Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olmaz canim neyse o mantikli yaptigin icip uyumak. Bu arada saglikla al kucagina insallah. Hangi yoldan ogrendin gebeliğini benimde adete 7 gun kaldi bekliyorum. Kendimce belirtilerim vsr ama pskolojik mi bilmem 🤭2. Bebek olacak insallah olursa ama ilk gibi cok heyecanliyim
Ben adete 5 gün kala kaset testte gördüm canım ☺️ bende hiç belirti olmadı, sadece 6 gün kala kahve leke gelmişti şüphelendim

Ben adete 5 gün kala kaset testte gördüm canım ☺️ bende hiç belirti olmadı, sadece 6 gün kala kahve leke gelmişti şüphelendim
Bende şimdi kaset test sipariş ettim netten
Daha önce hic kaset test die duymamıştım 21 eylül bat günümama hicbelirti yok
Hepimiz güzel haberler aliriz insallah

Safevi kasık ağrım var canım onun dışında ayırt edici bir şey yok açıkçası. Bir de içtiğim ilaçlar biraz baş dönmesi yaptı o kadar 😂 ay bide aşırı gazım var ayıptır söylemesi 😂
Gaz oluyor yaa sen kabiz olmamaya bak o en zoru.. ben cok çekmiştim

Safevi kasık ağrım var canım onun dışında ayırt edici bir şey yok açıkçası. Bir de içtiğim ilaçlar biraz baş dönmesi yaptı o kadar 😂 ay bide aşırı gazım var ayıptır söylemesi 😂
Oooh aman aman herşey relaks gitsin 😍keseyide görelim inşallah 🤗 demek belirtisiz de hamile olunuyo her ay sizofren gibi belirti uyduruyoz kendimize hahaha

Benim bağırsaklarım zaten tembel normal zamanda bile, ayvayı yiyeceğim heralde
Dert etme doktor onun icin ilac verir olursan .ben kullanmıştım cok fayda etnesede.ne cekmistim yaa. Aman ha bağırsağında tembelse bol su ic lifli gida tüket. Olmadi ac karna kayisi kurusu incir fln isla ilik suya onu ye ardinada ilik su iç ben oyle yptim 3 ay.

X