Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba bişe danışmak istiyorum sizlere.sat 25 temmuz bat 23 eylül.bu benim 2.ay denemem o yüzden ovü testi kullanmak istemedim psikolojik etkilenmemek için.dün akşamdan beri şeffaf uzayan akıntım var.sizce yumurtlama belirtisi midir? Bu arada reglim 7 gün sürüyo

Hormonal seyler iste. Bi oyle bi boyle oluyo.. kadin olmak zor is ya
ben bu göğüs hassasiyetinden anlayacağımı düşünüyorum hep kafamı ona taktım belki de o yüzden beynim ters köşe yaptı al sana yok hassasiyet falan dedi galiba :) evet ya ah şu kadın olmak ....

merhabalar evet yumurtlama döneminde servikal mukus olarak geliyor o akıntı spermler rahat ulaşsın diye muhakkak değerlendirin....

Sanki yumurtlama için erken gibi gelmişti ama dmek ki olabiliyo çok teşekkür ederiiiim.Keşke dün akşamı da değerlendirseydim geç kalmış sayılmam dimi?
hayır sayılmazsınız muhakkak değerlendirin sperm probleminiz varsa gün aşırı yoksa 4-5 gün üst üste deneyebilirsiniz.

Ne Güzel Haberler Bunlar Ya , Hayirli Olsun Canim Gözün Aydın Sana Hamiş Arkadaşı olalım Bizde Hep Beraber İnsallah Listenin hepsi Pozitifi Gorsun Aminnnnn

Kızlar bugün çatlama oldu sanırım, dün bu saatlerde ilişki olmuştu. Eşimi çağırayım mı akşamı mı bekleyeyim ne dersiniz? Kaçırma ihtimalim olmasın
Ahahah ayni kendimi gordum. Bende öğlen esimi cağıriyorum eve çok guluyoruz yaparken halimize Benimde bugun çatlama . Bugun öğlen olmuycak dun gece degerlendirdik. Bu gece devamm bakalim

Morelim çok bozuk kızlar bugün kontrolüm vardı femara kullandım ilk ayım yumurta 11 mm cuma tekrar gidecem sanki hiç olmayacak bir hayal gibi geliyo eve geldim baya ağladım çok umutsuzum nedense 3 ay kullan femara takip edelim olmazsa ne olacak dedim aşılamaya geçeriz dedi ama sanki hiç olmayacak gibi hissediyorum

Kendini dinlemekten vazgeçen kârdadır.

Gebelik belirtisi arayan herkesi anlıyorum ama iki gebelik yaşamış biri olarak yazıyorum ki gebelikte hissedilen şeyler, regl belirtisinden daha az aslında. Kasık batması, göğüs hassasiyeti falan sürekli olmaz. Eğer o kadar çok olsaydı habersiz hamile kalanlar regl gecikmesinden önce şüphelenirdi zaten

Oğluma hamile kaldığımda sabah öğürmem başlayana kadar eşimle "acaba bu da ilki gibi gelişmedi mi?" diye tedirgindik. Yani beta hcg testi yaptırsan da keseyi görsen de öyle regl gibi ağrılar sızılar olmuyor. Midem bulanmaya başlayınca adam keyiflenmişti..

Ben de 14 ünde bakıp gebelik yoksa enfeksiyon için baktıracağım. Gerçi gebelik olsa da enfeksiyon için ilaç verecektir. Fetüs için tehlikeli çünkü. İlk gebeliğimde ilk haftalarda antibiyotik kullanmıştım. Şikayetim yokken doktor idrar testi yaptırmıştı. İyi ki yaptırmış..
Geçen ay ki reglden önce de arada hissettiren sızlamalar vardı bu ay da var. Kesin enfeksiyon..

Amin insallah. Valla henuz bi sevinemedim 1 sene oncede hamile kalmistim gelismemisti kurtaj olmustum o yuzden galiba kalp atisini vs gormeden rahat edemeyecegim sanirim..
Allah isteyen herkese saglikli evlatlar nasip etsin insallah

Benim de ilk gebeliğim aynı olmuştu. Doğal sebeplerden denmişti. Zaten her ilk üç gebelikten birinde olurmuş.
3 ay vücudumu dinlendirdim sonra oğluma hamile kalmıştım. Keseyi görsek de umutlanamıyorduk üzülmemek için. Kalp atışını duyduk ama yine bir tarafımız temkinliydi. Midem bulanmaya başlayınca rahatladık. Gerçi herkesin de bulanmıyor.

İçini ferah tut. Allah biliyor bizim için hayırlısını..

Merhaba kızlar, adetime 6 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı moralim çok bozuk 2.evlilik yıl dönümümüzde güzel bir haber alabileceğimi ümit etmiştim olmadı..

Merhaba kızlar, adetime 6 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı moralim çok bozuk 2.evlilik yıl dönümümüzde güzel bir haber alabileceğimi ümit etmiştim olmadı..
canım üzülme. herşeyin bir hayırlı zamanı var. Sağlıkla huzurla gelsin inşallah beklediğin güzel haber. Test çok erken yapmak da iyi değil acaba çıktımı var da çıkmamış olabilir mi diye insanın içine kurt düşüyor.

Beklemek çok zor test yapmicaktim ama dayanamadım umutlar Ekime kaldı
aynen canım ben de senin gibi bata 5 gün kala dayanamayıp yaptım. negatif çıktı. ama yine de içimde acaba erken mi yaptım çıkmadı vb sorular kaldı. Sonra hasta olunca tekrar üzüldüm. Birdahaki ay bata kadar yapmıycam

Herşeyin hayırlı bir zamanı var.
Ayrıca erken gebelik testleri bana göre hiç güvenilir değil. İlla ki regl beklemeli ve insan kendini buna göre hazırlamalı.
Böyle erken öğrenme hevesi psikolojiyi çok etkiliyor..

Bu ay olmasa ne olmuş? Evlilik yıldönümüne ayrı, gebeliğe ayrı kutlama yapmış olursun fena mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…