Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir sorun var mıydı acaba öncesinde ya da bu zamana kısmetmiş tebrik ederim siziiii inşallah sağlıkla gelsin
Bi sorun yoktu bildiğimiz ama bu ay 23 Ağustos da rahim filmi çekildim 25-26 sı yumurtlamaydı ve 25 i gebe kaldım diye düşünüyorum. Belki yapışıklık vardı hsg de açıldı bilmiyorum ama bir yıldır bilinen bi sorun yoktu ama olmuyordu

Benimde hep böyle oluyor.. uzun süren çatlamam hiç olmadı. Böyle olunca yumurta gelişmiyor mu?

Kızlar üstteki msjlatdan beni hatırlayan varsa tahlil veremedim daha ama az önce test yaptım psodictör tatildeyim elim ayağım titriyor bit yıl sonra oldu inanamıyorum hamile miyim ben
Maşallah bebiş geliyor Kaset test ile takibini yap muhakak döndüğünde de kan verirsin Sağlıklı gebeliğin olur inş sağsağlim eline alırsın

Evettt çatlamış yarını da değerlendir canım çatlamanın ertesini de değerlendir diyorlar
Bende onu soracaktım.. premom ovulasyon günün 24-36 saat sonra yumurta çatlayacaktır bu günleri değerlendir dedi.. Biz pik baz alıp öyle düşünüyoruz hangisi doğru ki acep

Kızlar bir şey soracağım.. Biz 3-4 gün sonra bolu da kaplıcaya gideceğiz. Genelde de tatilleri kaplıca ile sonlandırırız yarım saat sıcak suda kalırız. Bi gün havuzuna gideriz falan.. Yumurtlama sonrası kaplıcaya gitmek doğru mu? Buda bi kaç arkadaş tegl olmayınca sıcak suda yıkanınca regl oluyorum yazmıştı.. kötü etkiler mi??

Merhaba kızlar adet günüm geçeli 3 gün oldu adet günü biraz kanamam başladı az az sonra durdu. Hatta adet sancısı çektim. Ve Ovulasyon yaptım bugün baya koyu çıktı. başına gelen var mı. Bu ay hiç uğraşmadım takmadım kafama ama böyle olunca noluyo dedim

Merhaba kızlar, adetime 6 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı moralim çok bozuk 2.evlilik yıl dönümümüzde güzel bir haber alabileceğimi ümit etmiştim olmadı..
4 gün kala erken gebelik testim negatifti. Bat 1-2 gün geçince pozitif çıktı

Maşallah bebiş geliyor Kaset test ile takibini yap muhakak döndüğünde de kan verirsin Sağlıklı gebeliğin olur inş sağsağlim eline alırsın
Yaa inşallahhh içki de içtim adet sancım vardı çünkü bu ayda olmadı dedim ama olmuş bi zararı olmamıştır inşallah

Gebelik testi yapsanız elinizde varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…