- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.239
Önemli olan silikleşmiş günü değerlendirmekYumurtlama gününü değerlendiremedim yarın koyu olur diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önemli olan silikleşmiş günü değerlendirmekYumurtlama gününü değerlendiremedim yarın koyu olur diye
kızlar benim ilk yaptığım size sordugum test yumurtlamaymis yaktın beni strip test bu ayda hüsran erken yumurtlama oldu sanırım clife yada zeytinyagda bekletilmiş incir etkisi biz yumurtlama öncesi esim sperm testi vericek diye perhizdeydik. Birakim mi testi yoksa bi kac gün daha devam etsem mi bugün döngümün 15. Günü @A R Y A Selizay Yusra-61
bi de ben :)Hayırlı olsun canım. Bi biz kaldık ya bizlere de dua eder misin? Yumurtlama takibi yapmış mıydın?
Selizay
Yusra-61
@Esrakcshn
Bugün adetin 3. Günü tekrar kan verdim, dostinex sonrası prolaktinim 21e düşmüş, hala yüksek mi? Henüz sonuçlar için gitmedim hastaneye. Bir de femara verdi dr, 5 gün kullan cumartesi gel dedi. Bu nasıl bir tedavidir?
Bi de benbi de ben :)
Kuzu napysn, bu ay gene klomen mi kullancaksın?Bi de ben
Iyiyim canım sen nasılsın?evet kullandım 4 yumurtam oldu 2 büyük 2 küçük .iliski yasakladi 3 4 uz olmasın diye .sonra bugün gittim 2si 20mm biri catlamis diğeri büyümemiş allahtan.doktorda bence deneyin dedi ama 3uz olabilir ikiz olabilir tek olabilir hiç olmayabilir dedi napalim denicez mecbur.catlatma ignesi de vermedi kendi çatlıyor dedi. sen naptin peki?Kuzu napysn, bu ay gene klomen mi kullancaksın?
Bende iyim bat 7 kala bekliyorum. bu seferde tatilde deneyeyim dedim gene 0 belirti ile yola devam Gelecek aya planlarımı yaptım kırmızları bekliyorumIyiyim canım sen nasılsın?evet kullandım 4 yumurtam oldu 2 büyük 2 küçük .iliski yasakladi 3 4 uz olmasın diye .sonra bugün gittim 2si 20mm biri catlamis diğeri büyümemiş allahtan.doktorda bence deneyin dedi ama 3uz olabilir ikiz olabilir tek olabilir hiç olmayabilir dedi napalim denicez mecbur.catlatma ignesi de vermedi kendi çatlıyor dedi. sen naptin peki?
Sen hsg çektirdin mi?Iyiyim canım sen nasılsın?evet kullandım 4 yumurtam oldu 2 büyük 2 küçük .iliski yasakladi 3 4 uz olmasın diye .sonra bugün gittim 2si 20mm biri catlamis diğeri büyümemiş allahtan.doktorda bence deneyin dedi ama 3uz olabilir ikiz olabilir tek olabilir hiç olmayabilir dedi napalim denicez mecbur.catlatma ignesi de vermedi kendi çatlıyor dedi. sen naptin peki?
Geç döllenme olasılığı var o halde inşallah öyledirHayır yapmadım ama tahmini yumurtlama dönemini değerlendirdik adetimde düzenlidir ilk defa bu kadar gecikme oluyo
19 mayısta ölçülmüştü 41di. Açıkçası daha çok düşmesini beklerdim biraz hayal kırıklığı oldu 21. İlaçla hiç tedavi görmedim bu aya kadarKaçtı ki canım 21.e düştü?
Merak ettiğim herhangi klomen filan almış mıydınız prolaktin yükselmeden önce?
Valla benim doktor çekiyormuş ama normal ücretin resmen iki katı sırf tıkalı yerim varsa biliyor beni iyi açar diye ona cektircem öbür ay olmazsaSen hsg çektirdin mi?
ah kuzummBi de ben
Ben 3.ay gittim erken dedi 8 ayda falan gel dedi gittim ilaca başladık bu ay 2.kez içiyorum 9.ayim bakalm .ama alttan muaynr çok önemli alttan muaynr etmeyene gitme bence her şey görünüyor öyle çünkü.ah kuzumm
sen neler yapıyosun
bi de sana da kızlara da sorayım ben bu ay regl 3.günü hormon testi için kan vericem sonra özelde bi dr gidip muayene olayım diyorum elimde testlerle, 5 ay bitiyor cünkü belki aceleci davranıyorum ama en azından bi sıkıntı var mı yok mu göreyim diye
size sorcağım da muayenede neye bakıyor doktor vajinal ultrason mu ya da ek tahliller vs mi istiyor deneyimi olanlar paylaşabilir mi? Hali cim senin sürecin nasıldı?
Bende öyle bir sorun yok canım, telefonun hafızası dolmuş arabelleğe alırken sorun yaşıyor olabilirKızlar bisi sorcam bu ay bu site aşırı derece de takılıyor bir ben de mi sıkıntı var acaba genel sorun mu var .sayfayı aşağı indirirken yazarken faaln çok kasılıyor
3.gun hormon testinle git canım bir de alttan muayne yaptır benceah kuzumm
sen neler yapıyosun
bi de sana da kızlara da sorayım ben bu ay regl 3.günü hormon testi için kan vericem sonra özelde bi dr gidip muayene olayım diyorum elimde testlerle, 5 ay bitiyor cünkü belki aceleci davranıyorum ama en azından bi sıkıntı var mı yok mu göreyim diye
size sorcağım da muayenede neye bakıyor doktor vajinal ultrason mu ya da ek tahliller vs mi istiyor deneyimi olanlar paylaşabilir mi? Hali cim senin sürecin nasıldı?