Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haziranda gebelik yaşadıysan zaten süper, doğal yolla oluyor demek ki, stres yapıp fazlaca kurcalamaya gerek yok bir süre daha dene

Merhaba hanimlaaarr beni de ekler misiniz yaş 30, bat 26 eylül, deneme süresi 1 ay

geçen şubatta bir dış gebeliğim oldu korunma sürecinden sonra yeni başladık denemelere inşallah eylül sans getirir

Bizim daha neticeye ulaşan denememiz olmadı Valla bende gelecek aya planlıyorum bunları :)
Canım benimki de pek netice sayılmaz düşük oldu malum ovülasyon ile yumurtlama takip etmiştim yumurtlama ve çatlama günü 2 gün ilişki olmuştu. Bende ters rahim var o yüzden ona uygun pozisyon denemiştik bunun dışında başka bişi yoktu canım

Kızlar merhaba hepinize hayırlı olsun diyorum öncelikle. Fikrinizi almak istediğim bir konu var. Benim 1 yaşında bir bebeğim var 27 yaşındayım 2.bebek için erken mi sizce? Bir yanım daha dur baş edemezsin diyor, bir yanım ne zaman olacağı belli değil düşün artık diyor. Siz ne düşünürsünüz bu konuda?

Haziranda gebelik yaşadıysan zaten süper, doğal yolla oluyor demek ki, stres yapıp fazlaca kurcalamaya gerek yok bir süre daha dene
Evet biraz olumsuz bişey çıkarsa kafaya takarım diye yaptırmıyorum şu an. Fazlasıyla yıprandım düşük kürtaj derken İnşallah sağlıkla nasip olur bu sefer. Hepimize.. cevabın için teşekkür ederim

Bence 1 yaş erken. Ben olsam şuan düşünmezdim erken gibi geldi bana. Tabi imkanlarınız, çalışıp çalışmama durumunuz,eşinizin yardımcı olup olmadığı , ne kadar istediğiniz gibi faktörleri bilmiyorum.

Öyle düşünme… Düşük olsa da sorun yok tüplerde sorun yok eşinde sorun yok. Gayet bi kere olduysa Allah ın izni ile bir daha olur. Benim gibi her ay şurası mı sorun burası mı sorun diye stres yapmana gerek yok. Bence sen yolunu öğrenmişsin zaten öyle devam et inşallah Rabbim verecektir. Ben bütün pozisyonlara göre denedim gene olmadı gene olmadı

Bence kararı sadece sen verebilirsin. Önceki geneliğinde ne kadar süre uğraştınız. Bazıları hiç uğraşmamış 2. İçin uğraşıyor bazıları 1. İçin uğraşmış 2. Uğraşmadan olmuş ne yapsam diye düşünüyor. Şimdi gene kalsanızda 2 yaşında olacak hala size bağımlı… Gene 1 bebek arabası ama aslında 2 bebek olacak. Siz çalışıyor musunuz? Eşinizin yardımı ve maddi durumunuz nasıl hepsine göre bence siz değerlendirin…

Kizlar benim bugün adetin 23. Günü ben bu zamana kadar en erken26 günde adet oldum 26 30 gün arasında değişir genelde 28 günde oluyorum ve adetlerim aşırı ağrılı geçer 2 3 saat önce lavaboya gittim kahverengi bi akıntı gelmiş hic agrım da yok 23. Günde yerleşme kanaması denen şey olabilir mi ki

Canım benim insan her zaman kendisine acımasız oluyor. 4. Ayın olacakmış baksana aslında çok normal böyle olması. Sadece etrafımızda insanların nasıl süreçlerden geçtiğini bilmediğimiz için herkesin hemen oluyor gibi düşünüyoruz. Geçen bir arkadaşım ile konuştuk. Bana dedi ki denemeye başladığımız 6. Ayda oldu. Ben onları istedikleri gibi oldular diye düşünüyordum. Eşi de arkadaşım torpidodan bile gebelik testi çıkıyordu deli gibiydi dedi yani aslında çok az kişinin hemen oluyor. Ama korkuyoruz sabırsızız kaygılıyız. İstemeye başlayınca odak noktamız oluyor çünkü. Kendi adıma 4 sene korunup 4. Ayda bu kafaya nasıl geldim algılayamıyorum kendimi

