Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba. İnstagram Minnakkurabiyelerrr den innovita strip test kullanan varmı. Memnunmusunuz. Bide fiyat konusunda bilgi sahibi olan varmı.
Ben yeni sipariş geçtim. 32 ovu+5 gebelik testi 80 tl +13.5 kargo ücreti ödedim. Trendyol birgebenin günlüğü de aynı fiyatla.. Ben şimdi şans dedim aldım bakalım faydasını görürüm inş☺️

Kızlar merhaba hepinize hayırlı olsun diyorum öncelikle. Fikrinizi almak istediğim bir konu var. Benim 1 yaşında bir bebeğim var 27 yaşındayım 2.bebek için erken mi sizce? Bir yanım daha dur baş edemezsin diyor, bir yanım ne zaman olacağı belli değil düşün artık diyor. Siz ne düşünürsünüz bu konuda?
Canım ne diyelim ki bunun kararını en iyi sen bilirsin ama benim fikrim yaşın genç en azından bebeğini emziriyorsan 1,5 yaş olana kadar beklemen 🥰 Rabbim hayırlısını versin hakkında

Kızlar tüp bebek sürecinde embriyo tutunmasına yardımcı diye ananas tüketilmesi öneriliyormuş. Ben ananası hep söktürücü detox yiyeceği olarak bilirdim. Yumurtlama itibariyle ananas yesek mantıklı mı bu durumda? Bilgisi olan var mı?

Aynen öyleymiş canım ama o yumurtama veda ettim gebelik olmadı. Bakalım bu ay inşallah senin gibi güzel bi yumurtlamam olur benim de😌 bu güzel yumurtanın döllenmesi dileğiyle diyorum senin için 🍀
Teşekkürler canım cevabın için❤️ Ama 8 de iyi bana doktorum 5 üstü yumurtlama olduğunu gösterir demişti

Kızlar merhaba hepinize hayırlı olsun diyorum öncelikle. Fikrinizi almak istediğim bir konu var. Benim 1 yaşında bir bebeğim var 27 yaşındayım 2.bebek için erken mi sizce? Bir yanım daha dur baş edemezsin diyor, bir yanım ne zaman olacağı belli değil düşün artık diyor. Siz ne düşünürsünüz bu konuda?

İlkine zor mu hamile kalmıştın?
Bana göre çok erken. Zaten 2 yaş sendromu vs. başlayınca sen de anlayacaksın ikinci olsaydı nasıl zorlanırdım kimbilir diye.

Bu biraz enerji ve tahammül seviyesiyle de alakalı. Ama bana göre birinci daha büyümemişken, herşeyi keşfederken ikinciye verilen ilgi, birinciye haksızlık gibi geliyor.

5 yaşında oğlum var ikinci için çalışmaya başladık. Ama inan bazen düşünüyorum başedebilecek miyim? Oğlum ilkokula başlayacak hem bebek, hem onun okulu ve dersleri yapabilir miyim diye?

Canım benim insan her zaman kendisine acımasız oluyor. 4. Ayın olacakmış baksana aslında çok normal böyle olması. Sadece etrafımızda insanların nasıl süreçlerden geçtiğini bilmediğimiz için herkesin hemen oluyor gibi düşünüyoruz. Geçen bir arkadaşım ile konuştuk. Bana dedi ki denemeye başladığımız 6. Ayda oldu. Ben onları istedikleri gibi oldular diye düşünüyordum. Eşi de arkadaşım torpidodan bile gebelik testi çıkıyordu deli gibiydi dedi 😂😂 yani aslında çok az kişinin hemen oluyor. Ama korkuyoruz sabırsızız kaygılıyız. İstemeye başlayınca odak noktamız oluyor çünkü. Kendi adıma 4 sene korunup 4. Ayda bu kafaya nasıl geldim algılayamıyorum kendimi 😂😂

İnsanoğlu sahip olamadığının delisidir çünkü :KK45:
Mesela ben sizlere şimdi hamilelikte, lohusalıkta, bebek büyürken ve sonrasında yaşayacaklarınızı saysam ya umursamazsınız, ya da yürü git işine dersiniz. :KK48:

Zaten anlatmam ki. Zira ikinciyi isteyerek o deliliğe ben iki kat ulaştım.. :KK70:

