- 5 Haziran 2020
- 1.118
- 753
ben bu göğüs hassasiyetinden anlayacağımı düşünüyorum hep kafamı ona taktım belki de o yüzden beynim ters köşe yaptı al sana yok hassasiyet falan dedi galiba :) evet ya ah şu kadın olmak ....Hormonal seyler iste. Bi oyle bi boyle oluyo.. kadin olmak zor is ya
merhabalar evet yumurtlama döneminde servikal mukus olarak geliyor o akıntı spermler rahat ulaşsın diye muhakkak değerlendirin....Kızlar merhaba bişe danışmak istiyorum sizlere.sat 25 temmuz bat 23 eylül.bu benim 2.ay denemem o yüzden ovü testi kullanmak istemedim psikolojik etkilenmemek için.dün akşamdan beri şeffaf uzayan akıntım var.sizce yumurtlama belirtisi midir? Bu arada reglim 7 gün sürüyo
Sanki yumurtlama için erken gibi gelmişti ama dmek ki olabiliyomerhabalar evet yumurtlama döneminde servikal mukus olarak geliyor o akıntı spermler rahat ulaşsın diye muhakkak değerlendirin....
hayır sayılmazsınız muhakkak değerlendirin sperm probleminiz varsa gün aşırı yoksa 4-5 gün üst üste deneyebilirsiniz.Sanki yumurtlama için erken gibi gelmişti ama dmek ki olabiliyoçok teşekkür ederiiiim.Keşke dün akşamı da değerlendirseydim geç kalmış sayılmam dimi?
Bu denememiZin 2.ayı henüz hiç bir test tahlil yaptırmadık.gün aşırı değerlendirsek ihtimallere karşı dha mı mantıklı olur acaba?hayır sayılmazsınız muhakkak değerlendirin sperm probleminiz varsa gün aşırı yoksa 4-5 gün üst üste deneye
evet kesinlikle daha mantıklı gün aşırı olması spermler için daha sağlıklıBu denememiZin 2.ayı henüz hiç bir test tahlil yaptırmadık.gün aşırı değerlendirsek ihtimallere karşı dha mı mantıklı olur acaba?
Tmamdırevet kesinlikle daha mantıklı gün aşırı olması spermler için daha sağlıklı
Ne Güzel Haberler Bunlar Ya , Hayirli Olsun Canim Gözün AydınKizlar esim erken gebelik testi aldi dun, bu sabah yaptim hemen. 2. Cizgi yine tam net degil gunum gecmedi cunku daha bat 6 eylul ama hamileyim heraldebakalim gerci dis gebelik midir yok kalp atisi olacak mi bebek gelisecek mi daha bir suru stres sebebi var ama simdilik cok sukur hamileyim galiba
Rabbim insallah isteyen herkese evlat sahibi olmayi sapasaglam saglikli evlatlar dogurmayi ve saglikla onlari buyutmeyi nasip etsin..
Ahahah ayni kendimi gordum. Bende öğlen esimi cağıriyorum eve çok guluyoruz yaparken halimizeKızlar bugün çatlama oldu sanırım, dün bu saatlerde ilişki olmuştu. Eşimi çağırayım mı akşamı mı bekleyeyim ne dersiniz? Kaçırma ihtimalim olmasın
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah bir an önce birbirimize güzel haberler verelimBen yaptım negatif çıktı sat 5 Ağustos bat 2 Eylül dü ama iki gün sürdü gününde oldum yine normalde 5 gün sürerd
psikolejik olarak cok etkileniyor insan oldu mu olcak mi kafayi rahat birakinca ustunde durmayinca oluyor bedeni dinlemekten vazgecebilirz kafayi baska seylerle mesgul etmek mesela bende bilmiyorum artik ne yapsam ne etsem diye dusunmedende edemiyor insan ...
Sizin gibiydim kasik agrilari akinti derken erken gebelik testi yaptim negatif bugunde doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu dedi. Soyleymis bi sikayetim yok baska ama bu enfeksiyon yerlesiyomus en ufak bir usutmede geri hortluyor. Idrar yolu ve yumurtaliklara yerlesiyomus. Antibiyotikle tedaviye basladik insallah sifa olur eger o tarz bi sorun varsa mutlaka baktirin. Kasik agrisi adet olcak hissi doluluk ve akinti sikayetleriyle gittim yanma veya zorlanma olmadan. Gebelikle cok benzesiyo
Amin insallah. Valla henuz bi sevinemedim 1 sene oncede hamile kalmistim gelismemisti kurtaj olmustum o yuzden galiba kalp atisini vs gormeden rahat edemeyecegim sanirim..
Allah isteyen herkese saglikli evlatlar nasip etsin insallah
canım üzülme. herşeyin bir hayırlı zamanı var. Sağlıkla huzurla gelsin inşallah beklediğin güzel haber. Test çok erken yapmak da iyi değil acaba çıktımı var da çıkmamış olabilir mi diye insanın içine kurt düşüyor.Merhaba kızlar, adetime 6 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı moralim çok bozuk2.evlilik yıl dönümümüzde güzel bir haber alabileceğimi ümit etmiştim olmadı..
15 dk olan etkili galiba.. ama regl bittikten sonra başlayıp yumurtlama olana kadar yapılıyor sizin bat çok yakın yapmayın…hangisi daha etkili acaba :)
Beklemek çok zorcanım üzülme. herşeyin bir hayırlı zamanı var. Sağlıkla huzurla gelsin inşallah beklediğin güzel haber. Test çok erken yapmak da iyi değil acaba çıktımı var da çıkmamış olabilir mi diye insanın içine kurt düşüyor.
aynen canım ben de senin gibi bata 5 gün kala dayanamayıp yaptım. negatif çıktı. ama yine de içimde acaba erken mi yaptım çıkmadı vb sorular kaldı. Sonra hasta olunca tekrar üzüldüm. Birdahaki ay bata kadar yapmıycamBeklemek çok zortest yapmicaktim ama dayanamadım umutlar Ekime kaldı
Merhaba kızlar, adetime 6 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı moralim çok bozuk2.evlilik yıl dönümümüzde güzel bir haber alabileceğimi ümit etmiştim olmadı..