Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabah mahmurlugu yanlista bakmis olabilirim suan birbirine girdi ikisi insallah Allahin izniyle hepimiz en kisa zamanda kavusalim
Amin canım kaset testte çıkıyorsa Rabbim göstersin inşallah vardır yarın tekrar yap kuzum inşallah sağlıklı hayırlı gebelik haberleri alalım bu ay hepimiz

al bendende o kadar ya. ama ben bir gün kala falan kesin gider kan veriridim 5 gün kala test yapmamdan anlaşılıyordur sabırsızlığım.
Bisey diyeyim mi test neyse de kanda negatif gorunce kat kat uzulmustum o yuzden soyle 3 4 gun gecikmeden kan vermem bi daha

Amin canım kaset testte çıkıyorsa Rabbim göstersin inşallah vardır yarın tekrar yap kuzum inşallah sağlıklı hayırlı gebelik haberleri alalım bu ay hepimiz
Insallaaaah burda ki herkese duam hasret cekmeden saglikli gebelik hayirli evlat Hep diyorum burda cocuk isteyen herkes aslinda anne sadece henuz bebekleri yok oda en en en kisa zamanda olsun insallah

Kan verip takip etsin kafandaki bütün sorulara cevap olur. Kimyasal ise gider genetik test yaparsın.. Sorun yok ise hamile kalabildiğini anlarsın en azından Sürekli kafanda soru işareti olmaz..

Kan verip takip etsin kafandaki bütün sorulara cevap olur. Kimyasal ise gider genetik test yaparsın.. Sorun yok ise hamile kalabildiğini anlarsın en azından Sürekli kafanda soru işareti olmaz..
Aslinda genel sagligima cok dikkat ediyorum hormondu kandi her tahlilime baktiriyorum cok sukur bir problem yok kilom yag oranim yerinde adet dongumde tam 26 gun ve hic sasmiyo o yuzden sorun ihtimalini pek dusunmuyorum tabi gebelige bagli bisey degilse zaten 9 ay oldu denemeye baslayali 1 sene dolunca hala hamile kalamazsam doktora detayli gorunucez cok acele etmek istemiyorum o yuzden stres sebebi yemin ederim hayatimda baska bisey icin bu kadar kafami bedenimi ruhumu yormadim Ha baska bi ihtimal aklima geldi ilk defa silik cizgi gordugum ay kovid asisi oldum adetim gecikti ve dedigim gibi oldu alakali midir bilemiyorum oyleyse eger bu ayda olucaktir aynisi cunku dun 2.asiyi oldum

ben 1 yılın sonunda olmazsa direk aşılama vs düşünüyorum. çok aceleciyim. yıllarca beklemek istemiyorum. beklemek beni çok üzüyor. günler geçmiyor resmen. bat beklerken.

ben 1 yılın sonunda olmazsa direk aşılama vs düşünüyorum. çok aceleciyim. yıllarca beklemek istemiyorum. beklemek beni çok üzüyor. günler geçmiyor resmen. bat beklerken.
Orasi oyle bi ugrasin olsada hep aklinin bi kosesinde oluyo rahatsiz edici olmaya basladi sonu hep husranla bitiyo cunku.. Bisey olmasada nedensiz infertilite diye bisey var hicbir sorun yok ama olmayinca olmuyo yine. Mantikli o yuzden asilama fikri

Orasi oyle bi ugrasin olsada hep aklinin bi kosesinde oluyo rahatsiz edici olmaya basladi sonu hep husranla bitiyo cunku.. Bisey olmasada nedensiz infertilite diye bisey var hicbir sorun yok ama olmayinca olmuyo yine. Mantikli o yuzden asilama fikri
belirti takip etmek canım istiyor değil de doğurganım diye ilişki yaşamak. bata yakınken sabah test yapma düşüncesiyle başetmek. can dayanmayacak.

belirti takip etmek canım istiyor değil de doğurganım diye ilişki yaşamak. bata yakınken sabah test yapma düşüncesiyle başetmek. can dayanmayacak.
Kesssinlikle. Bide sey diyolar ya deliriyorum stres yapma sakin ol hic beklemedigin zaman olucaktir.. Yahu ben hep bekliyorum beklememek elde degil ki

Kesssinlikle. Bide sey diyolar ya deliriyorum stres yapma sakin ol hic beklemedigin zaman olucaktir.. Yahu ben hep bekliyorum beklememek elde degil ki
ben o kadar kontrolcüyüm ki hiç beklemediğim bir an olur mu acaba kendime gülüyorum bazen. sen artık normal değilsin diye.

Arkadaşlar merhaba,
Yumurtlama gününden sonraki 10. günde kaset test doğru sonuç gösterir mi? Bugün 10. gün, uyandığımda test yaptım negatif, sonuç kesin midir sizce, olsa çıkar mıydı?

Arkadaşlar merhaba,
Yumurtlama gününden sonraki 10. günde kaset test doğru sonuç gösterir mi? Bugün 10. gün, uyandığımda test yaptım negatif, sonuç kesin midir sizce, olsa çıkar mıydı?
Canım ben 30 ağustosta pik gördüm ama kullandığım program ovulasyon testi pozitiften düşüğe döndüğü günü ovulasyon günü sayıyor benim ovulasyonu 1 eylül kabul etti mesela (test yapıp görüntüyü programa yüklüyorum) senin de o gündü sanırım pikin çıkmamış olabilir o yüzden. Ben dış gebelik geçirdim o hamileliğimde 5 gün kala predictor 3 gün kala da kaset test negatifti. reglm 1 gün geçince 91 beta ile kaset testte silik gördüm mesela.

Aynen 30 u pik günüydü, 1 gün sonra silikleşmeye başlamıştı, 31 i çatlama gibi düşünülebilir. Ya işte aşırı meraklı ve heyecanlı olduğumuzdan beklemek zulüm. beklenen regl 13 ü pazartesi, aslında o günü beklemek en sağlıklısı olacakda işte bekleyemiyorduuuuu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…