- 26 Ağustos 2012
- 1.931
- 2.218
Yarin gidiyor musun kuzum kan için moralin nasıl topladin dimi kendiniAkşamları alıp uyuyorum zaten, sabah aldığımda içtikten 3, 4 saat sonra dengem gidiyor biraz 40 dk falan sürüyor baş dönmesi sonra normale dönüyorum. İnşallah daha çok olmaz
Haftaya gidicem canım, daha iyiyim çok şükür.Yarin gidiyor musun kuzum kan için moralin nasıl topladin dimi kendini
Ben adete 5 gün kala kaset testte gördüm canımOlmaz canim neyse o mantikli yaptigin icip uyumak. Bu arada saglikla al kucagina insallah. Hangi yoldan ogrendin gebeliğini benimde adete 7 gun kaldi bekliyorum. Kendimce belirtilerim vsr ama pskolojik mi bilmem2. Bebek olacak insallah olursa ama ilk gibi cok heyecanliyim
Evet kandan bakılıyor her hangi bi gun gidip baktirabiliyon araştırma hastaneleri bakiyoAa benim amh bakılmadı ona da kanda mı bakılıyor? Tekrar geçmiş olsun kuzum
Canım nasılsın varmı gelisme belirti vs nasıl gidiyo hamilelikBen adete 5 gün kala kaset testte gördüm canımbende hiç belirti olmadı, sadece 6 gün kala kahve leke gelmişti şüphelendim
Gönlünüze göre olsunBen de bu hafta başladımm denemelere… Doktor 3-4 gün sonra yumurtan çatlar dedi, 4-5 ayda müjdeli haberi alırsın dedi muayeneden sonra. Ama nasip ne zamansa o zaman gelecektir bebiş
Bat 2 ya da 3 ekim, yaş 26, süre daha 1 hafta
Bende şimdi kaset test sipariş ettim nettenBen adete 5 gün kala kaset testte gördüm canımbende hiç belirti olmadı, sadece 6 gün kala kahve leke gelmişti şüphelendim
Inşallah canımBende şimdi kaset test sipariş ettim netten
Daha önce hic kaset test die duymamıştım 21 eylül bat günümama hicbelirti yok
Hepimiz güzel haberler aliriz insallah
Safevi kasık ağrım var canım onun dışında ayırt edici bir şey yok açıkçası. Bir de içtiğim ilaçlar biraz baş dönmesi yaptı o kadarCanım nasılsın varmı gelisme belirti vs nasıl gidiyo hamilelik
Gaz oluyor yaa sen kabiz olmamaya bak o en zoru.. ben cok çekmiştimSafevi kasık ağrım var canım onun dışında ayırt edici bir şey yok açıkçası. Bir de içtiğim ilaçlar biraz baş dönmesi yaptı o kadaray bide aşırı gazım var ayıptır söylemesi
Benim bağırsaklarım zaten tembel normal zamanda bile, ayvayı yiyeceğim heraldeGaz oluyor yaa sen kabiz olmamaya bak o en zoru.. ben cok çekmiştim
amiiiin yarın doktora gideceğim belki yumurtamın çatlayıp çatlamadığını görür artık bilmiyorum inşallah güzel şeyler söyler çok selam susam tanene :)Dualarm sizinleVe benm susaam tanemle
Oooh aman aman herşey relaks gitsinSafevi kasık ağrım var canım onun dışında ayırt edici bir şey yok açıkçası. Bir de içtiğim ilaçlar biraz baş dönmesi yaptı o kadaray bide aşırı gazım var ayıptır söylemesi
Dert etme doktor onun icin ilac verir olursan .ben kullanmıştım cok fayda etnesede.ne cekmistim yaa. Aman ha bağırsağında tembelse bol su ic lifli gida tüket. Olmadi ac karna kayisi kurusu incir fln isla ilik suya onu ye ardinada ilik su iç ben oyle yptim 3 ay.Benim bağırsaklarım zaten tembel normal zamanda bile, ayvayı yiyeceğim heralde
14-16 gün sonraselamlar ;
Allah herkesin yardımcısı olsun , herkesin kalbine ne var ise gerçekleşsin inşallah :)
bende katılmak istiyorum . 18-19 yumurtlama 20 yani bugün çatlama oldu . Reglim ne zaman olacak bana da yardımcı olur musunuz
Hiç arama hiççç, leke gelmese erkenden test yapmazdım.Oooh aman aman herşey relaks gitsinkeseyide görelim inşallah demek belirtisiz de hamile olunuyo her ay sizofren gibi belirti uyduruyoz kendimize hahaha
16 sayarsam 5 ekim bat . beni de ekler misiniz ?14-16 gün sonra
erkenden öğrenmek tam bir eziyet günler geçmiyor yaHiç arama hiççç, leke gelmese erkenden test yapmazdım.