Beni de ekler misin canm inşallah ugurlu gelir. Yaş 27 9 aydır deniyoruz bat 25 Eylül

Kizlar umarim eylul hepimize sans getirir simdi Ben regl donemindeyim. Ama siz bu donemde dogurganligi artirici ne gibi takviyeler aliyorsunuz ? Neler yiyorsunuz ? Esinize neler yediriyorsnuz? Benim 5 ci denemem olucak bu ay biraz stress oldum olmayinca

Ben de regl dönemindeyim zeytinyağlı incir kürüne baslayacagim bakalım bir de şu yumurtlama masaji varmış onu deneyecegim bu ay yani ne kaybederiz ki bu ay artik her şey mubah

Ben de regl dönemindeyim zeytinyağlı incir kürüne baslayacagim bakalım bir de şu yumurtlama masaji varmış onu deneyecegim bu ay yani ne kaybederiz ki bu ay artik her şey mubah
Canım zeytinyağlı incir kürü nedir. Ne ise yarıyor daha önce duymadım bu kürü.

Etkisi var mi acaba bende duyuyorum Ama hic kendimde denemeye emin olamiyorum. Hormonlarimi bozmakdan korkuyorum. Yedigin baska seyler var mi ?

Canım zeytinyağlı incir kürü nedir. Ne ise yarıyor daha önce duymadım bu kürü.
Kuru incirler dilimlenip zeytinyaginda bekletiliyor canım en az beş gün ne kadar uzun sure beklerse o kadar faydalı hale geliyormuş sonrasında iki üç parca tuketiliyormus ibni sinanin tavsiye ettiği birseymis bu aylar önce bana kv yapmıştı çok meraklidir boyle doğal seylere o zaman doğurganlık için de etkili olduğunu söylemişti ama ben sindirime iyi geliyor diye kullandım ara ara geçenlerde karşıma çıktı hem kadin hem erkek için faydalı yaziyor deneyecegim bu ay bakalım

Etkisi var mi acaba bende duyuyorum Ama hic kendimde denemeye emin olamiyorum. Hormonlarimi bozmakdan korkuyorum. Yedigin baska seyler var mi ?
Aslında hormonlari bozuyor diyorlar evet ama bu incir ve zeytinyağı günlük hayatta hep tükettiğimiz şeyler aslında allah korusun tabi aşırıya kaçmamakta fayda var öyle bitki suları soğan suyu falan hic yapmadım bunu deneyecegim ilk onun haricinde canım enfeksiyon sorunum çok olduğu için sirkeli su ve kefir tüketiyorum ben dış gebelik geçirdim enfeksiyondan olabileceğini söyledi doktor o yüzden ona dikkat ediyorum ben aklıma geldikçe ceviz badem vs özel olarak uygunladigim bi beslenme sekli yok yani takviye olarak da folik asit kullanıyorum diofol, bir de coraspin yine dış gebelikten sonra kullanmamı söylemisti doktorum

Kızlar merhaba. İnstagram Minnakkurabiyelerrr den innovita strip test kullanan varmı. Memnunmusunuz. Bide fiyat konusunda bilgi sahibi olan varmı.

Benide yazarmısın canım geçen ay klomen+femera+çatlama iğnesi sonucunda hüsran bu ay c-life kullanıyorum bakalım nasip
bat:16 Eylül
Yıl: 1,5 yıl

Bende onu algılayamıyor hep ya benden habersiz korunmayı bırakırs endişesi vardı. Arkadaşıma söyledim çalışmalara başladığımızı korunarak bu kadar uzun süre kaza kurşuna gitmeyen sen varsın tebrik ederim inş çocukta bekletmez dedi Ne demek istediğini şimdi şimdi anlıyorum Hiç kimsenin hemen olmuyor bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…