Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vücudunu çok dinliyorsan olabilir. Benim geçen ay ilk denememdi biraz fazla takip edip dinledim ve son zamanlardaki en tuhaf reglimi yaşadım. :KK57:
Günleri saymayı bırakmak anı yaşamak çok önemli. İnsan bir an unutsa sonraki an aklına geliyor.. :KK45:
ay kendimi dinlicek vaktim yok hic okuldu evdi isti guctu kendimi kaybettim 😂 agrilar rahatsiz etti bugun o kadar olcagi varsa olur 2 tane var Allah onlara omur versin ...

Kızlar tecrübesizim reglim 1 gün gecikti hemen umutlanmak istemiyorum kimyasallarım oldu😢 regl olmadan birkaç gün önceden belirtilerimden anlarım regl olacağımı ama şimdi hiç bir belirti yok böyle bir erken gebelik belirtisi var mı ben tam tersi oluyor diye biliyorum ama

Kızlar tecrübesizim reglim 1 gün gecikti hemen umutlanmak istemiyorum kimyasallarım oldu😢 regl olmadan birkaç gün önceden belirtilerimden anlarım regl olacağımı ama şimdi hiç bir belirti yok böyle bir erken gebelik belirtisi var mı ben tam tersi oluyor diye biliyorum ama
Ne desem yanlis olur bu hamilelik belirtileri tuhaf seyler 😊 Ama yumurtlamani takip ediyosan eger hangi gun oldugunu biliyosan uzerine 14 gun koy adet gunun cikar. Fixtir degismez yumurtlama tarihlerimiz degisiyo ama yumurtlamadan 14 gun sonra kesin adet. Ona gore bi hesap yap istersen 🙏

kızlar bata 5 var benim gördüğümü görüyormusunuz😢

Eklentiler

• 4F97D2DA-49B7-4C13-86B2-DC4ECA0AF2B4.jpeg
    4F97D2DA-49B7-4C13-86B2-DC4ECA0AF2B4.jpeg
    213,5 KB · Görüntüleme: 89
On dk sürmedi sanrm ya bu testler güvenilir olmadğı ve genelde negatif gördüğü için güvenemedm. Bi de ben kmsenin hayalet çizgisini göremeyen biri olarak🙄
Aslinda bende guvenmiyorum hicbirine ama yapmadan da duramiyorum 😁 10 dkda gorduysen iyi en azindan kuvvetli bi ihtimal var diyelim 3 gun ve 1 gun kala tekrarla istersen kaset test yap ama erken gebelik testleri yaniltiyo dedigin gibi. Bende bata 3 ve 1 kala test yaptim super silik cizgi cikti ikisinde de ama adet bekliyorum butun belirtileri var. Bak bakalim gorunuyo mu? Altta bat 3 ustte ki 1

Eklentiler

• 2021-09-09 07.30.22.jpg
    2021-09-09 07.30.22.jpg
    79,3 KB · Görüntüleme: 72
Aslinda bende guvenmiyorum hicbirine ama yapmadan da duramiyorum 😁 10 dkda gorduysen iyi en azindan kuvvetli bi ihtimal var diyelim 3 gun ve 1 gun kala tekrarla istersen kaset test yap ama erken gebelik testleri yaniltiyo dedigin gibi. Bende bata 3 ve 1 kala test yaptim super silik cizgi cikti ikisinde de ama adet bekliyorum butun belirtileri var. Bak bakalim gorunuyo mu? Altta bat 3 ustte ki 1
Cok pardon bat tarihlerimi yanlis yazdim sana diyecegimi kendime yazmisim 😁 ustte bat 4 altta ki 3

Cok pardon bat tarihlerimi yanlis yazdim sana diyecegimi kendime yazmisim 😁 ustte bat 4 altta ki 3
Ben alttaki daha yeni olabilir mi diyecektim çünkü üstte çizgi göremedim ama altta hayali çizgi gördüm cnm yarın tekrar yapıp koyulaşma takip et bence inşallah hamilesindir aminn

Kıs kaset testte görüyorsan kesin vardır. Nasıl dayanıyorsun kan versene😁

Ben alttaki daha yeni olabilir mi diyecektim çünkü üstte çizgi göremedim ama altta hayali çizgi gördüm cnm yarın tekrar yapıp koyulaşma takip et bence inşallah hamilesindir aminn
Sabah mahmurlugu yanlista bakmis olabilirim suan birbirine girdi ikisi 😁 insallah Allahin izniyle hepimiz en kisa zamanda kavusalim 🙏

Bacim bu gozler neler gordu daha once oyle hemen yemezler 😁 Adet gunu gelsin bi hele nasipte var mi yok mu bu ay gorcez bezdim yoksa 😁
Sende haklısın bir erken gebelik testi yap o zaman bizim gördüğümüz çizgi erken gebelikte boncuk gibi çıkar🥲 Bunu da gördüm deme😁 kimyasal mı geçiriyorsun sürekşi

Bacim bu gozler neler gordu daha once oyle hemen yemezler 😁 Adet gunu gelsin bi hele nasipte var mi yok mu bu ay gorcez bezdim yoksa 😁
al bendende o kadar ya. ama ben bir gün kala falan kesin gider kan veriridim :KK70: 5 gün kala test yapmamdan anlaşılıyordur sabırsızlığım.

Sende haklısın bir erken gebelik testi yap o zaman bizim gördüğümüz çizgi erken gebelikte boncuk gibi çıkar🥲 Bunu da gördüm deme😁 kimyasal mı geçiriyorsun sürekşi
Erkene hic mi hic guvenmiyorum valla tuza sabuna cis doker kopuruyo mu diye bakarim daha iyi ahaha 😂 Valla daha once bi defa daha silik cizgi gordum 2 kaset 1 erken gebelik testinde olmak uzere ama adetim 2 gun gecikmeli geldi ilk gun gecikince kan verdim negatif cikti 2.gun agrilarim basladi hemde normalin iki kati ve adetim cok kanamali pihtili ve agrili gecti aha dedim bu sanirim kimyasal ama hala emin degilim bi doktora gorunmedim. Buda ikinci oldu boyle silik cizgi belki yine kimyasal geciriyorumdur yada hamileyimdir yada yalanci pozitiftir her ihtimal var 😁

X