Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bat 14 yemn ederim günler geçmek bilmiyor. günlerin tadını çıkaramaz oldum.
oooo maalesef öyle oluyor son günlerde test yaparsanız ve negatif görürseniz normale dönüyorsunuz örneğin ben :) 4 gün kala negatifi görünce normal hayatıma döndüm :) yarın bat bekliyorum

reglme daha 10 gun var bugun az once baya bi beyaz akinti geldi sol kasikta arada batma oluyor kac aydir ayni seyleri yasamaktan sıkıldım bakalim bu ay hayirlisi olmazsa vazgecicem gibi ...

17 Eylülle yine yerimi alayım yaş 26 bu ay 7 olacak. Daha ne zaman olacak bilmiyorum artık iyice moralim bozuluyor hormonlara bile baktırdım ama sorun olmasa niye bu kadar geç olsun diye düşünmeden edemiyorum
psikolejik olarak cok etkileniyor insan oldu mu olcak mi kafayi rahat birakinca ustunde durmayinca oluyor bedeni dinlemekten vazgecebilirz kafayi baska seylerle mesgul etmek mesela bende bilmiyorum artik ne yapsam ne etsem diye dusunmedende edemiyor insan ...

reglme daha 10 gun var bugun az once baya bi beyaz akinti geldi sol kasikta arada batma oluyor kac aydir ayni seyleri yasamaktan sıkıldım bakalim bu ay hayirlisi olmazsa vazgecicem gibi ...
Sizin gibiydim kasik agrilari akinti derken erken gebelik testi yaptim negatif bugunde doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu dedi. Soyleymis bi sikayetim yok baska ama bu enfeksiyon yerlesiyomus en ufak bir usutmede geri hortluyor. Idrar yolu ve yumurtaliklara yerlesiyomus. Antibiyotikle tedaviye basladik insallah sifa olur eger o tarz bi sorun varsa mutlaka baktirin. Kasik agrisi adet olcak hissi doluluk ve akinti sikayetleriyle gittim yanma veya zorlanma olmadan. Gebelikle cok benzesiyo

gozun aydin darisi bizlere ins saglikla kucagina al
Amin insallah. Valla henuz bi sevinemedim 1 sene oncede hamile kalmistim gelismemisti kurtaj olmustum o yuzden galiba kalp atisini vs gormeden rahat edemeyecegim sanirim..
Allah isteyen herkese saglikli evlatlar nasip etsin insallah

Amin insallah. Valla henuz bi sevinemedim 1 sene oncede hamile kalmistim gelismemisti kurtaj olmustum o yuzden galiba kalp atisini vs gormeden rahat edemeyecegim sanirim..
Allah isteyen herkese saglikli evlatlar nasip etsin insallah
amin Allah herkesin gonlune gore versin guzel dusun guzel olsun hep

Kizlaar bat bugundu benim. Sabah beta baktirdim 71,70 cikti doktoruma attim mesaj ne zaman cagirirsa gidecegim artik. Hayirlisi olur insallah..
oooooo peki nasıl hissediyorsun karın ağrısı falan var mı bulantı kusma baş dönmesi .... :)

gecmis olsun yok o oyle degilim suan sancim felan yok ben bi salaklik ettim gobegim dusmus onun icin karnima kasiklarima cok bastirdim masaj yapmak icin 2 saat once simdide oyle bi akinti geldi kasik agrim oldu ama kisa simdide belim agriyo ne biliyim ya hersey Allahtan hakkimizda hayirlisi

Kızlar kızlar nasılsınız bakalım Şimdi size bir sorum var, ben çatlamayı 4 eylülde gördüm. Bat günüm normalde 19 Eylül. Ama 15 Eylül evlilik yıldönümü. Acaba erken gebelik testi yapsam 15inde varsa çıkar mı

oooooo peki nasıl hissediyorsun karın ağrısı falan var mı bulantı kusma baş dönmesi .... :)
Ara ara kasikta agri oluyo. Goguslerimde cok fazl hassasiyet var bi de sık sık başım dönüyor.. mide bulantisi falan olmadi. Ama benim ilk hamileligimde hic bir belirti olmamisti ne bas donmesi ne mide bulantisi.. bunda sanki olacak gibi hissediyorum hayirli bakalim gorecegiz

Kan verin bence varsa kanda cikma ihtimali daha yuksek

şu göğüs hassasiyeti işi hep bozuyor her ay ilk bundan anlıyorum yahu bende hassasiyet olmadı bu ay neredeyse normalde yumurta çatladıktan sonra çok fena ağrım olur adet günüm normale dönerdi bu ay çok çok az oldu anlamıyorum ileriye gidecekken geriye geliyor bu belirtiler bende :)

Hormonal seyler iste. Bi oyle bi boyle oluyo.. kadin olmak zor is ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…