- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.917
Ben yeni sipariş geçtim. 32 ovu+5 gebelik testi 80 tl +13.5 kargo ücreti ödedim. Trendyol birgebenin günlüğü de aynı fiyatla.. Ben şimdi şans dedim aldım bakalım faydasını görürüm inşKızlar merhaba. İnstagram Minnakkurabiyelerrr den innovita strip test kullanan varmı. Memnunmusunuz. Bide fiyat konusunda bilgi sahibi olan varmı.
Canım ne diyelim ki bunun kararını en iyi sen bilirsin ama benim fikrim yaşın genç en azından bebeğini emziriyorsan 1,5 yaş olana kadar beklemenKızlar merhaba hepinize hayırlı olsun diyorum öncelikle. Fikrinizi almak istediğim bir konu var. Benim 1 yaşında bir bebeğim var 27 yaşındayım 2.bebek için erken mi sizce? Bir yanım daha dur baş edemezsin diyor, bir yanım ne zaman olacağı belli değil düşün artık diyor. Siz ne düşünürsünüz bu konuda?
Bence gayet güzelKızlar adetin 21. Günü progesteronum 14.96 çıkmış nasıl sizce
Nisan ayında da yapılmıştı 6.37 çıkmıştı doktorum ona güzel bi sonuç deyince bu yüksek geldi korktum bi anBence gayet güzel
Yok yok çok güzel sonucun. Benim de geçen ay 8 çıktı mesela kötü değil ama eh bi sonuçtu. Güzel yumurtlamışsın canım tebrik ederimNisan ayında da yapılmıştı 6.37 çıkmıştı doktorum ona güzel bi sonuç deyince bu yüksek geldi korktum bi an
Teşekkürler canım cevabın içinYok yok çok güzel sonucun. Benim de geçen ay 8 çıktı mesela kötü değil ama eh bi sonuçtu. Güzel yumurtlamışsın canım tebrik ederim
Teşekkürler canım cevabın içinAma 8 de iyi bana doktorum 5 üstü yumurtlama olduğunu gösterir demişti
Kızlar merhaba hepinize hayırlı olsun diyorum öncelikle. Fikrinizi almak istediğim bir konu var. Benim 1 yaşında bir bebeğim var 27 yaşındayım 2.bebek için erken mi sizce? Bir yanım daha dur baş edemezsin diyor, bir yanım ne zaman olacağı belli değil düşün artık diyor. Siz ne düşünürsünüz bu konuda?
Canım benim insan her zaman kendisine acımasız oluyor. 4. Ayın olacakmış baksana aslında çok normal böyle olması. Sadece etrafımızda insanların nasıl süreçlerden geçtiğini bilmediğimiz için herkesin hemen oluyor gibi düşünüyoruz. Geçen bir arkadaşım ile konuştuk. Bana dedi ki denemeye başladığımız 6. Ayda oldu. Ben onları istedikleri gibi oldular diye düşünüyordum. Eşi de arkadaşım torpidodan bile gebelik testi çıkıyordu deli gibiydi dediyani aslında çok az kişinin hemen oluyor. Ama korkuyoruz sabırsızız kaygılıyız. İstemeye başlayınca odak noktamız oluyor çünkü. Kendi adıma 4 sene korunup 4. Ayda bu kafaya nasıl geldim algılayamıyorum kendimi
İnşallah ben herkes için öyle çok dua ediyorum ki çünkü insanın içindeki o ağırlığı eksikliği anlıyorumAynen öyleymiş canım ama o yumurtama veda ettim gebelik olmadı. Bakalım bu ay inşallah senin gibi güzel bi yumurtlamam olur benim debu güzel yumurtanın döllenmesi dileğiyle diyorum senin için
Günaydın ters rahim olduğunuzu nasıl fark ettiniz acaba?Canım benimki de pek netice sayılmaz düşük oldu malumovülasyon ile yumurtlama takip etmiştim yumurtlama ve çatlama günü 2 gün ilişki olmuştu. Bende ters rahim var o yüzden ona uygun pozisyon denemiştik bunun dışında başka bişi yoktu canım
Geç olmamıştır hemen gidip eczaneden alıp vurulsan olmuyor mu? İstersen öncesinde bi ovu testi yapMerhaba kizlar gece 12 gibi çatlatma iğnesini vurdurmam lazımdı kendim vuruyordum hep havasını alım dedim içindeki sıvı hepsi döküldü moralim çok bozuk
Gece aramadigim nöbetçi eczane kalmadı genelde sipariş üzerine temin ediyor eczaneler bulamadım 8 de aradım eczaneyi sipariş etti iki saate gelir dedi bekliyorum.uc tane yumurtan var dedi dün biri çatlamaya başlamış dedi biri 18 mm dedi giden parayimi aciyim emeğime mi aciyim .Eylül ayından okadar çok umitliydimki 1 Eylül itibariyle aksilikler başimi bırakmadı hayrolsunGeç olmamıştır hemen gidip eczaneden alıp vurulsan olmuyor mu? İstersen öncesinde bi ovu testi yap
İnşaAllah canım. Hakkında hayırlısı olsun.Tesekkur ederim kuzum.Ben yeni sipariş geçtim. 32 ovu+5 gebelik testi 80 tl +13.5 kargo ücreti ödedim. Trendyol birgebenin günlüğü de aynı fiyatla.. Ben şimdi şans dedim aldım bakalım faydasını görürüm inş
Nöbetçi depolar var söylemediler mi? Her ilçede var gider depodan getirtirdiniz.. Hayırlısı inşallah siz değerlendirseydinşz bol havuç yeseydiniz çatlama için 3-4 havuç yiyin diyorlar şimdiden yemeye başlayınGece aramadigim nöbetçi eczane kalmadı genelde sipariş üzerine temin ediyor eczaneler bulamadım 8 de aradım eczaneyi sipariş etti iki saate gelir dedi bekliyorum.uc tane yumurtan var dedi dün biri çatlamaya başlamış dedi biri 18 mm dedi giden parayimi aciyim emeğime mi aciyim .Eylül ayından okadar çok umitliydimki 1 Eylül itibariyle aksilikler başimi bırakmadı hayrolsun