Lh/fsh oranına göre pko yatkınlığı görünüyor canımMerhabalar, 1 yıldır gebelik olusmayinca bugün tahlil verdim ultrason temiz ve yumurtalar sağlıklı dedi doktor, hormon değerlerim bu şekilde, henüz doktora gösteremedim,bilgisi olan rica etsem değerlendirebilir mi?
Fsh: 5.47
Lh:. 10.97
E2:46.48
Prolaktin: 14.92
Tsh: 2.70
Amin kuzum inşallah isteyen herkesin kucağı boş kalmasınÇokk heyecanlıHayirli Olsun. Boyle haberler alinca İnsan kendi gibi seviniyor . Rabbim Bekleyen Herkese Hayırlısıyla Yasatsın bu Duyguları
Lh fsh oranı nasl oluyor acabaLh/fsh oranına göre pko yatkınlığı görünüyor canım
Canım ben de şunu sorayım. Hormon testi vermedim ben tsh prolaktin bakıldı da Lh fsh amh bakılmadı. Doktoruma sorduğumda amh usg ile uyumlu olur ve senin yumurtalıklarda bir sıkıntı görünmüyor folikğller yeterli demişti. Lh/fsh neyin göstergesi? Usg görünümü onlar için de fikir verir mi?Lh/fsh oranına göre pko yatkınlığı görünüyor canım
Reglim yeni bitti bir kaç gün içinde başlayacağım, bu 3. Ay olacak ovülasyon takibiHaziran ekibinden beri beraberiz inş bu ay kullandıklarımız deva olurda müjdeli haberi verirBen ovulasyon ile takip edeceğim gene sen kullanıyor musun?
Değerleriniz güzel görünüyor, sperm testi yapıldı mı? Ovülasyon takibi yaptınız mı acaba?Merhabalar, 1 yıldır gebelik olusmayinca bugün tahlil verdim ultrason temiz ve yumurtalar sağlıklı dedi doktor, hormon değerlerim bu şekilde, henüz doktora gösteremedim,bilgisi olan rica etsem değerlendirebilir mi?
Fsh: 5.47
Lh:. 10.97
E2:46.48
Prolaktin: 14.92
Tsh: 2.70
Teşekkür ederim yorumladığı icin ,doktor döneceğim dedi cumartesi gitmiştim dönmedi aradım iki defa ulaşamadım kalıp gitmişti.İnşaallah bu ay olur sorun yok gibi muayenede de bir şey çıkmamıştı ama henüz olmadı hayırlısı bakalimÇok iyi değerlerin canım
Lh/fsh oranının hormon testi verdiğimiz 3. 4. Günlerde 1e daha yakın olması iyidir. 2,5 ve üzeri olduğunda pko diyorlar. Seninki o kadar yüksek değil ama yatkınlık var değerlerine göre. FSH 12 olursa yumurtalık rezervi kötü demekLh fsh oranı nasl oluyor acaba
Amh zaten bir sorun olmadıkça bakmaya yanaşmıyor doktorlar niyeyse ama ben baktırmıştım. Lh ve fsh önemli ama çünkü yumurtlama döngümüz ve yumurta kalitesini etkileyen hormonlar. mesela benim lh biraz yüksek 9küsür ve ilaçlı mr girdiğimde yumurtalığımda hafif inci gibi dizilen yumurta görüntüsü vardı. Ultrasonda ise görünmemişti. Ben şimdi inositol kullanmaya başladım, pko yatkınlıklarında baya etkiliymiş.Canım ben de şunu sorayım. Hormon testi vermedim ben tsh prolaktin bakıldı da Lh fsh amh bakılmadı. Doktoruma sorduğumda amh usg ile uyumlu olur ve senin yumurtalıklarda bir sıkıntı görünmüyor folikğller yeterli demişti. Lh/fsh neyin göstergesi? Usg görünümü onlar için de fikir verir mi?
Bende minikkurabiye buradan duydum. Kullan kişi hassasiyetini beğendiğini söyledi. Takip edince ilgilendiğini de gördüm aldım. Bakalım inaşllah işe yarar.. Tecrübeleri paylaşırız =)Bende bir gebenin günlüğünün 2 aydık surelab markasını kullanıyordum kaset test olanını. Minikkurabiyeyi de takip ediyordum strip herkes öneriyor bende ondan alacağım galiba
Sıkıntı görünmüyor. Ultrason da yumurtalık analizi yaptı mı? amh değerlerine bakmamış..Kızlar benim değerlerinde bunlar normal mi?
