorum tedavi sürecine girdim ben

Eyvah ara vereyim ozaman esim de hormon testi vericek adama işkence yapmim ozaman

geçen ay bende ovilasyon testi yapmama rağmen gün aşırı denedim olmadı benim eşimde de hız sorunu var diye gün aşırı deniyorum yine ama o hafta 2 gün deneyeceğim bu ayda bal polen propolis arı sütü yiyoruz bizde ekstra olarak bu ay takviye vermedi doktoru gerek yok dedi hadi hayırlısı inşallah önce hangimiz vereceğiz mucizeyi......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…