- 22 Haziran 2021
- 1.201
- 447
- 29
Yarın genr yapcam bakalmHadi hayırlı haberlerle az kalmış şeninde vallahi. Eğer bir gelişme olursa test falan yaparsan yaz bize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın genr yapcam bakalmHadi hayırlı haberlerle az kalmış şeninde vallahi. Eğer bir gelişme olursa test falan yaparsan yaz bize
Hadi hayırlısıyla güzel haberlerle inşallah bütün dualarım hepimizeYarın genr yapcam bakalm
Benimki son sürat başladı neyse vardır bi hayır diyoruz umutsuzluk yooookkkBen de adaya veda edenlerdenim. Başka bahara kaldı bizimkiler
Hoş kalabalığa denk geldik başbaşa kalıp gün gün değerlendirememiştik. De insan yine de acaba mı diyor..
Bat 2 gün sonra ama ilk işaret geldi. Şimdi bu aheste aheste iki güne tamamlar öyle gelir..
GünaydınlarBende bdahaki ay hsg olcam canım bu ayda olmazsa
Artış var tebriklerIste buda bu sabahki hayali cigiler mi goruyorum yoksa bariz bir artis varmi ilk resim dunku ikincisi bugunki
Çok sevindim inşallah sağlıkla gelirİlk üç ay gün aşırı gibi denemiştik iki ay ovulasyonla denedim tutmadı. Ovulasyon günlerini hergün değerlendirmiştik aslında. Bu ay bir askeri disiplinle çalıştık hergün denedik diz dirsek, ben ters rahimliyim. İşte eşimin morfoloji değeri %2 olduğnu da bu ay öğrenmiştik. Ona Vitaminler destekler sdce 20 gün kullandı. Bende bi avokado yedim faydası oldu mu bilemedim. Yani kısaca bu ay azmettik diyeblrz.
gozun aydin hayirli olsunIste buda bu sabahki hayali cigiler mi goruyorum yoksa bariz bir artis varmi ilk resim dunku ikincisi bugunki
doktor bize bir etkisinin olmayacağını söylemişti ama ben yinede kendim araştırıp birşeyler aldım vitamin vs. teşekkür ederim. allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın.Çok sevindim inşallah sağlıkla gelir
morfoloji nin zorlu olduğunu duydum bu yüzden adınıza çok sevindim şimdi keyfini sürün
Valla erken sevinmiyorum gecen ayda boyle basladi kimyasalla bitti o yuzden heveslenmek istemiyorum. Ama bu gecen aydan kalma bir hvg olamaz artik demi cunku oyle olsa iki gunde artis olmazigozun aydin hayirli olsun
İnşallahdoktor bize bir etkisinin olmayacağını söylemişti ama ben yinede kendim araştırıp birşeyler aldım vitamin vs. teşekkür ederim. allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın.
inşallahdoktor bize bir etkisinin olmayacağını söylemişti ama ben yinede kendim araştırıp birşeyler aldım vitamin vs. teşekkür ederim. allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın.
yani artis olmasi daha onemli doktor icin sende icini ferah tut insallah kucagina alirsin bebisiniValla erken sevinmiyorum gecen ayda boyle basladi kimyasalla bitti o yuzden heveslenmek istemiyorum. Ama bu gecen aydan kalma bir hvg olamaz artik demi cunku oyle olsa iki gunde artis olmazi
Bence de koyulaşmış artış var. Hayırlı güzel haberlerle inşallahIste buda bu sabahki hayali cigiler mi goruyorum yoksa bariz bir artis varmi ilk resim dunku ikincisi bugunki
Amin hepimizin insBence de koyulaşmış artış var. Hayırlı güzel haberlerle inşallah
Tabiki oyle allah duzenli artis versin farklisi fena cunku Amin hepimiz insyani artis olmasi daha onemli doktor icin sende icini ferah tut insallah kucagina alirsin bebisini
Rica ederim. Çok yüksek değil sizinki sınır 26 sanırım.Hmm sizin yüksekmiş gerçekten benim 30 bende prolaktinden dolayı mı oluşmuyor diye düşündüm ama ilgisi yok sanırım teşekkürler
sınır 23 müş evet 30 ama hiç gebelik oluşmadı bu bir engel değil mi sizce? bunun için henüz doktora gidemedim randevu günüm gelmedi...Rica ederim. Çok yüksek değil sizinki sınır 26 sanırım.
Biraz masraflı olduğu için bdahaki aya kaldı bnmkı cnmGünaydınlar
Ben de regl olursam ay sonu hsg çektireceğim