Canım çok tebrik ederim, Allah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana inşallah. İlk gebeliğin miydi? Ben de bir sonraki ay İçin almayı düşünüyorum bakalım, inşallah gerek kalmaz amaMerhabalar herkese hanımlargecen ayin gebelik planlayanlar grubundaydim ben de elhamdulillah hayirli haberi temmuzun 24 ünde aldim. Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin insaAllah. Buraya yazmamın sebebi gördüğüm kadarıyla ovu. Takibi yapmadan aylardır bekleyen bir cok hamis adayı var. Arkadaşlar ben de ovulasyon testi olmadan aylarca bekledim ama ovulasyon testi yaptığımda yumurtlama günümün aslinda 14 u değil 11 inde olduğunu anlamış oldum. O yuzden çevremdeki herkese de öneriyorum hangi marka olursa olsun ama ovulasyon testi yapin mutlaka. Ben de daha temmuz ayindan once hep başarı hikayelerini okurdum onlardan birinde gormustum ovuladyon testi ile başarılı olduklarını. Ve o şekilde öğrenmiştim. Umarim bu yazım da bilmeyenlere vesile olsun. Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insaAllah
O ikinci çizgiyi görenler ne kadar şanslıEğer bir gün hamile olursam o kırmızı çizgiyi görmek için zevkine yapıcam demiştimbi yandan da koyulaşmayı takip ettim beta kontrolü olduğu içinn
Ay güzel haberle gel inşallah canim dene belki cikarKızlar kızlar nasılsınız bakalımŞimdi size bir sorum var, ben çatlamayı 4 eylülde gördüm. Bat günüm normalde 19 Eylül. Ama 15 Eylül evlilik yıldönümü. Acaba erken gebelik testi yapsam 15inde varsa çıkar mı
Hamilelik varsa bile çıkmayabilir bence en iyisi kan testi yaptırın benim de evlilik yıl dönümüm 15 Eylül.. dün erken gebelik testi yaptım eşime sürpriz yapayım çifte kutlama olsun diye ama maalesef negatif çıktıKızlar kızlar nasılsınız bakalımŞimdi size bir sorum var, ben çatlamayı 4 eylülde gördüm. Bat günüm normalde 19 Eylül. Ama 15 Eylül evlilik yıldönümü. Acaba erken gebelik testi yapsam 15inde varsa çıkar mı
Bat günün ne zaman? Ne zamandır istiyorsunHamilelik varsa bile çıkmayabilir bence en iyisi kan testi yaptırın benim de evlilik yıl dönümüm 15 Eylül.. dün erken gebelik testi yaptım eşime sürpriz yapayım çifte kutlama olsun diye ama maalesef negatif çıktıinsAllah sen güzel bir sonuç alırsın
Sitres yapma heycan yapma canım biz 8 aydır deniyoruzBat 12 Eylül yanı reglime 6 gün kala erken gebelik testi yaptım.. bugün de kaset test yaptım sonuç aynı… 2 aydir deniyoruz biliyorum çok yeniyim ama insan bir an önce pozitifi görmek istiyor bir de evlilik yıl dönümü olunca güzel bir haber almak istedim hayırlısı
Maalesef stres çok oluyor ya geçen ay da 6 gün kala test yapmaya başladım bu ay da öyle önümüzdeki ay bakalım ne olacakSitres yapma heycan yapma canım biz 8 aydır deniyoruz
AminnnnnnnMaalesef stres çok oluyor ya geçen ay da 6 gün kala test yapmaya başladım bu ay da öyle önümüzdeki ay bakalım ne olacakinsAllah o ikinci cizgiyi görmek bize de nasip olur
Kan verdin mi canım? Yumurtlama takibi yapmış mıydın kesin biliyor musun batı?Kızlar benim regli iki gün gecikti ama testlerde çıkmıyor haftasonuna kadar beklerim diyorum ama vallahi zor ..
Hayır henüz kan veremedim çalışıyorum, biraz daha geçsin diyorum ama akşam dayanamadım test yaptım çıkmadı halbuki rüyamda çıkmıştıKan verdin mi canım? Yumurtlama takibi yapmış mıydın kesin biliyor musun batı?
Belki bu ay geç yumurtlamıştırsın canım ondan da olabilir diye dedim. İnşallah gebeliktendir fırsat bulursan kan verirsin onda çıkar artıkHayır henüz kan veremedim çalışıyorum, biraz daha geçsin diyorum ama akşam dayanamadım test yaptım çıkmadı halbuki rüyamda çıkmıştıyumurtlama takibi yapmıyorum uygulama var oradan reglimi takip ediyorum yumurtlama günlerini de gösteriyor ama reglimin geçtiğini hiç bilmem
Hayır henüz kan veremedim çalışıyorum, biraz daha geçsin diyorum ama akşam dayanamadım test yaptım çıkmadı halbuki rüyamda çıkmıştıyumurtlama takibi yapmıyorum uygulama var oradan reglimi takip ediyorum yumurtlama günlerini de gösteriyor ama reglimin geçtiğini hiç bilmem
Kanı devlet hastanelerinde verebiliyor muyuz aşı olmaya gitmem gerek akşam belki o ara aradan çıkartırım diyorumBenimde iki gün gecikti dün akşam bi lekelenme oldu hastalancam diye ped taktim sabah kalktım birşey yok akşama kadar olmazsam kan vercem umarım güzel haberler alırız
Kanı devlet hastanelerinde verebiliyor muyuz aşı olmaya gitmem gerek akşam belki o ara aradan çıkartırım diyorum
başka bi rahatsızlığın varmış gibi söyle misal başım aşırı ağrıyor de fakat reglim 3 gün geçti de o yüzden ilaç içmeyede korktum de o zaman beta da bakalım diyolar zatenKanı devlet hastanelerinde verebiliyor muyuz aşı olmaya gitmem gerek akşam belki o ara aradan çıkartırım diyorum