- 3 Ağustos 2020
- 2.639
- 8.854
Yaa benim bu olay 2. Gebeligimde basima geldi. 3 yasinda bi kizim var cok sukur onda bilmiyorum boyle seyleri cok rahat gecmistiBenim de ilk gebeliğim aynı olmuştu. Doğal sebeplerden denmişti. Zaten her ilk üç gebelikten birinde olurmuş.
3 ay vücudumu dinlendirdim sonra oğluma hamile kalmıştım. Keseyi görsek de umutlanamıyorduk üzülmemek için. Kalp atışını duyduk ama yine bir tarafımız temkinliydi. Midem bulanmaya başlayınca rahatladık. Gerçi herkesin de bulanmıyor.
İçini ferah tut. Allah biliyor bizim için hayırlısını..
Bence erken yapmissiniz ya. Adeti geciktikten sonra cizgiyi anca gorenler var. Uzulmeyin simdiden hayirlisiysa olur insallah.. stres cok etkiliyo biliyosunuz icinizi rahat tutup iyi dusununMerhaba kızlar, adetime 6 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı moralim çok bozuk2.evlilik yıl dönümümüzde güzel bir haber alabileceğimi ümit etmiştim olmadı..
Aynn balım varsa çıkarKızlar kızlar nasılsınız bakalımŞimdi size bir sorum var, ben çatlamayı 4 eylülde gördüm. Bat günüm normalde 19 Eylül. Ama 15 Eylül evlilik yıldönümü. Acaba erken gebelik testi yapsam 15inde varsa çıkar mı
yok ben yapmam bu ay ama önümüzdeki aya plan yapmaya başladım şimdiden :))15 dk olan etkili galiba.. ama regl bittikten sonra başlayıp yumurtlama olana kadar yapılıyor sizin bat çok yakın yapmayın…
Merhaba siz düşük sonrası 3 adet korundunuz mu? Denemeye başladığınız ilk ay mı oluştu gebelik? Ben de haziranda düşük sebebiyle kürtaj oldum. Sonra ilk adetimi bekledim korunduk. Ağustosta ise korunmadık ama gebelik olmadı..bu ikinci denememiz olacak. Kürtaj sonrası gebe kalmak kolay diyorlar ama herkeste de öyle olmuyor3 ay vücudumu dinlendirdim sonra oğluma hamile kalmıştım. Keseyi görsek de umutlanamıyorduk üzülmemek için. Kalp atışını duyduk ama yine bir tarafımız temkinliydi. Midem bulanmaya başlayınca rahatladık. Gerçi herkesin de bulanmıyor.
İçini ferah tut. Allah biliyor bizim için hayırlısını..
Yaa benim bu olay 2. Gebeligimde basima geldi. 3 yasinda bi kizim var cok sukur onda bilmiyorum boyle seyleri cok rahat gecmisti1 sene once 2. Hamileligim gelismedi kurtaj oldum. Simdi bakalim ne olacak. Ilk beta hcg 71 cikti drum 2 gun sonra bi daha test yap dedi simdi 2 gun bekle ki gecsin ilk günler cok sinir bozucu
Merhaba siz düşük sonrası 3 adet korundunuz mu? Denemeye başladığınız ilk ay mı oluştu gebelik? Ben de haziranda düşük sebebiyle kürtaj oldum. Sonra ilk adetimi bekledim korunduk. Ağustosta ise korunmadık ama gebelik olmadı..bu ikinci denememiz olacak. Kürtaj sonrası gebe kalmak kolay diyorlar ama herkeste de öyle olmuyor
Yorumun icin teşekkür ederim canımHerşeyin hayırlı bir zamanı var.
Ayrıca erken gebelik testleri bana göre hiç güvenilir değil. İlla ki regl beklemeli ve insan kendini buna göre hazırlamalı.
Böyle erken öğrenme hevesi psikolojiyi çok etkiliyor..
