Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bakmadılar ki muayne bile yok test aldılar gebelik şüphem var dedim kadın doğum doktoru la görüş o zaman biz bişey yapamayız deyip yolladılar şaka gibi
Onlar bakmaz.sen ailw hekimine gidersen yarin anca cikar sonuç. Bnce acil e git devlete yada ozele durumu anlat beta hcg iste..bugun çözülür o is

Kuzum ben döngümün 16.günü de kontrole gitmiştim, doktor yumurtan gelişmemiş regl olunca tekrar gel diyince ağlamıştım bir sürü.
O gün saldım herşeyi, gittim ilk doz biontech aşımı oldum, ovulasyon testini bıraktım. Reglimi bekliyorum. Ne zaman olacak onu da bilmiyorum. Bu sabah uyandım sanırım yine idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Sızlama var 😑 şuan kendimi bol su ve c vitamini ile tedavi etmeye çalışıyorum. Sen napıyosun?
Ahhhh kuzum o dert bu sene bende de oluyor enfeksiyon ilk defa bu sene başıma geldi surekli tekrarlayıp duruyor başım dertte onunla ne kadar dikkat edersen et buluyor seni çok geçmiş olsun
ben kullanmaya başladım z-fol kullanıyorum doktorum önerdi
Bende eczaneden alıp kullanmaya basladom hayirlisi Allahtan canim
Hanimlar regle 7 gun var supheli son iliskinin uzerinden de 9 gun gecti.. beta baktrsam bugün kanda cikar mi sizce? Hastanede baska bir işim varda
Bence de hemen kan verir aklınız da kalmasın hayielisi olsun inşallah:)
Merhaba 3 yasında 😊 insallah gonlunuzs gore olsun🤲
Aaaa benim de 3 yaşında bir oğlum var sürekli kardeş anneee bebek diyor istiyor galibaa 2.bebegi düşünmemin bir sebebi de oğlum yalnız büyümesin diye 🥰

Alerjik bir bunyen varsa iyi gozlemle kendini 1 hafta once ictim bende ayni ilaci birde enfexia diye ikinci bir antibiyotik ile birlikte. 1 hafta kullandim bisey yoktu yeni haftaya gecerken ellerim ayaklarim su topladi minik minik gittim ki ilaclardanmis kestik mecbur. Hindu yagi kullaniyorum suan antiseptik dogal antibiyotik hem kış aylarinda idrar yolu enfeksiyo kulak burun bogaz ne varsa koruyo tavsiye ederim.
Ben ara ara kullanıyorum hiç olmamıştı, Hindu yağını araştırayım bi

Daha sonraya erteledim bikac gun daha geçsin kesin olsun dedim.sen Nptin ?
Ben kaset test aldim benim kasık ağrım var yarın elime gelir test hemen yapmak istiyorum klorak testi ile hamilelik testini okudum onu yaptım köpürdü 😄 regl belirtim yok dünsadece bi basim agridi cok heyecanliyim 9 senedensonra acemi oldum yine

Ben kaset test aldim benim kasık ağrım var yarın elime gelir test hemen yapmak istiyorum klorak testi ile hamilelik testini okudum onu yaptım köpürdü 😄 regl belirtim yok dünsadece bi basim agridi cok heyecanliyim 9 senedensonra acemi oldum yine
Aay dimi cok heyecanli oluyor. Bende oyleyim.. bu ay mi denedin sadece.kaset test garanti miymis diger testlerden farkini mersk ettim..hemen yaz yapinca olur muu 😊

Klorak dedigin e göre Egelisin 🤭

X