Aynen öyleymiş canım ama o yumurtama veda ettim gebelik olmadı. Bakalım bu ay inşallah senin gibi güzel bi yumurtlamam olur benim de😌 bu güzel yumurtanın döllenmesi dileğiyle diyorum senin için 🍀
İnşallah ben herkes için öyle çok dua ediyorum ki çünkü insanın içindeki o ağırlığı eksikliği anlıyorum 🤲🏻 Bu ay pek emin değilim yumurtlama 25-26 ağustostu 25 i değerlendirdik çatlama 27 siydi 28 inde ilişki oldu tutmayabilir eşim nöbette oluyor denk gelmedi 😅 olacağı varsa da her türlü oluyor arkadaşım adetin son günü gebe kalmış bittiği gün tek ilişki ile 🙈

Canım benimki de pek netice sayılmaz düşük oldu malum :KK43: ovülasyon ile yumurtlama takip etmiştim yumurtlama ve çatlama günü 2 gün ilişki olmuştu. Bende ters rahim var o yüzden ona uygun pozisyon denemiştik 🙈 bunun dışında başka bişi yoktu canım
Günaydın ters rahim olduğunuzu nasıl fark ettiniz acaba?

Geç olmamıştır hemen gidip eczaneden alıp vurulsan olmuyor mu? İstersen öncesinde bi ovu testi yap
Gece aramadigim nöbetçi eczane kalmadı genelde sipariş üzerine temin ediyor eczaneler bulamadım 8 de aradım eczaneyi sipariş etti iki saate gelir dedi bekliyorum.uc tane yumurtan var dedi dün biri çatlamaya başlamış dedi biri 18 mm dedi giden parayimi aciyim emeğime mi aciyim .Eylül ayından okadar çok umitliydimki 1 Eylül itibariyle aksilikler başimi bırakmadı hayrolsun

Ben yeni sipariş geçtim. 32 ovu+5 gebelik testi 80 tl +13.5 kargo ücreti ödedim. Trendyol birgebenin günlüğü de aynı fiyatla.. Ben şimdi şans dedim aldım bakalım faydasını görürüm inş☺️
İnşaAllah canım. Hakkında hayırlısı olsun.Tesekkur ederim kuzum.

Gece aramadigim nöbetçi eczane kalmadı genelde sipariş üzerine temin ediyor eczaneler bulamadım 8 de aradım eczaneyi sipariş etti iki saate gelir dedi bekliyorum.uc tane yumurtan var dedi dün biri çatlamaya başlamış dedi biri 18 mm dedi giden parayimi aciyim emeğime mi aciyim .Eylül ayından okadar çok umitliydimki 1 Eylül itibariyle aksilikler başimi bırakmadı hayrolsun
Nöbetçi depolar var söylemediler mi? Her ilçede var gider depodan getirtirdiniz.. Hayırlısı inşallah siz değerlendirseydinşz bol havuç yeseydiniz çatlama için 3-4 havuç yiyin diyorlar şimdiden yemeye başlayın☺️ Olacağı varsa her türlü olur olmayacağı varsa da olmaz Siz Allaha tevekkül edip kendinizi bırakın.. Bu yaşadıklarınız veslie de olabilir bahane de… Ama en önemlisi stres kaygı yapmayın…

Günaydın kızçeler. Nasılsınız bakalım. Dilerim yeni güne güzel haber ile uyanırız. Dilerim umud ile bugünü bekleyenler anne olacaginin haberini alir. Hamiş annelerimiz dilerim bebişleriniz sağlıklı ve hayırlı bir şekilde gelir. Can sıkmak yok kızlar pozitif oluyoruz ve güzel şeyler düşünüyoruz. Bu ayda olmadı olmayacak umudum bitti,tükendi gibi cümleler kurup kendimizi üzmeyelim. Cunki burada hepimiz kardeşiz hepimiz birbirimize canıı gönülden üzülüyoruz.O yüzden negatif olmak yok çabaya ve uğraşlara devam. Bırakmak yok Bu işin peşini. O bebişler Allah'ın izni ile geleceeekk. Dediğim gibi biz tedbirimizi alıcaz takdiri cenabı Hak zaten verecektir. Hepinizi çook öpüyorum Canlarım. Rabbim herşeyi gönlümüze göre versin.🙏🏼😍😘

kızlar ben predictor yaptım negatif çıktı:KK43: bu ay olmadı benim hayaller bir dahaki aya kaldı :KK43:
Bekleyenlere nasip olur inşallah bu ay :dua::KK200:

X