Hadi bakalım testleri de karşılaştırmış oluruz. Bakalım batlarımız da aynıydı. Destek olur.. Bende bugun kullanmaya başladım. Premom uygulamasınında siftahını yapmış oldumBen de bu ay bir gebenin günlüğünden kendi strip testini aldım ona başladım dün
Benimde amh bakmadı. Ailenizde sorun yok bakmaya gerek yok dedi. Tek tek folikül saydı. Sayınız çok iyi dedi. Ultrason ile bakması yeterli bence..Canım ben de şunu sorayım. Hormon testi vermedim ben tsh prolaktin bakıldı da Lh fsh amh bakılmadı. Doktoruma sorduğumda amh usg ile uyumlu olur ve senin yumurtalıklarda bir sıkıntı görünmüyor folikğller yeterli demişti. Lh/fsh neyin göstergesi? Usg görünümü onlar için de fikir verir mi?
Benimde ovu testi ile 3. ayım olacak. İnş son ayımız olur =)Reglim yeni bitti bir kaç gün içinde başlayacağım, bu 3. Ay olacak ovülasyon takibi
Ben de premom uygulaması indirmiştim buradan görüp dün ve bugün yükledimHadi bakalım testleri de karşılaştırmış oluruz. Bakalım batlarımız da aynıydı. Destek olur.. Bende bugun kullanmaya başladım. Premom uygulamasınında siftahını yapmış oldum
Ben haziranda bir gebelik yaşadığım için doktor gebelik oluyor şu an o testlere gerek yok demişti ultrosonda da saydı senin dediğin gibi. Bakalım böyle deneyelim biraz olmazsa ne varsa yaptıracağız zaten. Biz gebelik düşünmeye başladığımızda eşim sperm testi verdi sıkıntı yok, ben de 2 ay deneyip hamile kalamayınca hsg çektirdim sabırsızım birazBenimde amh bakmadı. Ailenizde sorun yok bakmaya gerek yok dedi. Tek tek folikül saydı. Sayınız çok iyi dedi. Ultrason ile bakması yeterli bence..
Eşimin 6 ay önce düşük çıkmıştı değerleri onunda ultrason herşeye bakıldı varikosel falan rastlanmadı. Sadece takviye vitamin yazdı doktor şu an herşeyi normale döndü çok şükür. Ben daha önce ovulasyon testi kullandım ama çok anlayamadım tam testleri kullandığım dönemde İzmir depremi oldu 3 ay başka yerde kaldık sonra korona iyice arttı strese girdik falan derken hiç yolunda gitmedi hicbisey. Nasip artık bundan sonrasiDeğerleriniz güzel görünüyor, sperm testi yapıldı mı? Ovülasyon takibi yaptınız mı acaba?
Bizim daha neticeye ulaşan denememiz olmadıBen de premom uygulaması indirmiştim buradan görüp dün ve bugün yükledim
Ben haziranda bir gebelik yaşadığım için doktor gebelik oluyor şu an o testlere gerek yok demişti ultrosonda da saydı senin dediğin gibi. Bakalım böyle deneyelim biraz olmazsa ne varsa yaptıracağız zaten. Biz gebelik düşünmeye başladığımızda eşim sperm testi verdi sıkıntı yok, ben de 2 ay deneyip hamile kalamayınca hsg çektirdim sabırsızım biraz
Sen hamile kaldığın ay neler yapmıştınBen de premom uygulaması indirmiştim buradan görüp dün ve bugün yükledim
Ben haziranda bir gebelik yaşadığım için doktor gebelik oluyor şu an o testlere gerek yok demişti ultrosonda da saydı senin dediğin gibi. Bakalım böyle deneyelim biraz olmazsa ne varsa yaptıracağız zaten. Biz gebelik düşünmeye başladığımızda eşim sperm testi verdi sıkıntı yok, ben de 2 ay deneyip hamile kalamayınca hsg çektirdim sabırsızım biraz
UmarımBenimde ovu testi ile 3. ayım olacak. İnş son ayımız olur =)
Gönlünüzce olsun inşallahEşimin 6 ay önce düşük çıkmıştı değerleri onunda ultrason herşeye bakıldı varikosel falan rastlanmadı. Sadece takviye vitamin yazdı doktor şu an herşeyi normale döndü çok şükür. Ben daha önce ovulasyon testi kullandım ama çok anlayamadım tam testleri kullandığım dönemde İzmir depremi oldu 3 ay başka yerde kaldık sonra korona iyice arttı strese girdik falan derken hiç yolunda gitmedi hicbisey. Nasip artık bundan sonrasi