Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de adaya veda edenlerdenim. Başka bahara kaldı bizimkiler :işsiz:
Hoş kalabalığa denk geldik başbaşa kalıp gün gün değerlendirememiştik. De insan yine de acaba mı diyor..

Bat 2 gün sonra ama ilk işaret geldi. Şimdi bu aheste aheste iki güne tamamlar öyle gelir..:KK48:
Benimki son sürat başladı 😞 neyse vardır bi hayır diyoruz umutsuzluk yooookkk

Iste buda bu sabahki hayali cigiler mi goruyorum yoksa bariz bir artis varmi 😂😂 ilk resim dunku ikincisi bugunki

Eklentiler

• 62AEA205-0D73-4D1A-ACD0-CA6BD2646EFD.jpeg
    62AEA205-0D73-4D1A-ACD0-CA6BD2646EFD.jpeg
    52,7 KB · Görüntüleme: 66
  • 9DDA8F47-46CA-45A5-B7A4-A7C1C15F7912.jpeg
    9DDA8F47-46CA-45A5-B7A4-A7C1C15F7912.jpeg
    51,4 KB · Görüntüleme: 64
İlk üç ay gün aşırı gibi denemiştik iki ay ovulasyonla denedim tutmadı. Ovulasyon günlerini hergün değerlendirmiştik aslında. Bu ay bir askeri disiplinle çalıştık😄 hergün denedik diz dirsek, ben ters rahimliyim. İşte eşimin morfoloji değeri %2 olduğnu da bu ay öğrenmiştik. Ona Vitaminler destekler sdce 20 gün kullandı. Bende bi avokado yedim faydası oldu mu bilemedim. Yani kısaca bu ay azmettik diyeblrz. 😃😃
Çok sevindim inşallah sağlıkla gelir 🙏🏻
morfoloji nin zorlu olduğunu duydum bu yüzden adınıza çok sevindim 🎉🎉 şimdi keyfini sürün 🥳🥳

Çok sevindim inşallah sağlıkla gelir 🙏🏻
morfoloji nin zorlu olduğunu duydum bu yüzden adınıza çok sevindim 🎉🎉 şimdi keyfini sürün 🥳🥳
doktor bize bir etkisinin olmayacağını söylemişti ama ben yinede kendim araştırıp birşeyler aldım vitamin vs. teşekkür ederim. allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın.

doktor bize bir etkisinin olmayacağını söylemişti ama ben yinede kendim araştırıp birşeyler aldım vitamin vs. teşekkür ederim. allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın.
🙏🏻🙏🏻🙏🏻 İnşallah 🥰
inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Valla erken sevinmiyorum gecen ayda boyle basladi kimyasalla bitti o yuzden heveslenmek istemiyorum. Ama bu gecen aydan kalma bir hvg olamaz artik demi cunku oyle olsa iki gunde artis olmazi 🤷‍♀️
yani artis olmasi daha onemli doktor icin sende icini ferah tut insallah kucagina alirsin bebisini😍

X