- 14 Ocak 2021
- 676
- 457
Bir sorun var mıydı acaba öncesindeHala inanamıyorum
Bi sorun yoktu bildiğimiz ama bu ay 23 Ağustos da rahim filmi çekildim 25-26 sı yumurtlamaydı ve 25 i gebe kaldım diye düşünüyorum. Belki yapışıklık vardı hsg de açıldı bilmiyorum ama bir yıldır bilinen bi sorun yoktu ama olmuyorduBir sorun var mıydı acaba öncesindeya da bu zamana kısmetmiş tebrik ederim siziiii inşallah sağlıkla gelsin
Ne güzel çift cizgiii tebrik ederimm kaç gün vardı bataKızlar üstteki msjlatdan beni hatırlayan varsa tahlil veremedim daha ama az önce test yaptım psodictör tatildeyim elim ayağım titriyor bit yıl sonra oldu inanamıyorum hamile miyim ben
Evettt çatlamışkızlar sizce bu çatlama mı? Premom kutlama yaptı çatlamayı yakaladın diyeBu akşam da değerlendireceğim İnş bu ay o aydır ve tutar
Benimde hep böyle oluyor.. uzun süren çatlamam hiç olmadı. Böyle olunca yumurta gelişmiyor mu?Çok bariz çatlamış hadi inşallah gelsin bebisler garanti olsun sen bundan sonraki günleri de degerlendir ama geçen ay benim çatlamam da ayni böyleydi pikte ve catlamada degerlendirdim tutmadı gerçi belki yumurta tam gelişmemiştir bilemiyorum
Ay öyle oldu Eylül ayının hep enerjisine inanan bir insan olmuşumdur hayırlısı olsun inşallahİyiyim sen nasılsınHaziran Temmuz derken sonbaharı getirdik
Hayırlı olsuuun ne kadar güzelHala inanamıyorum
Maşallah bebiş geliyorKızlar üstteki msjlatdan beni hatırlayan varsa tahlil veremedim daha ama az önce test yaptım psodictör tatildeyim elim ayağım titriyor bit yıl sonra oldu inanamıyorum hamile miyim ben
Bende onu soracaktım.. premom ovulasyon günün 24-36 saat sonra yumurta çatlayacaktır bu günleri değerlendir dedi.. Biz pik baz alıp öyle düşünüyoruz hangisi doğru ki acepEvettt çatlamışyarını da değerlendir canım çatlamanın ertesini de değerlendir diyorlar
4 gün kala erken gebelik testim negatifti. Bat 1-2 gün geçince pozitif çıktıMerhaba kızlar, adetime 6 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı moralim çok bozuk2.evlilik yıl dönümümüzde güzel bir haber alabileceğimi ümit etmiştim olmadı..
Bat 8-9 Eylül canımNe güzel çift cizgiii tebrik ederimm kaç gün vardı bata
Ayy çok teşekkürlerHayırlı olsuuun ne kadar güzelrabbim kollarına almayı nasip etsin Nasıl değerlendirmiştiniz
Yaa inşallahhh içki de içtim adet sancım vardı çünkü bu ayda olmadı dedim ama olmuş bi zararı olmamıştır inşallahMaşallah bebiş geliyorKaset test ile takibini yap muhakak döndüğünde de kan verirsin Sağlıklı gebeliğin olur inş sağsağlim eline alırsın
Gebelik testi yapsanız elinizde varsaMerhaba kızlar adet günüm geçeli 3 gün oldu adet günü biraz kanamam başladı az az sonra durdu. Hatta adet sancısı çektim. Ve Ovulasyon yaptım bugün baya koyu çıktı. başına gelen var mı. Bu ay hiç uğraşmadım takmadım kafama ama böyle olunca noluyo dedim
Tebrikler cnm darısı bize inşKizlaar bat bugundu benim. Sabah beta baktirdim 71,70 cikti doktoruma attim mesaj ne zaman cagirirsa gidecegim artik. Hayirlisi olur insallah..
Olmamıştır hiç stres yapmayın.. ilk 15 gün genelde çoğu şeyin zararı olmuyor..Yaa inşallahhh içki de içtim adet sancım vardı çünkü bu ayda olmadı dedim ama olmuş bi zararı olmamıştır inşallah
Benim de bat 15 eylül 20 eylül evlilik yıl dönümümüz inş bu ay bize uğurlu gelir cnmErken gebelikte çok silik bile görsem sabah, öğlen kan verir netleştiriririm diyordum, bakalım fırsat bulursam öyle yaparım