Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evde kaset test vardı daha önceden aldığım, işe eczaneler açılmadan gelip eve akşam 7 de döndüğüm için, hiç şansım olamıyor maalesef
kan testinde çıkar canım. beta değerine baktır kesin sonucu alırsın o güne kadar beklemene gerek yok eğer hamileysen beta değerinden anlaşılır. ayrıca erken gebelik testin internetten alabilirsin ben genelde internetten alıyorum eczaneden çok daha uyguna geliyor canım

kan verip negatifi iki kez görmüş biri olarak insan emin olmadan kan vermek istemiyor.

zaman az kaldı ya, netten sipariş gelene kadar regl günü gelir zaten, ama önceden sipariş verilse olurdu, haklısın. Neyse cumartesi kan testi yaptırırım bakarım duruma

Görüntüyü programa yüklüyorum dediğiniz nasıl bir program ?

bende cok doktum onlara hep kopurdu simdiye dogurmustum

Kızlar kan verdim eğer 2500 üstü çıkarsa mı kese görünüyor?

Merhaba bir şey soracağım ben 16 ağustosta 5 haftalık düşük yaptım kendiliğinden düştü beş altı gün sürdü kanama doktora gittim rahim tertemiz dedi biz kanama bittikten sonra ilişkiye girdik gün aşırı eşimle düşük yapalı yani kanamayla birlikte toplam 21 gün oldu bugün ve kasık ağrım varbir de afedersiniz gaz var adet tarihim ne zaman bilmiyorum sizce hamile kalma ihtimalim var mı bir de ne zaman test yapmalıyım?

Pik günümü kesin biliyorum canım testten 25 ağustos. Ancak çatlama günümü bilmiyorum onu takip edememiştim hangisi önemli acaba pik günü mü çatlama günümüyardımın için çok teşekkür ederim

Merhaba şuan çok üzgünüm 2 gün önce 26 çıkan beta bugün 29.66 çıktı hiç artmamış ama farklı laboratuvarlar da yapıldı sizce kimyasal mı

catmadan 14 gun sonra sanirsam yanlis olmasin

Merhabalar efendim benimde bu ay ilk tüp bebek işlemlerim olacak ilaç raporum çıkmış tüp bebeğe onay verilmiş midir acaba yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…