Bu ay olmasa ne olmuş? Evlilik yıldönümüne ayrı, gebeliğe ayrı kutlama yapmış olursun fena mı?
Dün bir arkadaşımız adetine 4 gün kala kaset testle öğrendiğini yazınca ben de şansımı erken gebelik testi ile denemek istedim ama olmadı pazar gününü beklicem hayırlısı olsunBence erken yapmissiniz ya. Adeti geciktikten sonra cizgiyi anca gorenler var. Uzulmeyin simdiden hayirlisiysa olur insallah.. stres cok etkiliyo biliyosunuz icinizi rahat tutup iyi dusunun
İlk 10 dk içinde olmalı ilerleyen günlerde tekrar dene mutlakaKizlarr ad et e 3 kala kaset test yaptim yarim saat snra tam atacakken cok cok silik cizgi varda kuruma cizgisimi oluyor bu goren varmiEki Görüntüle 2911939
Erkn gebelik yaptim cikmadi ya adrt gecmesini beklicem artikİlk 10 dk içinde olmalı ilerleyen günlerde tekrar dene mutlaka
Bende 4 gün kala yapmıştım negatif, bekliyorum 1 gün kaldıErkn gebelik yaptim cikmadi ya adrt gecmesini beklicem artik
Hayırlısı olsun inslalh guzel haberler aliriz canmBende 4 gün kala yapmıştım negatif, bekliyorum 1 gün kaldı
İnşallah canım. Hsg de çekildim kürtaj ardından bir problem yok çok şükür. Umarım bu ay olur sağlıklı olsun da..Biz 3 ayı korunarak geçirdik. Eşim korundu. Sonraki denemede ilk ay olmadı ikinci ay hamile kaldım..
Kürtaj tabi temizleme işlemi vücutta rahim ve kanallar hep açılıyor. Belki bu ay kalırsın hayırlısıyla..
bende 2 cocuk dunyaya getirdim adet gecikmesinden baska hic bir belirti yasamadim 2 3 gun gecince deneyim bi test der cift cizgiyi goruyodum ta ki ne zmanlar 5 .6 . haftalarimda istirfa basladi o zman diyodum evet evet kesin hamileyim diye yumrutlama zmani nedir nasil anlasilir hic bilmezdim ne zman buraya uye oldum o zmandan beri aklimda deli sorular burasi bozdu benim psikolejimiKendini dinlemekten vazgeçen kârdadır.
Gebelik belirtisi arayan herkesi anlıyorum ama iki gebelik yaşamış biri olarak yazıyorum ki gebelikte hissedilen şeyler, regl belirtisinden daha az aslında. Kasık batması, göğüs hassasiyeti falan sürekli olmaz. Eğer o kadar çok olsaydı habersiz hamile kalanlar regl gecikmesinden önce şüphelenirdi zaten
Oğluma hamile kaldığımda sabah öğürmem başlayana kadar eşimle "acaba bu da ilki gibi gelişmedi mi?" diye tedirgindik. Yani beta hcg testi yaptırsan da keseyi görsen de öyle regl gibi ağrılar sızılar olmuyor. Midem bulanmaya başlayınca adam keyiflenmişti..
Ben de 14 ünde bakıp gebelik yoksa enfeksiyon için baktıracağım. Gerçi gebelik olsa da enfeksiyon için ilaç verecektir. Fetüs için tehlikeli çünkü. İlk gebeliğimde ilk haftalarda antibiyotik kullanmıştım. Şikayetim yokken doktor idrar testi yaptırmıştı. İyi ki yaptırmış..
Geçen ay ki reglden önce de arada hissettiren sızlamalar vardı bu ay da var. Kesin enfeksiyon..
ne kadarlik hamişsin bilmiyorum ama oluyor oyle cok uzun yuruyusler yapma derimHamile olan Anneler bişiy sorucam yol yürüyünce felan bel ve kasığınız ağırıyo mu