- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.917
Benim bazen öyle oluyor.. Yumurtlama şiddetli ağrıdan sonraki günlerde oluyormuş… Yumurtlamaya az kaldıKızlar dünden beri sol belimde boşluğumda mı desem ağrı var bugün şiddetlendi. Yumurtlama dönemi ağrısı olabilir mi diye düşündüm dün ovü testi hala silikti. Bugün daha yapmadım işten çıkınca yapacağım. Yumurtlama belirtisi olarak bu şekilde ağrısı olan oldu mu? Böbrek ağrısı gibi duruyor anlayamadım
Türkiye de var ama tek kullanım.. Kimse vermez o parayı.. predictor candırBu gebelik testinden Türkiye’de var mı acabasilik çizgi ararken gözler kör oluyor belli bunda silik çizgiyi bile hamile diye yazıyordur direkt
Aaa var mı bilmiyodum ben. Kaç para çok merak ettimTürkiye de var ama tek kullanım.. Kimse vermez o parayı.. predictor candır
Canımm çok sağoll
İnş sağlıkla ilerler kuzum bizi de haberdar et.. Tosbiğe bak şimdiden yerini beğenmiyorCanımm çok sağolldünden beri ufak ufak kahverengi lekelenmem var ama doktora gittim kanama alanı yok her şey normal dedi kese büyümüş ondan olabiliyor dedi progestan verdi ama insan aklına takıyor yine de. Dua edin banaa siz de hep duamdasınız inşallah hayırlı güzel haberlerinizi bekliyorum ara ara takipteyim
Aaa var mı bilmiyodum ben. Kaç para çok merak ettim
Yok çok iyi yerleşmiş iyice kendini garantilemeye çalışıyo heralde anası kalpten gidicek burda haberi yokİnş sağlıkla ilerler kuzum bizi de haberdar et.. Tosbiğe bak şimdiden yerini beğenmiyor
Canımm çok sağolldünden beri ufak ufak kahverengi lekelenmem var ama doktora gittim kanama alanı yok her şey normal dedi kese büyümüş ondan olabiliyor dedi progestan verdi ama insan aklına takıyor yine de. Dua edin banaa siz de hep duamdasınız inşallah hayırlı güzel haberlerinizi bekliyorum ara ara takipteyim
Ay canim ilk defa 9 günde yumurtlama var yarında tekrarla nasıl olsa özel doktor ulaşman kolay olur
Evet ya ilk defa bu kadar erken gördümAy canim ilk defa 9 günde yumurtlama var yarında tekrarla nasıl olsa özel doktor ulaşman kolay olur
Canım degerlendir hatta yumurtlama öncesi değerlendirmek çok önmli diyolarEvet ya ilk defa bu kadar erken gördümyarın tam pik olabilir. Değerlendirsem mi sence?
Kesinlikle yumurtlama doktora bence haber vermelisin ve bence günlerini değerlendir
Bence deBugün ve sonraki 2 günü peş peşe değerlendirmeni öneririm canım