Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar 11 yıllık evliyimmm 8 yasinda bir paşam var esim birkac senedir ikinciyi istiyor ama ben kndimi hazir hissetmiyordumm ama bu hafta itibari ile niyetlendik rabbim kısmet ederse ama karari vermek bile cok heycanlandirdi beni isteyen herkesin kucagi bos kalmasin insallah okadar heycanliyim ki paylasmak istedim

Yapamıyorum ismi nasıl ekleyeceğim

Kizlar bnde izmirdeyim bildiginiz kadin dogumcu varmi guzel ilgilenebilecek bir yer ariyorum
Canım valla ben de arıyorum bilen varsa soylesin Allah rızası için yani bulduğum hangi doktor varsa bi turlu frekansim uymuyor iki dkda bitiyor aklimdakileri bile soramıyorum resmen travmam oldu artik kadın doğumcular

Canım valla ben de arıyorum bilen varsa soylesin Allah rızası için yani bulduğum hangi doktor varsa bi turlu frekansim uymuyor iki dkda bitiyor aklimdakileri bile soramıyorum resmen travmam oldu artik kadın doğumcular
Hangi ilcedesin canm sen

Güzel düşün iyi olsun cnm inş sağlıkla ilerler..Gebelikle adet aynı belirtiler veriyormuş zaten içini ferah tut

Canim onu sen ekleyemiyorsun sanirim grubu kuran ekleyebiliyor diye biliyorum

Wallahi bnde gaziemirr
Yaaa tesadüfe baakk ben gaziemir tipta tülay hanıma gitmistim memnun kalmadim sonra medifema da ali irfan beyi çok övdüler geçen yıl ona gittim gebe kaldım ama dış gebelik oldu kürtaj oldum sonraki süreçte pek ilgilenmedi mesela muayeneye gidiyorum hemen tahlile yönlendiriyor sonuca gore konuşalım diyor sorun yok deyip kestirip atıyordu o gün bu gündür iyi doktor bulamadım özeller pahalı devlet hastaneleri malum sen hangi doktora gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…