Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzu sen naptın? Son durumun nedir?
Kuzum ben döngümün 16.günü de kontrole gitmiştim, doktor yumurtan gelişmemiş regl olunca tekrar gel diyince ağlamıştım bir sürü.
O gün saldım herşeyi, gittim ilk doz biontech aşımı oldum, ovulasyon testini bıraktım. Reglimi bekliyorum. Ne zaman olacak onu da bilmiyorum. Bu sabah uyandım sanırım yine idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Sızlama var şuan kendimi bol su ve c vitamini ile tedavi etmeye çalışıyorum. Sen napıyosun?

Bende gelecek aya planlar yapıyorum Regl ne zaman olacağını bende bilmiyorum artık geçen ay pikten sonra 16.gün oldum. bugün 14. günü gelen giden yok galiba çarşamba gelecek

Eğer idrar yollarında enfeksiyon varsa gece 1 tane munorol şase içebilirsin. Gebelikte de güvenli sorun yaşamazsın...

Piyelosepty diye bir ilacım var, o da güvenliymiş bildiğim kadarıyla ama ilaç kullanmadan geçer belki diye bekliyorum. Test yaptın mı?

Piyelosepty diye bir ilacım var, o da güvenliymiş bildiğim kadarıyla ama ilaç kullanmadan geçer belki diye bekliyorum. Test yaptın mı?
Alerjik bir bunyen varsa iyi gozlemle kendini 1 hafta once ictim bende ayni ilaci birde enfexia diye ikinci bir antibiyotik ile birlikte. 1 hafta kullandim bisey yoktu yeni haftaya gecerken ellerim ayaklarim su topladi minik minik gittim ki ilaclardanmis kestik mecbur. Hindu yagi kullaniyorum suan antiseptik dogal antibiyotik hem kış aylarinda idrar yolu enfeksiyo kulak burun bogaz ne varsa koruyo tavsiye ederim.

Hanimlar regle 7 gun var supheli son iliskinin uzerinden de 9 gun gecti.. beta baktrsam bugün kanda cikar mi sizce? Hastanede baska bir işim varda

10 12 gunden once kanda cikmiyor diye biliyorum ama yaptir istersen diger degerlerini gorursun her sey yolunda mi bakarsin :)
Bi önceki supheli ilişki üzerinden de 20 gün gecti ama sonuncu ovulasyondan 1 gun onceydi..belki o olmustur dedim.kiminin yumurtasi adetten hmn sonra catliyormus.benim 2. Cocuk olacak olursa ama herseyi unutmus gibiyim oyle heyecanliyim.

Bi önceki supheli ilişki üzerinden de 20 gün gecti ama sonuncu ovulasyondan 1 gun onceydi..belki o olmustur dedim.kiminin yumurtasi adetten hmn sonra catliyormus.benim 2. Cocuk olacak olursa ama herseyi unutmus gibiyim oyle heyecanliyim.
Yani evet ne zaman tuttu bilinmez kan verin bence Insallah guzel haberler alirsiniz Evet her donem farklida olabiliyor bu arada benim adetim 6 gun suruyo 2 3 gun sonra yumurtlama donemine giriyorum bazende adetten 7 8 gun sonra oluyo belli olmuyo yani

Catlama fln takibi bilmiyorum yapmadim. Ne zmn di bilerek olmadi sadece denk geldi ama istiyoruz 2. Yi cok hevesliyiz.Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin insallah.analigi hakeden herkesin kucağını bos bırakmasın

Kızlar herkese merhaba size ufak bir sorum olacak ben biraz rahatsızım dünden beri bugün de covid test yaptırdım, sonuç. Çıkınca gel ilaç başlayacağız dediler fakat reglime 3 gün var test yapsam sonuç Çıkar mı bişey bilmeden ilaçları da kullanmak istemiyorum sizce ne yapayım?

Kan da beta ya baktirin garanti olsun..benim fikrim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…