Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarr çatlamanın 11.günü sabah ilk idrar ile prodictor yaptım. Bir türlü fotoğrafa yansıtamadım silikçe bir çizgi bana sırıtıyor. Dk tuttum kızlar 3.56 da çıktı
Sanki ben de görüyor gibiyim, hayırlı uğurlu olsun adetiniz geçmedi o zaman değil mi?

Amin inşallah Allah herkese nasip etsin Rabbim evlst isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bende bekleyenlerdenim 2 kürtajım var benim hayırlısı artık
geçmiş olsun benim de 1 kürtajım var düşük sebebiyle. Haziiranda düşük yaptım sizin ne kadar geçti üzerinden? Sebebi belli mi? Pıhtılaşma genetik test bakıldı mı acaba? Allah bir daha yaşatmasın bizlere

Amin inşallah Allah herkese nasip etsin Rabbim evlst isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bende bekleyenlerdenim 2 kürtajım var benim hayırlısı artık
geçmiş olsun benim de 1 kürtajım var düşük sebebiyle. Haziiranda düşük yaptım sizin ne kadar geçti üzerinden? Sebebi belli mi? Pıhtılaşma genetik test bakıldı mı acaba? Allah bir daha yaşatmasın bizlere

Sizede çok geçmiş olsun umarım kimse yaşamaz. Herhangi bir sebep yok genetik test yapılmadı diğer herşey normaldi ama tekrar gideceğim doktora. Şuan herşeyi düşünüyor kendine neden neden diye soruyor olabilirsin stres yapma veren de Allah alan da herşeyin tedavisi var artık. Şuan hem psikolojik olarak hemde rahim olarak toparlanman biraz zaman alabilir doğru zaman gelecek çift çizgiyi yine görürsün Rabbim bir dahakini sağsalim kucağına verir inşallah

Kızlar merhaba bu Ovülasyon testi işaretlediğim yer neden silik çıkıyor sizce diyorum ki o silik çıkıyorsa diğeri de silik çıkacak yumurtlamayı anlayamayacağım

Eklentiler

• 4864CF1F-5BEA-4285-93CA-A4A046387495.jpeg
    181,4 KB · Görüntüleme: 28
Merhabalar, 1 yıldır gebelik olusmayinca bugün tahlil verdim ultrason temiz ve yumurtalar sağlıklı dedi doktor, hormon değerlerim bu şekilde, henüz doktora gösteremedim,bilgisi olan rica etsem değerlendirebilir mi?
Fsh: 5.47
Lh:. 10.97
E2:46.48
Prolaktin: 14.92
Tsh: 2.70

Kızlar Ovulasyon takibini hangi marka ile yapıyorsunuz acaba ?
Ben daha önce certain marka kullandım memnun kalmadım. Sonra laboquick kullandım. Pik net gösterdi.
ama bu ay innovita aldım. İnstagramdan minikkurabiye sayfasından takip etsin istiyorum

Değerlerin benimki ile neredeyse aynı.. Sadcee lh yüksek şh/fsh oranın <1.5 olması isteniyor sende 2 oluyor.. belki doktor hafif polikistik diyebilir.. Sıkıntı yok da diyebilir

Kızlar benim değerlerinde bunlar normal mi?
Değerlerin benimki ile neredeyse aynı.. Sadcee lh yüksek şh/fsh oranın <1.5 olması isteniyor sende 2 oluyor.. belki doktor hafif polikistik diyebilir.. Sıkıntı yok da diyebilir

Eklentiler

• IMG_20210901_182045.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 53
Ben daha önce certain marka kullandım memnun kalmadım. Sonra laboquick kullandım. Pik net gösterdi.
ama bu ay innovita aldım. İnstagramdan minikkurabiye sayfasından takip etsin istiyorum
Bende bir gebenin günlüğünün 2 aydık surelab markasını kullanıyordum kaset test olanını. Minikkurabiyeyi de takip ediyordum strip herkes öneriyor bende ondan alacağım galiba

Bende bir gebenin günlüğünün 2 aydık surelab markasını kullanıyordum kaset test olanını. Minikkurabiyeyi de takip ediyordum strip herkes öneriyor bende ondan alacağım galiba
Ben de bu ay bir gebenin günlüğünden kendi strip testini aldım ona başladım dün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…