Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ne kadarlik hamişsin bilmiyorum ama oluyor oyle cok uzun yuruyusler yapma derim
Çok yeni 5 haftalık felan bugün hastaneye gittim geldim belim ve kasığım ağırıyo ilk hamileliğimde ağrı hiç geçmemişti düşük tehlikem vardı ve düşükle sonuçlandı korktum biraz

Aynen öyle. Ben ilki düşük iki gebelik yaşadım ikisinde de regl geçmesini bekledim.
İkinciye hamile kalınca foruma dadandım meğer neleri varmış dedim

Neyseki daha hiç ovulasyon takibi için test yapmadım. Ona sararsam daha çok bozarım bünyeyi o yüzden yapmıyorum.
Çok bilmek de iyi değil işte. Biraz free takılmak gerekiyor..

Meraba kizlar bende katılım araniza. 10 aydır düşünüyoruz çikolata kistim var 2 buçuk cm solda onun haricinde rahim darlığı fark etti dr ama emin olamadi rahim filmi istedi orda anlarız diye korkumdan bekletiyorum. Dediğine göre ikiside engel olmaz gebeliğe ama olmadı hala neden bilmiyorum.1 tane oğlum var 5 yaşında onuda 5 ayda kalmıştım ama bu biraz nazlı çıktı bekletiyo hala. Bakalım nasip ne zmn 15 Eylül adet günüm beklemedeyim

ay bide o topa girersem kendimi ruh ve sinir hastaliklarinda bulurum hic almiyim anacim gerek yok Allah koyar yoluna insallah

Çok yeni 5 haftalık felan bugün hastaneye gittim geldim belim ve kasığım ağırıyo ilk hamileliğimde ağrı hiç geçmemişti düşük tehlikem vardı ve düşükle sonuçlandı korktum biraz
fazla yorma kendini suan tam tutunma zamani bende senin gibi biraz yordum kendimi 5 haftalikken ilk cocugumda kahverengi leke geldi ama cokca dinlendim gerekmedikce cok ayakta dolanma

fazla yorma kendini suan tam tutunma zamani bende senin gibi biraz yordum kendimi 5 haftalikken ilk cocugumda kahverengi leke geldi ama cokca dinlendim gerekmedikce cok ayakta dolanma
Ya benden de kahverengi leke geldi siz hemen doktora gittiniz mi yoksa kendiliğinden mi geçti Ebem kahverengiden korkma demişti ama insan korkuyo

kızlar sizce bu çatlama mı? Premom kutlama yaptı çatlamayı yakaladın diye Bu akşam da değerlendireceğim İnş bu ay o aydır ve tutar
Çok bariz çatlamış hadi inşallah gelsin bebisler garanti olsun sen bundan sonraki günleri de degerlendir ama geçen ay benim çatlamam da ayni böyleydi pikte ve catlamada degerlendirdim tutmadı gerçi belki yumurta tam gelişmemiştir bilemiyorum

Kızlar üstteki msjlatdan beni hatırlayan varsa tahlil veremedim daha ama az önce test yaptım psodictör tatildeyim elim ayağım titriyor bit yıl sonra oldu inanamıyorum hamile miyim ben

Eklentiler

• 2D90CD1F-29DD-46BE-8B63-2AFE35B9A9EB.jpeg
    80 KB · Görüntüleme: 82
  • image.jpg
    79,8 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…