Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar üstteki msjlatdan beni hatırlayan varsa tahlil veremedim daha ama az önce test yaptım psodictör tatildeyim elim ayağım titriyor bit yıl sonra oldu inanamıyorum hamile miyim ben 🥺
Ayyy canım benim resmen hamilesin tebrik ederim sağlıkşa ilerlersin inş bende 2 senedir uğraşıyorum banada iyi dileklerini gönder tatlım 👶

Olmamıştır hiç stres yapmayın.. ilk 15 gün genelde çoğu şeyin zararı olmuyor..
Gidip kan vereyim aşırı kaşık ağrım var
Ayyy canım benim resmen hamilesin tebrik ederim sağlıkşa ilerlersin inş bende 2 senedir uğraşıyorum banada iyi dileklerini gönder tatlım 👶
Sana çoook dua ederim tabi kiii bir senedir bende bunu bekliyorum 🥺 rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin ikiz nasip etsin inşallah 🥰🥰 bi kan vereceğim kaç gündür zaten olmamıştır diye denize giriyorum hiç dikkat etmiyorum hatta geciktirici ilaç kullanacaktım iyi ki kullanmamışım. Aynı adet sancısı var bende bildiğin adet olacağım gibi bakalım kan da ne çıkacak

Ya benden de kahverengi leke geldi siz hemen doktora gittiniz mi yoksa kendiliğinden mi geçti Ebem kahverengiden korkma demişti ama insan korkuyo
Benden de geldi kahverengi leke yaa.. sizin ne oldu? Devam etti mi bi daha geldi mi? Panik oldum bende bi off

Ya benden de kahverengi leke geldi siz hemen doktora gittiniz mi yoksa kendiliğinden mi geçti Ebem kahverengiden korkma demişti ama insan korkuyo
yani ilk gebeligim oldugu icin esim goturmustu alttan baktilar acilde kanama yok dediler yerlesme kanamasiydi galiba dinlendim sari renge dondu 2 gune

X