- 7 Mayıs 2021
- 841
- 847
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok yeni 5 haftalık felan bugün hastaneye gittim geldim belim ve kasığım ağırıyo ilk hamileliğimde ağrı hiç geçmemişti düşük tehlikem vardı ve düşükle sonuçlandı korktum birazne kadarlik hamişsin bilmiyorum ama oluyor oyle cok uzun yuruyusler yapma derim
Yakın gözüküyorYumurtlama yaklaşıyor mu acaba? Bugün biraz daha koyu çıktı biraz da erken yaptım testini akşam tekrarlasam mı
HoşgeldinSelam arkadaşlar
Bat 25 Eylül
10. Ayımıza girdik inşallah bu ay duphaston kullanmaya başlayacağım.
1 kimyasal gebeliğim mevcut.
Beni de ekler misiniz
Pinky93
Hoşbuldum canım, kader arkadaşımHoşgeldin
Batlar bu ay aynı
Kuzu benimki de böyleydi. Ertesi gün pik yaptı.. Ben riske girmemek için değerlendirdimYumurtlama yaklaşıyor mu acaba? Bugün biraz daha koyu çıktı biraz da erken yaptım testini akşam tekrarlasam mı
Hamile olan Anneler bişiy sorucam yol yürüyünce felan bel ve kasığınız ağırıyo mu
bende 2 cocuk dunyaya getirdim adet gecikmesinden baska hic bir belirti yasamadim 2 3 gun gecince deneyim bi test der cift cizgiyi goruyodum ta ki ne zmanlar 5 .6 . haftalarimda istirfa basladi o zman diyodum evet evet kesin hamileyim diye yumrutlama zmani nedir nasil anlasilir hic bilmezdim ne zman buraya uye oldum o zmandan beri aklimda deli sorular burasi bozdu benim psikolejimi
Aynen öyle. Ben ilki düşük iki gebelik yaşadım ikisinde de regl geçmesini bekledim.
İkinciye hamile kalınca foruma dadandım meğer neleri varmış dedim
Neyseki daha hiç ovulasyon takibi için test yapmadım. Ona sararsam daha çok bozarım bünyeyi o yüzden yapmıyorum.
Çok bilmek de iyi değil işte. Biraz free takılmak gerekiyor..
ay bide o topa girersem kendimi ruh ve sinir hastaliklarinda bulurum hic almiyim anacim gerek yok Allah koyar yoluna insallahAynen öyle. Ben ilki düşük iki gebelik yaşadım ikisinde de regl geçmesini bekledim.
İkinciye hamile kalınca foruma dadandım meğer neleri varmış dedim
Neyseki daha hiç ovulasyon takibi için test yapmadım. Ona sararsam daha çok bozarım bünyeyi o yüzden yapmıyorum.
Çok bilmek de iyi değil işte. Biraz free takılmak gerekiyor..
fazla yorma kendini suan tam tutunma zamani bende senin gibi biraz yordum kendimi 5 haftalikken ilk cocugumda kahverengi leke geldi ama cokca dinlendim gerekmedikce cok ayakta dolanmaÇok yeni 5 haftalık felan bugün hastaneye gittim geldim belim ve kasığım ağırıyo ilk hamileliğimde ağrı hiç geçmemişti düşük tehlikem vardı ve düşükle sonuçlandı korktum biraz
Ya benden de kahverengi leke geldi siz hemen doktora gittiniz mi yoksa kendiliğinden mi geçti Ebem kahverengiden korkma demişti ama insan korkuyofazla yorma kendini suan tam tutunma zamani bende senin gibi biraz yordum kendimi 5 haftalikken ilk cocugumda kahverengi leke geldi ama cokca dinlendim gerekmedikce cok ayakta dolanma
Çok bariz çatlamış hadi inşallah gelsin bebisler garanti olsun sen bundan sonraki günleri de degerlendir ama geçen ay benim çatlamam da ayni böyleydi pikte ve catlamada degerlendirdim tutmadı gerçi belki yumurta tam gelişmemiştir bilemiyorumkızlar sizce bu çatlama mı? Premom kutlama yaptı çatlamayı yakaladın diye Bu akşam da değerlendireceğim İnş bu ay o aydır ve tutar
İyiyim sen nasılsın Haziran Temmuz derken sonbaharı getirdikHoşbuldum canım, kader arkadaşım
Nasılsın beraber sayacağız günleri
Evetttt harika bir çift çizgiiiiii tebriklerKızlar üstteki msjlatdan beni hatırlayan varsa tahlil veremedim daha ama az önce test yaptım psodictör tatildeyim elim ayağım titriyor bit yıl sonra oldu inanamıyorum hamile miyim ben
Evet bugün ve yarın da değerlenirkızlar sizce bu çatlama mı? Premom kutlama yaptı çatlamayı yakaladın diye Bu akşam da değerlendireceğim İnş bu ay o aydır ve tutar