Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Döngümün 15.günü 😑

Eklentiler

• 20210913_124045.jpg
    20210913_124045.jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 82
hic cesaretim yok yapmadim😂
bana da bi test yapma hevesi geldi kafamın içinde 2 taraf var şimdi bi taraf diyoki bekle adet günün gelsin öyle yap varsa zaten vardır bi tarafta diyoki erken öğrensen nolurki sen test yapıcam diyince bende bi heveslendim ne güzel kendimi ayarlamıştım test falan yapmıcaktım aklım karıştı :ıslık:

benimde bugunu saymazsak 2 gun kaldi ama reglye benzer hic bi belirtim yok sende durumlar nasil
Ben regl olacakmışım gibi ağrılarım var ama ek olarak belim çok ağrıyor göğüslerimde ağrı yok ama sızlama var test siparişi vermiştim sabah lavaboya gittikten sonra geldi (tutamadım daha fazla)🙈akşamı bekliyorum bende

bana da bi test yapma hevesi geldi kafamın içinde 2 taraf var şimdi bi taraf diyoki bekle adet günün gelsin öyle yap varsa zaten vardır bi tarafta diyoki erken öğrensen nolurki sen test yapıcam diyince bende bi heveslendim ne güzel kendimi ayarlamıştım test falan yapmıcaktım aklım karıştı :ıslık:
gel biz gunumuzu bekleyelim uymayalim biseye yada sen yap bende cesaretleniyim😂

gel biz gunumuzu bekleyelim uymayalim biseye yada sen yap bende cesaretleniyim😂
bekleyelim bekleyelim ne kaldı şurda 2 gün kaldı negatifi görüp rahatlarız artık :KK14: şu mantıkla düşün varsa zaten vardır 2 gün sonra test yapsanda çıkar zaten o yüzden bekleyelim sonra ikimiz beraber yaparız testi bol negatifli bi gün olur yada hiç gerek kalmadan regl oluruz zaten ama bende şuan regl belirtisi yok ara ara kasıklarımda minik bi sancı oluyo hemen geçiyo bide öncede söylediğim gibi fazlasıyla göğüs şişkinliğim ve sızlama var sende belirti varmı ben resmen göğüslerimin ağırlığıyla uğraşıyorum

Kızlarım kan sonucum 276,67 çıktı. Günüm geçtiğinde de doktora gideceğim. İnşallah sağlıkla ilerler. Hepimizin gönlüne göre olsun hayırlı haberlerle ❤️

Tekrardan tebrikler 🎊 çook sevindim takip ediyordum acaba gitti mi naptı kaç çıktı diye 😊 daha güzel haberlerini almak dileğiyle 🤗

X