- 7 Mayıs 2021
- 841
- 847
Bakmadılar ki muayne bile yok test aldılar gebelik şüphem var dedim kadın doğum doktoru la görüş o zaman biz bişey yapamayız deyip yolladılar şaka gibiKan da beta ya baktirin garanti olsun..benim fikrim bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakmadılar ki muayne bile yok test aldılar gebelik şüphem var dedim kadın doğum doktoru la görüş o zaman biz bişey yapamayız deyip yolladılar şaka gibiKan da beta ya baktirin garanti olsun..benim fikrim bu
5.5 yaşında oğlum var ellerinizden öper:)Sizinki kac yasinda
Onlar bakmaz.sen ailw hekimine gidersen yarin anca cikar sonuç. Bnce acil e git devlete yada ozele durumu anlat beta hcg iste..bugun çözülür o isBakmadılar ki muayne bile yok test aldılar gebelik şüphem var dedim kadın doğum doktoru la görüş o zaman biz bişey yapamayız deyip yolladılar şaka gibi
Allah bagislasin masallah5.5 yaşında oğlum var ellerinizden öper:)
Devlet acile muayne oldum canım, özel hastane yok maalesef yakınlarda neyse bakalım covid test sonucu çıksın duruma göre bakacağım artıkOnlar bakmaz.sen ailw hekimine gidersen yarin anca cikar sonuç. Bnce acil e git devlete yada ozele durumu anlat beta hcg iste..bugun çözülür o is
Acil jinekoloji de yok mu? Istersen bi eczaneden test al yap ama en garantisi kan.. aman diyim kanda gormeden ilac icmeDevlet acile muayne oldum canım, özel hastane yok maalesef yakınlarda neyse bakalım covid test sonucu çıksın duruma göre bakacağım artık
AMİN CANIM İNŞALLAH CÜMLEMİZİN EVLATLARINI İNŞALLAH :) HALA KORUNUYORUM BU ARADA 27 SİNDE SPİRALE VEDA EDİCEM HAYIRLISYLA:)Allah bagislasin masallah
Amiinn.. himm senin bu aydan sonra o zaman düşünüyorsanAMİN CANIM İNŞALLAH CÜMLEMİZİN EVLATLARINI İNŞALLAH :) HALA KORUNUYORUM BU ARADA 27 SİNDE SPİRALE VEDA EDİCEM HAYIRLISYLA:)
AYNEN EKİM KASIM ARTIK RABBİM NE ZAMAN NASİP EDERSEAmiinn.. himm senin bu aydan sonra o zaman düşünüyorsan
Yok canım kullanmam merak etme.. ilçe devlet hastanesini burası maalesef kapsamlı yokAcil jinekoloji de yok mu? Istersen bi eczaneden test al yap ama en garantisi kan.. aman diyim kanda gormeden ilac icme
Anladiimm. O zaman sonucu bekle zaten 6 saate cikiyor en erken diye biliyorum. Bu arada aklinda olsun saglik kabinleride yapıyor betaYok canım kullanmam merak etme.. ilçe devlet hastanesini burası maalesef kapsamlı yok
Tamam canım çok sağolAnladiimm. O zaman sonucu bekle zaten 6 saate cikiyor en erken diye biliyorum. Bu arada aklinda olsun saglik kabinleride yapıyor beta
Ahhhh kuzum o dert bu sene bende de oluyor enfeksiyon ilk defa bu sene başıma geldi surekli tekrarlayıp duruyor başım dertte onunla ne kadar dikkat edersen et buluyor seni çok geçmiş olsunKuzum ben döngümün 16.günü de kontrole gitmiştim, doktor yumurtan gelişmemiş regl olunca tekrar gel diyince ağlamıştım bir sürü.
O gün saldım herşeyi, gittim ilk doz biontech aşımı oldum, ovulasyon testini bıraktım. Reglimi bekliyorum. Ne zaman olacak onu da bilmiyorum. Bu sabah uyandım sanırım yine idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Sızlama var şuan kendimi bol su ve c vitamini ile tedavi etmeye çalışıyorum. Sen napıyosun?
Bende eczaneden alıp kullanmaya basladom hayirlisi Allahtan canimben kullanmaya başladım z-fol kullanıyorum doktorum önerdi
Bence de hemen kan verir aklınız da kalmasın hayielisi olsun inşallah:)Hanimlar regle 7 gun var supheli son iliskinin uzerinden de 9 gun gecti.. beta baktrsam bugün kanda cikar mi sizce? Hastanede baska bir işim varda
Aaaa benim de 3 yaşında bir oğlum var sürekli kardeş anneee bebek diyor istiyor galibaa 2.bebegi düşünmemin bir sebebi de oğlum yalnız büyümesin diyeMerhaba 3 yasında insallah gonlunuzs gore olsun
Çıkar bence canım kanda hızlı cikio die biliyorum benHanimlar regle 7 gun var supheli son iliskinin uzerinden de 9 gun gecti.. beta baktrsam bugün kanda cikar mi sizce? Hastanede baska bir işim varda
Daha sonraya erteledim bikac gun daha geçsin kesin olsun dedim.sen Nptin ?Çıkar bence canım kanda hızlı cikio die biliyorum ben
Ben ara ara kullanıyorum hiç olmamıştı, Hindu yağını araştırayım biAlerjik bir bunyen varsa iyi gozlemle kendini 1 hafta once ictim bende ayni ilaci birde enfexia diye ikinci bir antibiyotik ile birlikte. 1 hafta kullandim bisey yoktu yeni haftaya gecerken ellerim ayaklarim su topladi minik minik gittim ki ilaclardanmis kestik mecbur. Hindu yagi kullaniyorum suan antiseptik dogal antibiyotik hem kış aylarinda idrar yolu enfeksiyo kulak burun bogaz ne varsa koruyo tavsiye ederim.
Ben kaset test aldim benim kasık ağrım var yarın elime gelir test hemen yapmak istiyorum klorak testi ile hamilelik testini okudum onu yaptım köpürdü regl belirtim yok dünsadece bi basim agridi cok heyecanliyim 9 senedensonra acemi oldum yineDaha sonraya erteledim bikac gun daha geçsin kesin olsun dedim.sen Nptin ?
Aay dimi cok heyecanli oluyor. Bende oyleyim.. bu ay mi denedin sadece.kaset test garanti miymis diger testlerden farkini mersk ettim..hemen yaz yapinca olur muuBen kaset test aldim benim kasık ağrım var yarın elime gelir test hemen yapmak istiyorum klorak testi ile hamilelik testini okudum onu yaptım köpürdü regl belirtim yok dünsadece bi basim agridi cok heyecanliyim 9 senedensonra acemi oldum yine
Klorak dedigin e göre EgelisinBen kaset test aldim benim kasık ağrım var yarın elime gelir test hemen yapmak istiyorum klorak testi ile hamilelik testini okudum onu yaptım köpürdü regl belirtim yok dünsadece bi basim agridi cok heyecanliyim 9 senedensonra acemi oldum yine
Tmm cnm hemen yazcam sendende güzel haberler bekliyorumAay dimi cok heyecanli oluyor. Bende oyleyim.. bu ay mi denedin sadece.kaset test garanti miymis diger testlerden farkini mersk ettim..hemen yaz yapinca olur muu
Aynen oleKlorak dedigin e göre Egelisin