- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
ay kendimi dinlicek vaktim yok hic okuldu evdi isti guctu kendimi kaybettimVücudunu çok dinliyorsan olabilir. Benim geçen ay ilk denememdi biraz fazla takip edip dinledim ve son zamanlardaki en tuhaf reglimi yaşadım.
Günleri saymayı bırakmak anı yaşamak çok önemli. İnsan bir an unutsa sonraki an aklına geliyor..
Ne desem yanlis olur bu hamilelik belirtileri tuhaf seylerKızlar tecrübesizim reglim 1 gün gecikti hemen umutlanmak istemiyorum kimyasallarım olduregl olmadan birkaç gün önceden belirtilerimden anlarım regl olacağımı ama şimdi hiç bir belirti yok böyle bir erken gebelik belirtisi var mı ben tam tersi oluyor diye biliyorum ama
Ben gordum ne kadar surede belirdi?kızlar bata 5 var benim gördüğümü görüyormusunuz
On dk sürmedi sanrm ya bu testler güvenilir olmadğı ve genelde negatif gördüğü için güvenemedm. Bi de ben kmsenin hayalet çizgisini göremeyen biri olarakBen gordum ne kadar surede belirdi?
Aslinda bende guvenmiyorum hicbirine ama yapmadan da duramiyorumOn dk sürmedi sanrm ya bu testler güvenilir olmadğı ve genelde negatif gördüğü için güvenemedm. Bi de ben kmsenin hayalet çizgisini göremeyen biri olarak
Cok pardon bat tarihlerimi yanlis yazdim sana diyecegimi kendime yazmisimAslinda bende guvenmiyorum hicbirine ama yapmadan da duramiyorum10 dkda gorduysen iyi en azindan kuvvetli bi ihtimal var diyelim 3 gun ve 1 gun kala tekrarla istersen kaset test yap ama erken gebelik testleri yaniltiyo dedigin gibi. Bende bata 3 ve 1 kala test yaptim super silik cizgi cikti ikisinde de ama adet bekliyorum butun belirtileri var. Bak bakalim gorunuyo mu? Altta bat 3 ustte ki 1
Görüyorum canım ya kan ver ya da yarın farklı bir testle deneyip koyulaşma takip et istersen inşallah hamilesindir çok aminnkızlar bata 5 var benim gördüğümü görüyormusunuz
Ben alttaki daha yeni olabilir mi diyecektim çünkü üstte çizgi göremedim ama altta hayali çizgi gördüm cnm yarın tekrar yapıp koyulaşma takip et bence inşallah hamilesindir aminnCok pardon bat tarihlerimi yanlis yazdim sana diyecegimi kendime yazmisimustte bat 4 altta ki 3
Prodoctor de böyle silik çizgi genelde yanıltıcı oluyor. İstersen kan ver.. varsa bat 5 kala kesin kanda görünükızlar bata 5 var benim gördüğümü görüyormusunuz
Kıs kaset testte görüyorsan kesin vardır. Nasıl dayanıyorsun kan verseneAslinda bende guvenmiyorum hicbirine ama yapmadan da duramiyorum10 dkda gorduysen iyi en azindan kuvvetli bi ihtimal var diyelim 3 gun ve 1 gun kala tekrarla istersen kaset test yap ama erken gebelik testleri yaniltiyo dedigin gibi. Bende bata 3 ve 1 kala test yaptim super silik cizgi cikti ikisinde de ama adet bekliyorum butun belirtileri var. Bak bakalim gorunuyo mu? Altta bat 3 ustte ki 1
Sabah mahmurlugu yanlista bakmis olabilirim suan birbirine girdi ikisiBen alttaki daha yeni olabilir mi diyecektim çünkü üstte çizgi göremedim ama altta hayali çizgi gördüm cnm yarın tekrar yapıp koyulaşma takip et bence inşallah hamilesindir aminn
Bacim bu gozler neler gordu daha once oyle hemen yemezlerKıs kaset testte görüyorsan kesin vardır. Nasıl dayanıyorsun kan versene
Sende haklısın bir erken gebelik testi yap o zaman bizim gördüğümüz çizgi erken gebelikte boncuk gibi çıkarBacim bu gozler neler gordu daha once oyle hemen yemezlerAdet gunu gelsin bi hele nasipte var mi yok mu bu ay gorcez bezdim yoksa
kan verip üzülmekten çok yıldım balım ya. elimde test var cumartesi tekrar yaparım diye düşündüm.Prodoctor de böyle silik çizgi genelde yanıltıcı oluyor. İstersen kan ver.. varsa bat 5 kala kesin kanda görünü
Hayır doktor pazartesi günü kolonaskopi yapacakmis o zamana kadar bişi yapamam poliklinik olduğum için ağrın oldukça acile git serum al dediL Limonlu Su canım nasıl oldun buldular mu ağrının sebebini?
al bendende o kadar ya. ama ben bir gün kala falan kesin gider kan veriridimBacim bu gozler neler gordu daha once oyle hemen yemezlerAdet gunu gelsin bi hele nasipte var mi yok mu bu ay gorcez bezdim yoksa
Erkene hic mi hic guvenmiyorum valla tuza sabuna cis doker kopuruyo mu diye bakarim daha iyi ahahaSende haklısın bir erken gebelik testi yap o zaman bizim gördüğümüz çizgi erken gebelikte boncuk gibi çıkarBunu da gördüm deme kimyasal mı geçiriyorsun sürekşi