- 15 Mayıs 2021
- 224
- 218
Elimde yoktu eşimi yollayacağım heralde eczaneyeGebelik testi yapsanız elinizde varsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elimde yoktu eşimi yollayacağım heralde eczaneyeGebelik testi yapsanız elinizde varsa
Olmamıştır hiç stres yapmayın.. ilk 15 gün genelde çoğu şeyin zararı olmuyo
inşallahhhh şimdi gidip kan vereceğimOlmamıştır hiç stres yapmayın.. ilk 15 gün genelde çoğu şeyin zararı olmuyor..
Ayyy canım benim resmen hamilesin tebrik ederim sağlıkşa ilerlersin inş bende 2 senedir uğraşıyorum banada iyi dileklerini gönder tatlımKızlar üstteki msjlatdan beni hatırlayan varsa tahlil veremedim daha ama az önce test yaptım psodictör tatildeyim elim ayağım titriyor bit yıl sonra oldu inanamıyorum hamile miyim ben
Gidip kan vereyim aşırı kaşık ağrım varOlmamıştır hiç stres yapmayın.. ilk 15 gün genelde çoğu şeyin zararı olmuyor..
Sana çoook dua ederim tabi kiii bir senedir bende bunu bekliyorum rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin ikiz nasip etsin inşallah bi kan vereceğim kaç gündür zaten olmamıştır diye denize giriyorum hiç dikkat etmiyorum hatta geciktirici ilaç kullanacaktım iyi ki kullanmamışım. Aynı adet sancısı var bende bildiğin adet olacağım gibi bakalım kan da ne çıkacakAyyy canım benim resmen hamilesin tebrik ederim sağlıkşa ilerlersin inş bende 2 senedir uğraşıyorum banada iyi dileklerini gönder tatlım
Ay öyle oldu Eylül ayının hep enerjisine inanan bir insan olmuşumdur hayırlısı olsun inşallah
Hsg etkisi olur diyorlar ne kadar tuttu hsg acaba? Gelecek ay ben de düşünüyorumAyy çok teşekkürler ovilasyon takip yapmıştım sadece ilk günü değerlendirebildik tutmuş şükür onun dışında bişe yapmadım ama bu ay hsg çekilmiştim etkisi var mı bilmiyorum
Ay insAllah benim de öyle olur ya regl günüm pazar gününü gösteriyor insAllah olmam4 gün kala erken gebelik testim negatifti. Bat 1-2 gün geçince pozitif çıktı
1000 TL verdim ben canım anestezi ile oldu izmir deHsg etkisi olur diyorlar ne kadar tuttu hsg acaba? Gelecek ay ben de düşünüyorum
Bence yapın sonucu da bizimle paylaşınElimde yoktu eşimi yollayacağım heralde eczaneye
İnşallahhhh, güzel bir habere çok ihtiyacım varBenim de bat 15 eylül 20 eylül evlilik yıl dönümümüz inş bu ay bize uğurlu gelir cnm
Ayyy evet tebriklerKızlar üstteki msjlatdan beni hatırlayan varsa tahlil veremedim daha ama az önce test yaptım psodictör tatildeyim elim ayağım titriyor bit yıl sonra oldu inanamıyorum hamile miyim ben
Teşekkür ederim kan verdim hemen keşke kaç gündür ihmal etmeseydimAyyy evet tebrikler
Teşekkür ederim kan verdim hemen keşke kaç gündür ihmal
TabikiSonucu paylaş mutlaka,
Tabikii❤Bence yapın sonucu da bizimle paylaşın
Benden de geldi kahverengi leke yaa.. sizin ne oldu? Devam etti mi bi daha geldi mi? Panik oldum bende bi offYa benden de kahverengi leke geldi siz hemen doktora gittiniz mi yoksa kendiliğinden mi geçti Ebem kahverengiden korkma demişti ama insan korkuyo
yani ilk gebeligim oldugu icin esim goturmustu alttan baktilar acilde kanama yok dediler yerlesme kanamasiydi galiba dinlendim sari renge dondu 2 guneYa benden de kahverengi leke geldi siz hemen doktora gittiniz mi yoksa kendiliğinden mi geçti Ebem kahverengiden korkma demişti ama insan korkuyo
Canım izmirde nerede yaptırdın bu ay olmazsa ben de yaptıracağım izmirdeyim ben de1000 TL verdim ben canım anestezi ile oldu izmir de