- 26 Ağustos 2021
- 960
- 535
Evet canım ben pozitifi gördüğümde Lh yapmıştım böyle çıkmıştı ama senin çatlamadan 7 gün geçmiş gebelik için çok erken bir tarih değil mi? Ben bat gününden sonraki gün yapmıştım. Tekrar yumurtluyor olabilirsinEki Görüntüle 2913734 Eki Görüntüle 2913735 kizlar regl 15 Eylül catlamanin üstünden bugün 7 gün geçti kasıklarım agriyo diye ovu testi yapıyorum 2 gündür c kadar koyu olmasada koyu. Acaba gebeligi böyle öğrenen varm
ilk foto dün yaptım 2. Bugun
Evet erken benim adet araligim kısa 24 günde bir oluyorum şuan 6 gün kaldı adetime. Bı konuda gördüm catlamadan 6 gün snra ovuda git gide koyulasirsa gebelik vardır diye meraktan yaptım. Bide bu ay anlam veremediğim bı gaz var birde kasık ağrım başka hicbi belirtim yok ztn. Bakalım yarinda devam edicem siliklesme yada koyulaşma olcak mı diyeEvet canım ben pozitifi gördüğümde Lh yapmıştım böyle çıkmıştı ama senin çatlamadan 7 gün geçmiş gebelik için çok erken bir tarih değil mi? Ben bat gününden sonraki gün yapmıştım. Tekrar yumurtluyor olabilirsin
Ay hadi insallah iki gun sonra 10 ve ustu ciksin bir bebis daha katilsinKızlar bugün bel ağrısından kasık ağrısından akşamı zor ettim dayanamayıp kan verdim. Beta 5.11 çıktı? Bat a beş gün var. Ne dersiniz
Şimdi test yaptın mı diye yazmak için gelmiştim konuya. Gördüğüm mesaja bakKızlar bugün bel ağrısından kasık ağrısından akşamı zor ettim dayanamayıp kan verdim. Beta 5.11 çıktı? Bat a beş gün var. Ne dersiniz
Zaten evle hastane arası yok ayrımındayım. Aklıma sen geldin lariiŞimdi test yaptın mı diye yazmak için gelmiştim konuya. Gördüğüm mesaja bak2 gün sonra güzel bi değer bekliyorum senden benim de 6 kala 6,79 du 2 gün sonra 69,03 oldu biliyosunnn
Zaten pik yaptıktan sonra 1-1.5 gün sonra çatlıyor.. Değerlendir hazırda spermler beklesin zaten sorun yok daha önceden gebelikte oluştuKızlar yumurtlama oldu. Zaten ben bugün doktor kontrolüne gittim. Gittiğimde 18 mm yumurtam olduğunu gördü doktor. Test doğru sonucu gösterdi valla. Doktorum yumurta güzelken rahim kalınlığı da iyiyken çatlatma iğnesi yapalım dedi ilk defa kullanıyorum. Aranızda ovitrelle kullanan var mı?
doktor yarın gece ilişki olsun dedi. Bugün için bişey demedi ama sonuçta yumurtlama görünce de değerlendiuoruz ben bugün yarın ve ondan sonraki günü değerlendirmeyi düşünüyorum. Dün gece de ilişki olmuştu siz ne dersiniz? Eşimde sperm sorunu yok etkilemez dimi üst üste kötü anlamda
İnşallah canım 6 aydır deniyoruz. Bazı sorunlarımız olduğunu öğrenmiştik bu ay doktor gebeliğe engel değil demişti ama ben biraz eşimi vitaminlere boğmuştum. Hemende sveinmek istemiyorum. Üzülmekten yoruldm.Ay hadi insallah iki gun sonra 10 ve ustu ciksin bir bebis daha katilsin
Hafi bakalım benimde yumurtlama piki sonrası 4. Gün bakalım bu ay bizim ayımız olsun inşallahSelam kızlar,
Hazirandan beri Kaya Kaya bu aya geldim
eşim ve ben de bir problem yok testleri yaptırdık bu ay umarım bebiş bizi seçer
14. günde yumurtlama gördüm, dün folikül baktırmıştım 16 demişti doktor yüksek ihtimalle bugün 17 ya da 18 mm oldu, bana şans dileyin lütfen
Var olduğu kanıtlanınca da dert yavrucumZaten evle hastane arası yok ayrımındayım. Aklıma sen geldin lariiinşallah artar. Çok erken bişeyler yapmakta iyi değil anam şimdi var mı yokmu diye dertlen.
Tebrikler sağlıkla gitsin inşallahİnşallah canım 6 aydır deniyoruz. Bazı sorunlarımız olduğunu öğrenmiştik bu ay doktor gebeliğe engel değil demişti ama ben biraz eşimi vitaminlere boğmuştum. Hemende sveinmek istemiyorum. Üzülmekten yoruldm.
UmuyorumHafi bakalım benimde yumurtlama piki sonrası 4. Gün bakalım bu ay bizim ayımız olsun inşallah
Yooo paylaşırımTebrikler sağlıkla gitsin inşallah
nerde sorunlar çıktı acaba? Paylaşmak istemezseniz anlayışla karşılarım
Aynen canım yaa huy resmen bu. Başımıza bela. Çocuk bari bizim yolumuzdan gitmesinVar olduğu kanıtlanınca da dert yavrucumbekle bekle kese göreyim bekle bekle yolk kesesi görünsün sonra kalp atışı ayy ne güzel günü geçince öğrenenler. Biz çok aceleciyiz ya hayır yapcak bi şey de yok huy bu
Canım ovu testi goruntun varmı varsa paylasirmisinEvet canım ben pozitifi gördüğümde Lh yapmıştım böyle çıkmıştı ama senin çatlamadan 7 gün geçmiş gebelik için çok erken bir tarih değil mi? Ben bat gününden sonraki gün yapmıştım. Tekrar yumurtluyor olabilirsin
Umarım sağlıkla gider çok sevindim adınızaYooo paylaşırımeşimin morfoloji değeri %2 çıktı sayı ve hareketlilik iyiydi. Doktor ilaç vermedi. Ama ben bir sürü şey araştırıp kullandırdım bu ay bende bir sıkıntı yoktu.
Yok canım malesef haziranda olmuştu gebeliğim çekmemişim onuCanım ovu testi goruntun varmı varsa paylasirmisin
Çok teşekkür edrrimUmarım sağlıkla gider çok sevindim adınıza
İnsanların bat günü çıkmayıp ertesi gün falan çıkıyo bizimkiler 5-6 gün kalaAynen canım yaa huy resmen bu. Başımıza bela. Çocuk bari bizim yolumuzdan gitmesin