Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba şuan çok üzgünüm 2 gün önce 26 çıkan beta bugün 29.66 çıktı 🥺 hiç artmamış ama farklı laboratuvarlar da yapıldı sizce kimyasal mı
Evet artmamis ama dusmemiste doktorunuzla gorusmekte fayda var iciniz rahat etsin mhrs den aile hekiminizle goruntulu muayene yapabiliyosunuz en kotu ona danisin bence

Kizlar sizce varmı bişey

Eklentiler

• IMG-20210909-WA0025.jpg
    IMG-20210909-WA0025.jpg
    112,6 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG-20210909-WA0026.jpg
    IMG-20210909-WA0026.jpg
    109,1 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG-20210909-WA0027.jpg
    IMG-20210909-WA0027.jpg
    110,9 KB · Görüntüleme: 65
Bat 8 Eylül dü, 4 Eylül de kasık ağrısı şikayeti ile acile gittim. Vajinal muayenede doktor rahim duvarı kalınlaşmış gebelik olabilir dedi ve kan verdim sonuç negatif çıktı. Ağrım ertesi sabah kesildi fakat hala regl olmadım. Yumurtlama beklenenden daha geç oldu sanırım. Bat a 4 gün kala negatif çıktıysa negatiftir tekrar teste falan gerek yok değil mi hanımlar?Mide bulantısı falan da yok zaten gebelikte daha günüm geçmeden başlardı.

Herkese merhaba, batıma 5 gün kaldı. 2 gun once test yapmistim ve birsey cikmadi. Bu sabah yaptim, yine birsey cikmadi ama birkac saat sonra bakinca, birden hafif bir cizgi gordum. Ama 2 gun once yaptigim testte oyle bir cizgi yok. Kuruma cizgisi olsa onda da olmaz miydi? Ustteki 2 gun onceki test, alttaki bugunku test..
Simdi yukleyince farkettim, fotografta ne yazik ki belli olmuyor.. 😥

Eklentiler

• IMG_3476.jpg
    IMG_3476.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 66
Herkese merhaba, batıma 5 gün kaldı. 2 gun once test yapmistim ve birsey cikmadi. Bu sabah yaptim, yine birsey cikmadi ama birkac saat sonra bakinca, birden hafif bir cizgi gordum. Ama 2 gun once yaptigim testte oyle bir cizgi yok. Kuruma cizgisi olsa onda da olmaz miydi? Ustteki 2 gun onceki test, alttaki bugunku test..
Simdi yukleyince farkettim, fotografta ne yazik ki belli olmuyor.. 😥
Alttaki testte hayali çizgi var inşallah hamilesindir kuzum daha bata 5 varken sonradan da olsa çıktıysa bir kaç gün kaset testte koyulaşmasını takip etmeni öneririm. Bat günü de kan verirsin cnm

Aynı laboratuvarda aynı saatlerde yapılması çok önemli. Umarım lab farkından kaynaklanıyordur
İnşallah ya farklı laboratuvar ama Yine de aşırı düşük değil mi 🥺 vajinal ultrasonla baktı doktor kalınlaşma var ama değer düşük kanaman olursa korkma 2 gün sonra tekrar tahlil bakalım düşmüş mü diye dedi

Alttaki testte hayali çizgi var inşallah hamilesindir kuzum daha bata 5 varken sonradan da olsa çıktıysa bir kaç gün kaset testte koyulaşmasını takip etmeni öneririm. Bat günü de kan verirsin cnm
Çok teşekkür ederim.. 2 gun bekleyip öyle yapayım diğer testi de. Böyle boşu boşuna umutlanmak istemiyorum. :KK43:

Kızlar yumurtlama oldu. Zaten ben bugün doktor kontrolüne gittim. Gittiğimde 18 mm yumurtam olduğunu gördü doktor. Test doğru sonucu gösterdi valla. Doktorum yumurta güzelken rahim kalınlığı da iyiyken çatlatma iğnesi yapalım dedi ilk defa kullanıyorum. Aranızda ovitrelle kullanan var mı?

doktor yarın gece ilişki olsun dedi. Bugün için bişey demedi ama sonuçta yumurtlama görünce de değerlendiuoruz ben bugün yarın ve ondan sonraki günü değerlendirmeyi düşünüyorum. Dün gece de ilişki olmuştu siz ne dersiniz? Eşimde sperm sorunu yok etkilemez dimi üst üste kötü anlamda

Eklentiler

• 709BAB75-956B-47D0-8DBA-63C6AFDF0FD3.jpeg
    709BAB75-956B-47D0-8DBA-63C6AFDF0FD3.jpeg
    130,2 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar yumurtlama oldu. Zaten ben bugün doktor kontrolüne gittim. Gittiğimde 18 mm yumurtam olduğunu gördü doktor. Test doğru sonucu gösterdi valla. Doktorum yumurta güzelken rahim kalınlığı da iyiyken çatlatma iğnesi yapalım dedi ilk defa kullanıyorum. Aranızda ovitrelle kullanan var mı?

doktor yarın gece ilişki olsun dedi. Bugün için bişey demedi ama sonuçta yumurtlama görünce de değerlendiuoruz ben bugün yarın ve ondan sonraki günü değerlendirmeyi düşünüyorum. Dün gece de ilişki olmuştu siz ne dersiniz? Eşimde sperm sorunu yok etkilemez dimi üst üste kötü anlamda
bence her günü değerlendirin.

Selam kızlar,
Hazirandan beri Kaya Kaya bu aya geldim☺️
eşim ve ben de bir problem yok testleri yaptırdık bu ay umarım bebiş bizi seçer 🙏🏻
14. günde yumurtlama gördüm, dün folikül baktırmıştım 16 demişti doktor yüksek ihtimalle bugün 17 ya da 18 mm oldu, bana şans dileyin lütfen 🥳🎉

Eklentiler

• 4E89F6D1-8321-4BE4-9CF3-9BED860058FE.jpeg
    4E89F6D1-8321-4BE4-9CF3-9BED860058FE.jpeg
    153,8 KB · Görüntüleme: 44
X