Gün aşırı, her gün, 2 yap 1 dur derken ben de doğrusu hangisi acaba arayışındayım. Kiminin de tek seferde oluveriyor. Nasip galiba gerçektenben bu ay abarttım biraz mesela her ay başka bir stil deniyorum
Kuzu sen ne zamandır deniyorsunGün aşırı, her gün, 2 yap 1 dur derken ben de doğrusu hangisi acaba arayışındayım. Kiminin de tek seferde oluveriyor. Nasip galiba gerçekten
Hala yok ortada sonuc ne yazikki e nabizdan kontrol ediyorum.Yarın kalmak diye birşey olamaz zaten yarına kadar beklemez kan. Laboratuarlar sürekli açık
arayarak öğrenin bence hastanenin sisteminden barkod numaraınızı sonra hastanenin sayfasından bakın e nabıza geç düşüyor sanırımHala yok ortada sonuc ne yazikki e nabizdan kontrol ediyorum.
Benim hikaye karışık, 1 sene denedim meğer kist miyom varmış, geçen sene eylülde ameliyat oldum 6 ay korunma verdi. 3 ay denedim meğer prolaktin yüksekmiş 2 ay ilaç kullandım 2 aydır da lh testi ile takip edip deniyorumKuzu sen ne zamandır deniyorsun
nasip tabiki. tek gecelik ilişkiden hamile kalan çok kadın var. biz sadece şansımızı arttırmaya çalışıyoruz. sonuçta yapmazsan da olmayacak bunu biliyorsun. artık her günü değerlendiresim geliyor.Gün aşırı, her gün, 2 yap 1 dur derken ben de doğrusu hangisi acaba arayışındayım. Kiminin de tek seferde oluveriyor. Nasip galiba gerçekten
Bana kalsa her gün değerlendireceğim de adam tükendinasip tabiki. tek gecelik ilişkiden hamile kalan çok kadın var. biz sadece şansımızı arttırmaya çalışıyoruz. sonuçta yapmazsan da olmayacak bunu biliyorsun. artık her günü değerlendiresim geliyor.
Miyom olduğunu nasıl öğrendin. Sonuçta 1 sene dene diye doktor söylemiştir...Benim hikaye karışık, 1 sene denedim meğer kist miyom varmış, geçen sene eylülde ameliyat oldum 6 ay korunma verdi. 3 ay denedim meğer prolaktin yüksekmiş 2 ay ilaç kullandım 2 aydır da lh testi ile takip edip deniyorum
Öğrendim az önce canım. Negatif çikti BAT a tam 1 hafta var daha degisecegini sanmiyorum. Onumuzdeki aya nasip kismetarayarak öğrenin bence hastanenin sisteminden barkod numaraınızı sonra hastanenin sayfasından bakın e nabıza geç düşüyor sanırım
bizim evde de bir bayram havası. adam bayram ediyor. utanmasa çocuk olmasa birkaç ay daha böyle sefa sürsem diyecek yani o derece.Bana kalsa her gün değerlendireceğim de adam tükendi
nasip canım hep beraber denemeye devam :)Öğrendim az önce canım. Negatif çikti BAT a tam 1 hafta var daha degisecegini sanmiyorum. Onumuzdeki aya nasip kismet
Ahahahah süpermiş o zaman tam gaz devam. Benimkinin biraz yaşı da var biraz da tembel, baya zor oluyorbizim evde de bir bayram havası. adam bayram ediyor. utanmasa çocuk olmasa birkaç ay daha böyle sefa sürsem diyecek yani o derece.
Önce devlet hastanesinde rastgele bir dr gitmiştim, ultrasonla baktı, kan sonucuma baktı folik asit verdi 1 sene dene olmazsa gel sorun yok dedi gönderdi. 6 ay olmayınca başka dr gittim, sol yumurtalıkta 8cm kist var dedi, 2 aylık ilaç verdi ericek mi bakalım dedi. 1 ay kullandım sonra üni hastanesinde profa gittim, mr falan derken rahimde de miyom çıktı, ameliyatsız olmaz dedi hocam ve oldum. Benim kanamalarım hep düzenli ve normaldi. Sadece alt karında şişlik,sık idrar, zaman zaman batma şeklinde ağrı gibi şikayetlerim oluyordu.Miyom olduğunu nasıl öğrendin. Sonuçta 1 sene dene diye doktor söylemiştir...
bizdede ben tembelim. her çiftin biri tembel sanırım ama allahtan ikisi değil o zaman çok zorAhahahah süpermiş o zaman tam gaz devam. Benimkinin biraz yaşı da var biraz da tembel, baya zor oluyor
Bizde bunun için “üşenenin oğlu kızı olmazmış” derlerbizdede ben tembelim. her çiftin biri tembel sanırım ama allahtan ikisi değil o zaman çok zor
geçmiş olsunKızlar bugün yıllar önce çok sık yaşadığım ve tam 5 senedir asla başıma gelmeyen bir şey yaşadım bugün. Auralı migren. Konuşamadım göremedim kustum şiddetli baş ağrısı yaşadım. En sonunda eşim geldi ve bayılmışım. Gözümü acilde açtım. Doktor gebelik şüphem olup olmadığını sordu bende olabilir dedim. Test yapalım 1 saat bekleyelim ve öyle tedavi uygulayalım dedi. Maalesef kabul edemedim. Parol tarzı şeyler yapıldı. Üzerine kusmaya devam ettim eve geldik uyumuşum. Baş ağrısı hala devam. Yıllar sonra böyle birşey yaşamak beni çok yordu. Çok şaşkınım ergenlik döneminden beri hiç başıma gelmemişti
Hayırlı olsunHanımlar ben hamile olduğumu öğrendim
tebriklerrKızlarr çatlamanın 11.günü sabah ilk idrar ile prodictor yaptım. Bir türlü fotoğrafa yansıtamadım silikçe bir çizgi bana sırıtıyor. Dk tuttum kızlar 3.56 da çıktı