Benim de Ağustosta kimyasal oldu ama 2 gün gecikmeyle regl gördüm. Regl sonrası doktora gittiğimde reglimin 12.günü yani yarın yumurta takibine çağırdı. Siz hiç regl görmediniz mi kimyasal sonrası? İsterseniz yumurtlama takibine başlayın testleKızlar bu ay kimyasal gebelik geçirdim daha adetim gelmedi ama. Kimyasaldan sonra hemen hamile kalan var mı yumurtlama takibi yapmalı mıyım sizce düzenim değişir mi kimyasaldan sonra
Daha dün düşmeye başladı değerim birkaç güne adet göreceğim söylendi. Sanırım başlayacağım yumurta takibine. Siz şu an hamile misiniz sanki bir yazıda öyle okudum siziBenim de Ağustosta kimyasal oldu ama 2 gün gecikmeyle regl gördüm. Regl sonrası doktora gittiğimde reglimin 12.günü yani yarın yumurta takibine çağırdı. Siz hiç regl görmediniz mi kimyasal sonrası? İsterseniz yumurtlama takibine başlayın testle
Yok hayır değilim geçmiş bir yazıdır belkiDaha dün düşmeye başladı değerim birkaç güne adet göreceğim söylendi. Sanırım başlayacağım yumurta takibine. Siz şu an hamile misiniz sanki bir yazıda öyle okudum sizi
Evet ilk gebelikti o yüzden etkilendim çok İnşallah herkese nasip olsun hayırlısıylaYok hayır değilim geçmiş bir yazıdır belkiEvet değeriniz yeni düşmeye başladıysa normal yakında görürsünüz inşallah normal bir şekilde, ilk miydi sizin? Bu arada doktorum korunmanıza gerek yok dedi, tekrar deneyeceğiz bakalım Allah nasip etsin gönülden isteyen herkese
Benimde aynı bugün kan verdimKızlar benim regli iki gün gecikti ama testlerde çıkmıyor haftasonuna kadar beklerim diyorum ama vallahi zor ..
Benimde aynı bugün kan verdim
İlk gebeliklerde normal diyorlar, bi daha yaşatmasın Allah. Haklısınız ne kadar kafaya takmayın deseler de olmuyor, kendimizi başka şeylerle oyalayıp zamanı geçirmek lazım ancak bir daha yaşarsanız mutlaka araştırmaya başlayınEvet ilk gebelikti o yüzden etkilendim çok İnşallah herkese nasip olsun hayırlısıyla
Teşekkür ederim aynen öyle kafayı dağıtmak lazım bir şeylerle uğraşıpİlk gebeliklerde normal diyorlar, bi daha yaşatmasın Allah. Haklısınız ne kadar kafaya takmayın deseler de olmuyor, kendimizi başka şeylerle oyalayıp zamanı geçirmek lazım ancak bir daha yaşarsanız mutlaka araştırmaya başlayın
Test yapınAyrıca mide bulantısı aşırı gaz ve ishal kabızlık bir arada sürekli uyuyorum psikolojik mi acaba
5 gün önce yaptım negatifdi korkuyorum yapmayaTest yapın
Evet canim ilk gebelik ve ilk ovulasyon denememdi. O yuzden bebek bekleyen herkese şiddetle tavsiye ediyorum hele de pko varsa bende pko sendromu vardiCanım çok tebrik ederim, Allah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana inşallah. İlk gebeliğin miydi? Ben de bir sonraki ay İçin almayı düşünüyorum bakalım, inşallah gerek kalmaz ama
Merhaba benimde bat dündü ama sadece beyaz akıntı var ara ara adet sancısı oluyor klomen kullanıyorum 2 aydın geçen ayda 7 gün gecikti ne yapmam lazım
reglime 8 gun kaldi.. bugun bi kasik karin bel agrisi var seffaf renktede sıkca akinti goguslerde bisey yok... gecen ay 3 gun oncesinde erken regl oldum yine mi erken gelecek acaba ...