Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu ay kimyasal gebelik geçirdim daha adetim gelmedi ama. Kimyasaldan sonra hemen hamile kalan var mı yumurtlama takibi yapmalı mıyım sizce düzenim değişir mi kimyasaldan sonra
Benim de Ağustosta kimyasal oldu ama 2 gün gecikmeyle regl gördüm. Regl sonrası doktora gittiğimde reglimin 12.günü yani yarın yumurta takibine çağırdı. Siz hiç regl görmediniz mi kimyasal sonrası? İsterseniz yumurtlama takibine başlayın testle

Daha dün düşmeye başladı değerim birkaç güne adet göreceğim söylendi. Sanırım başlayacağım yumurta takibine. Siz şu an hamile misiniz sanki bir yazıda öyle okudum sizi

Daha dün düşmeye başladı değerim birkaç güne adet göreceğim söylendi. Sanırım başlayacağım yumurta takibine. Siz şu an hamile misiniz sanki bir yazıda öyle okudum sizi
Yok hayır değilim geçmiş bir yazıdır belki Evet değeriniz yeni düşmeye başladıysa normal yakında görürsünüz inşallah normal bir şekilde, ilk miydi sizin? Bu arada doktorum korunmanıza gerek yok dedi, tekrar deneyeceğiz bakalım Allah nasip etsin gönülden isteyen herkese

Evet ilk gebelikti o yüzden etkilendim çok İnşallah herkese nasip olsun hayırlısıyla

Evet ilk gebelikti o yüzden etkilendim çok İnşallah herkese nasip olsun hayırlısıyla
İlk gebeliklerde normal diyorlar, bi daha yaşatmasın Allah. Haklısınız ne kadar kafaya takmayın deseler de olmuyor, kendimizi başka şeylerle oyalayıp zamanı geçirmek lazım ancak bir daha yaşarsanız mutlaka araştırmaya başlayın

Teşekkür ederim aynen öyle kafayı dağıtmak lazım bir şeylerle uğraşıp

Merhaba benimde bat dündü ama sadece beyaz akıntı var ara ara adet sancısı oluyor klomen kullanıyorum 2 aydın geçen ayda 7 gün gecikti ne yapmam lazım

Canım çok tebrik ederim, Allah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana inşallah. İlk gebeliğin miydi? Ben de bir sonraki ay İçin almayı düşünüyorum bakalım, inşallah gerek kalmaz ama
Evet canim ilk gebelik ve ilk ovulasyon denememdi. O yuzden bebek bekleyen herkese şiddetle tavsiye ediyorum hele de pko varsa bende pko sendromu vardi

Merhaba kizlar benim sat tarihim 21 Ağustos . 1 Eylül'de doktora gitmiştim yumurtan çatlamış dedi toplamda üç yumurtan var dedi 2eylulde çatlatma iğnesini oldum 36 saat sonra kasık ağrılarım ve rahim de bicak gibi batmalarim oldu iki kere yumurtlama olabilirmiyim sizce iğnenin 6. Günü ağrım sızım yok sizce tutarsa belirtiler ne zaman baslar

Kizlar selam bu ay hepimize ugurlu gelsin. Bende bugunden itibaren calismalara baski yorum. Umarim bu ay tutturabiliriz. Bat tarihim 27 eylul. Esimde bende vitamin kullaniyoruz ( folic asid. Vitamin d , b12 vs iceriyor benimki) benimle bat tarihi yakin olan kizlar varsa birlikde takipleselim. Umarim Allah isteyen herkese nasip eder. Bn testlerimi yaptirdim temiz cikti. Esim icin de randevu aldim. Umarim onun da temiz cikar bir an once kavusuruz.

Kızlar dünden beri sol belimde boşluğumda mı desem ağrı var bugün şiddetlendi. Yumurtlama dönemi ağrısı olabilir mi diye düşündüm dün ovü testi hala silikti. Bugün daha yapmadım işten çıkınca yapacağım. Yumurtlama belirtisi olarak bu şekilde ağrısı olan oldu mu? Böbrek ağrısı gibi duruyor anlayamadım

reglime 8 gun kaldi.. bugun bi kasik karin bel agrisi var seffaf renktede sıkca akinti goguslerde bisey yok... gecen ay 3 gun oncesinde erken regl oldum yine mi erken gelecek acaba ...

reglime 8 gun kaldi.. bugun bi kasik karin bel agrisi var seffaf renktede sıkca akinti goguslerde bisey yok... gecen ay 3 gun oncesinde erken regl oldum yine mi erken gelecek acaba ...

Vücudunu çok dinliyorsan olabilir. Benim geçen ay ilk denememdi biraz fazla takip edip dinledim ve son zamanlardaki en tuhaf reglimi yaşadım.
Günleri saymayı bırakmak anı yaşamak çok önemli. İnsan bir an unutsa sonraki an aklına geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…