Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzu sen ne zamandır deniyorsun
Benim hikaye karışık, 1 sene denedim meğer kist miyom varmış, geçen sene eylülde ameliyat oldum 6 ay korunma verdi. 3 ay denedim meğer prolaktin yüksekmiş 2 ay ilaç kullandım 2 aydır da lh testi ile takip edip deniyorum

Gün aşırı, her gün, 2 yap 1 dur derken ben de doğrusu hangisi acaba arayışındayım. Kiminin de tek seferde oluveriyor. Nasip galiba gerçekten
nasip tabiki. tek gecelik ilişkiden hamile kalan çok kadın var. biz sadece şansımızı arttırmaya çalışıyoruz. sonuçta yapmazsan da olmayacak bunu biliyorsun. artık her günü değerlendiresim geliyor.

Miyom olduğunu nasıl öğrendin. Sonuçta 1 sene dene diye doktor söylemiştir...

Pinky93 beni de ekler misin?
Bat 14 Eylül. Yaş 37 2.ay

Aslında benim bu aydan pek umudum yok. Sadece Ekim'e doğru başlıkları takip edebilmek için ekletiyorum kendimi..

Miyom olduğunu nasıl öğrendin. Sonuçta 1 sene dene diye doktor söylemiştir...
Önce devlet hastanesinde rastgele bir dr gitmiştim, ultrasonla baktı, kan sonucuma baktı folik asit verdi 1 sene dene olmazsa gel sorun yok dedi gönderdi. 6 ay olmayınca başka dr gittim, sol yumurtalıkta 8cm kist var dedi, 2 aylık ilaç verdi ericek mi bakalım dedi. 1 ay kullandım sonra üni hastanesinde profa gittim, mr falan derken rahimde de miyom çıktı, ameliyatsız olmaz dedi hocam ve oldum. Benim kanamalarım hep düzenli ve normaldi. Sadece alt karında şişlik,sık idrar, zaman zaman batma şeklinde ağrı gibi şikayetlerim oluyordu.

geçmiş olsun

Kızlarr çatlamanın 11.günü sabah ilk idrar ile prodictor yaptım. Bir türlü fotoğrafa yansıtamadım silikçe bir çizgi bana sırıtıyor. Dk tuttum kızlar 3.56 da çıktı

Eklentiler

• IMG_20210901_101354.jpg
    80,8 KB · Görüntüleme: 61
Kızlarr çatlamanın 11.günü sabah ilk idrar ile prodictor yaptım. Bir türlü fotoğrafa yansıtamadım silikçe bir çizgi bana sırıtıyor. Dk tuttum kızlar 3.56 da çıktı
tebriklerr benim ilk seferde daha da silikti flaşlı foto çekip siyah beyaz yapınca görmüştüm bu baya görünüyor sağlıkla kavuşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…