Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar regl 15 Eylül catlamanin üstünden bugün 7 gün geçti kasıklarım agriyo diye ovu testi yapıyorum 2 gündür c kadar koyu olmasada koyu. Acaba gebeligi böyle öğrenen varm
ilk foto dün yaptım 2. Bugun

Evet canım ben pozitifi gördüğümde Lh yapmıştım böyle çıkmıştı ama senin çatlamadan 7 gün geçmiş gebelik için çok erken bir tarih değil mi? Ben bat gününden sonraki gün yapmıştım. Tekrar yumurtluyor olabilirsin

Evet erken benim adet araligim kısa 24 günde bir oluyorum şuan 6 gün kaldı adetime. Bı konuda gördüm catlamadan 6 gün snra ovuda git gide koyulasirsa gebelik vardır diye meraktan yaptım. Bide bu ay anlam veremediğim bı gaz var birde kasık ağrım başka hicbi belirtim yok ztn. Bakalım yarinda devam edicem siliklesme yada koyulaşma olcak mı diye

Kızlar bugün bel ağrısından kasık ağrısından akşamı zor ettim dayanamayıp kan verdim. Beta 5.11 çıktı? Bat a beş gün var. Ne dersiniz
Şimdi test yaptın mı diye yazmak için gelmiştim konuya. Gördüğüm mesaja bak 2 gün sonra güzel bi değer bekliyorum senden benim de 6 kala 6,79 du 2 gün sonra 69,03 oldu biliyosunnn

Şimdi test yaptın mı diye yazmak için gelmiştim konuya. Gördüğüm mesaja bak 2 gün sonra güzel bi değer bekliyorum senden benim de 6 kala 6,79 du 2 gün sonra 69,03 oldu biliyosunnn
Zaten evle hastane arası yok ayrımındayım. Aklıma sen geldin larii inşallah artar. Çok erken bişeyler yapmakta iyi değil anam şimdi var mı yokmu diye dertlen.

Zaten pik yaptıktan sonra 1-1.5 gün sonra çatlıyor.. Değerlendir hazırda spermler beklesin zaten sorun yok daha önceden gebelikte oluştu

Ay hadi insallah iki gun sonra 10 ve ustu ciksin bir bebis daha katilsin
İnşallah canım 6 aydır deniyoruz. Bazı sorunlarımız olduğunu öğrenmiştik bu ay doktor gebeliğe engel değil demişti ama ben biraz eşimi vitaminlere boğmuştum. Hemende sveinmek istemiyorum. Üzülmekten yoruldm.

Hafi bakalım benimde yumurtlama piki sonrası 4. Gün bakalım bu ay bizim ayımız olsun inşallah

Zaten evle hastane arası yok ayrımındayım. Aklıma sen geldin larii inşallah artar. Çok erken bişeyler yapmakta iyi değil anam şimdi var mı yokmu diye dertlen.
Var olduğu kanıtlanınca da dert yavrucum bekle bekle kese göreyim bekle bekle yolk kesesi görünsün sonra kalp atışı ayy ne güzel günü geçince öğrenenler. Biz çok aceleciyiz ya hayır yapcak bi şey de yok huy bu

Tebrikler sağlıkla gitsin inşallah
nerde sorunlar çıktı acaba? Paylaşmak istemezseniz anlayışla karşılarım

Tebrikler sağlıkla gitsin inşallah
nerde sorunlar çıktı acaba? Paylaşmak istemezseniz anlayışla karşılarım
Yooo paylaşırım eşimin morfoloji değeri %2 çıktı sayı ve hareketlilik iyiydi. Doktor ilaç vermedi. Ama ben bir sürü şey araştırıp kullandırdım bu ay bende bir sıkıntı yoktu.

Aynen canım yaa huy resmen bu. Başımıza bela. Çocuk bari bizim yolumuzdan gitmesin

Canım ovu testi goruntun varmı varsa paylasirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…