İnşallah bizimledir çok istiyorum çoktebriklerrbenim ilk seferde daha da silikti flaşlı foto çekip siyah beyaz yapınca görmüştüm bu baya görünüyor sağlıkla kavuşun
İnşallahİnşallah bizimledir çok istiyorum çok
Yaşlarımız da batlarımız da yakınmış. Umarım en yakın zamanda güzel haberleri alırız.Pinky93 beni de ekler misin?
Bat 14 Eylül. Yaş 37 2.ay
Aslında benim bu aydan pek umudum yok. Sadece Ekim'e doğru başlıkları takip edebilmek için ekletiyorum kendimi..
Selam,Pinky93 beni de ekler misin? Yaş 31 4.ay d vit, b-12,çinko, omega-3, folik asit kullanıyorum muhtemel bat 23 Eylül
Bakalım bu ay neye niyet neye kısmet
hayırlısı diyelim canımyeni aya başladık bakalım yaşdaşım..
Yaşlarımız da batlarımız da yakınmış. Umarım en yakın zamanda güzel haberleri alırız.
Ay umarım gebeliktirKızlar sabahki prodictor dan sonra birde kaset test yaptım aynı şekilde silik çizgi. Ovulasyon testi yaptım pik. Bat 4 Eylül. Kilo verme sonrası ilk deneme. İnşallah bizimledir yavrumuz
Bat 30 ağustos yaş 22 miniğim geliyoAy hamileler ve aramıza yeni katılanlar artıyor PC’nin başına geçiyorum kuzular şimdi sizi eklemek için
LaboquickKızlar Ovulasyon takibini hangi marka ile yapıyorsunuz acaba ?
Daha kan vermedim amaKızlar listeyi güncelledim. Eksik gedik varsa beni mesajda etiketleyebilirsiniz.
öncelikle bebişin hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsınKızlar listeyi güncelledim. Eksik gedik varsa beni mesajda etiketleyebilirsiniz.
Ben daha önce laboquick ile yapmıştım, şimdi babyfast ile yapıyorum. Bana daha pratik geldiKızlar Ovulasyon takibini hangi marka ile yapıyorsunuz acaba ?
Evet Eylül bereketli başladı gerçekten. Ağustos sönük geçmişti. İnşallah bu ay bol bol çift çizgiler görürüzEylül ayı müthiş hızlı başladı sanki, güzel haberler peş peşe geliyor. Tebrik ediyorum tüm anne adaylarını, darısı bizlere de olsun inşallah
Amin inşallah Allah herkese nasip etsin Rabbim evlst isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bende bekleyenlerdenim 2 kürtajım var benim hayırlısı artıkGetirecek yavaş yavaş toplanıyoruz gibi. İnşallah Eylül’den hepimiz hamiş çıkarız
İnşallah inşallahEvet Eylül bereketli başladı gerçekten. Ağustos sönük geçmişti. İnşallah bu ay bol bol çift çizgiler görürüz