Evet artmamis ama dusmemiste doktorunuzla gorusmekte fayda var iciniz rahat etsin mhrs den aile hekiminizle goruntulu muayene yapabiliyosunuz en kotu ona danisin benceMerhaba şuan çok üzgünüm 2 gün önce 26 çıkan beta bugün 29.66 çıktıhiç artmamış ama farklı laboratuvarlar da yapıldı sizce kimyasal mı
Evet yumurtlamanin kaçıncı günü.bende bu şekilde öğrenmiştim.kan verin bence.Günaydın kızlar sizce gebelik mi bu ya
Doktor da beğenmedi artışı 2 gün sonra tekrar tahlil istedi ama kimyasal diyorEvet artmamis ama dusmemiste doktorunuzla gorusmekte fayda var iciniz rahat etsin mhrs den aile hekiminizle goruntulu muayene yapabiliyosunuz en kotu ona danisin bence
Aynı laboratuvarda aynı saatlerde yapılması çok önemli. Umarım lab farkından kaynaklanıyordurMerhaba şuan çok üzgünüm 2 gün önce 26 çıkan beta bugün 29.66 çıktıhiç artmamış ama farklı laboratuvarlar da yapıldı sizce kimyasal mı
Alttaki testte hayali çizgi var inşallah hamilesindir kuzum daha bata 5 varken sonradan da olsa çıktıysa bir kaç gün kaset testte koyulaşmasını takip etmeni öneririm. Bat günü de kan verirsin cnmHerkese merhaba, batıma 5 gün kaldı. 2 gun once test yapmistim ve birsey cikmadi. Bu sabah yaptim, yine birsey cikmadi ama birkac saat sonra bakinca, birden hafif bir cizgi gordum. Ama 2 gun once yaptigim testte oyle bir cizgi yok. Kuruma cizgisi olsa onda da olmaz miydi? Ustteki 2 gun onceki test, alttaki bugunku test..
Simdi yukleyince farkettim, fotografta ne yazik ki belli olmuyor..
İnşallah ya farklı laboratuvar ama Yine de aşırı düşük değil miAynı laboratuvarda aynı saatlerde yapılması çok önemli. Umarım lab farkından kaynaklanıyordur
kimyasal olabilir tatlım üzme kendini bi kere olduysa yine olurİnşallah ya farklı laboratuvar ama Yine de aşırı düşük değil mivajinal ultrasonla baktı doktor kalınlaşma var ama değer düşük kanaman olursa korkma 2 gün sonra tekrar tahlil bakalım düşmüş mü diye dedi
Elimden gelen bişe yok hayırlısıkimyasal olabilir tatlım üzme kendini bi kere olduysa yine olur
Transfer bu yumurtlama yok tüp bebek 5. GünEvet yumurtlamanin kaçıncı günü.bende bu şekilde öğrenmiştim.kan verin bence.
Çok teşekkür ederim.. 2 gun bekleyip öyle yapayım diğer testi de. Böyle boşu boşuna umutlanmak istemiyorum.Alttaki testte hayali çizgi var inşallah hamilesindir kuzum daha bata 5 varken sonradan da olsa çıktıysa bir kaç gün kaset testte koyulaşmasını takip etmeni öneririm. Bat günü de kan verirsin cnm
aynen canım benim biraz daha bekle yine ölçtürürsün sen yine kalbini temiz tutElimden gelen bişe yok hayırlısı
Teşekkür ederimaynen canım benim biraz daha bekle yine ölçtürürsün sen yine kalbini temiz tut
Hadi hayırlı olsun. Şimdi sıra pıt pıt kalp atışında inşallahKızlar bugün keseyi gördüm doktor 4 hafta 3 günlük dedi. Çok mutluyum
bence her günü değerlendirin.Kızlar yumurtlama oldu. Zaten ben bugün doktor kontrolüne gittim. Gittiğimde 18 mm yumurtam olduğunu gördü doktor. Test doğru sonucu gösterdi valla. Doktorum yumurta güzelken rahim kalınlığı da iyiyken çatlatma iğnesi yapalım dedi ilk defa kullanıyorum. Aranızda ovitrelle kullanan var mı?
doktor yarın gece ilişki olsun dedi. Bugün için bişey demedi ama sonuçta yumurtlama görünce de değerlendiuoruz ben bugün yarın ve ondan sonraki günü değerlendirmeyi düşünüyorum. Dün gece de ilişki olmuştu siz ne dersiniz? Eşimde sperm sorunu yok etkilemez dimi üst üste kötü anlamda