Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar bugün regl günüm ama hala tık yok haber gelmiyor yardan :)) test yapmıştım negatif çıkmıştı hala bir umuttur diye bekliyorum resmen

Günaydın kızlar bugün regl günüm ama hala tık yok haber gelmiyor yardan :)) test yapmıştım negatif çıkmıştı hala bir umuttur diye bekliyorum resmen
Ovülasyon yapıyor musunuz? Bende çatlamadan sonra tam 14. Gün regl geliyor

Bat günü yarın olanlar bir belirtiniz var mı bakalım??? Bende hiçbişey yok bomboşum
Benim yarın.. Benim şuan arkadan belim kasıklarıma kadar ağrıyor. Süpürdüğüm için ağrıdığını düşünüyorum ama daha önce hiç yaşamadım. Regl ağrısını böyle yaşayan var mı?

Kaset test cuma günü negatifti bi daha yapmadım. Herhangi bi beklentim yok o yüzden ama hiç bu şekilde ağrı yaşamadım

Bat günü yarın olanlar bir belirtiniz var mı bakalım??? Bende hiçbişey yok bomboşum
Bende de hiç belirti yok bat bugun hakkımız da hayirlisi diyelim
Ovülasyon yapıyor musunuz? Bende çatlamadan sonra tam 14. Gün regl geliyor
Hayir hiç yapmadım sadece ilk ay kullandığım programa göre denedim tutmadı bu ay gelişi güzel rast geleydi canim

bende sadece regl geliyor diyen bir ağrı var ama genelde bel ağrım hep olur.İnşallah güzel şeylerin habercisi olur bu ağrı sizin için

Bende de hiç belirti yok bat bugun hakkımız da hayirlisi diyelim

Hayir hiç yapmadım sadece ilk ay kullandığım programa göre denedim tutmadı bu ay gelişi güzel rast geleydi canim
Ovulasyon testi cidden şartmış, benim eskiden standart 25 günde olurdu şimdi 29 23 27 her ay değişik olabiliyor ama yumurtlama testinden tam hangi gün olacak net anlıyorum

Kızlar selam
ben 15 inde regl gördüm bu ay erken oldu yine bu ay çok akışına bırakmıştım ama yine de 3. gün hormon testi verdim ve sonuç tsh ım 4.56 çıktı.. bu değerlere göre subklinik hipotroidi oluyormuş tanım. Gebelikte 3 hatta 2,5 altı tsh isteniyor diye hatırlıyorum, bunu yaşayan veya tsh ına rağmen gebe kalan var mı belki de bu hormon yüzünden gebe kalmadım şimdiye kadar napmam gerektiğini de bilemiyorum…

Tsh gebeliğe engel değil hamile kalırsan zararlı diye biliyorum benimde 5.5 di 3 ay düzenli ilaç ile 2 lere düşürduk ama 1 aydir ilacı kestim en son 4 du regl zamanı hormon testi yaptiricam bakalim bekarken hic yükselmezdi neden yükseliyor bende bilmiyorum

Geçmiş olsun canım kontrol altında kesmişsindir inşallah bırakması tavsiye edilmiyor kaç mg kullanıyordun? Bir de şikayetlerin belirtin var mıydı öncesinde? Hiç sorma çok şaşırdım hiç hormonlarda bişey çıkacağını sanmazdım 28 yaşındayım bugüne kadar olsa çıkmaz mıydı demek sonradan oluyor bi şekilde bilemiyorum. Gebelik için de bebeğin IQ gelisiminde erken gebelik riski gibi durumlarda olumsuz etkisi oluyormuş öncesinde de vücutta 3-2.5 altı olması gerekiyor gibi gebeliği zorlaştırdığına dair çalışmalar olduğunu okudum, inşallah faydalı olur bu tedaviler

bende sadece regl geliyor diyen bir ağrı var ama genelde bel ağrım hep olur.İnşallah güzel şeylerin habercisi olur bu ağrı sizin için
Ben olumlu olduğunu zannetmiyorum ama ağrısız sızısız regl geçiriyordum neden böyl oldu diyorum

Hiç bi sorunum yada belittim yoktu vala tesadüf öğrendim daha önce hiç artma vs yoktu ilk 25 sonra 50 mg kullandım canim tabi doktor kontrolünde kesildi yine kontrol olcam bakalim durumlar ne

Hiç bi sorunum yada belittim yoktu vala tesadüf öğrendim daha önce hiç artma vs yoktu ilk 25 sonra 50 mg kullandım canim tabi doktor kontrolünde kesildi yine kontrol olcam bakalim durumlar ne
Anladım canım inşallah gerek kalmaz ilaca düzene girmiştir. Peki değerleri endokrin/dahiliye doktoru ile mi takip ediyorsun yoksa bu sonuçlarla bir kadın doğuma göründün mü, onların yönlendirmesi nasıl oluyor acaba hormon-gebelik ilişkisiyle ilgili.

Kadın doğum yönlendirdi dahiliyeye canim şuan orayla devam ediyorum hormonlar içinde amh düşük olduğu icin tüp bebek yaptiricam

200lük kullanıyorum sabah akşam, ilk iki gün aşırı vurdu beni, bugün çok etkilemedi. Direk yemekten sonra tok alıyorum daha rahat ediyorum.
3 yıl oldu kullanali ben kaclkıktı hatırlamıyorum. Onu aldiktan sonra istirahat ediyordum biraz cok basim dönüyordu çünkü.uyku sersemlik.. tokta alsaniz sarsiyor dikkat edin

3 yıl oldu kullanali ben kaclkıktı hatırlamıyorum. Onu aldiktan sonra istirahat ediyordum biraz cok basim dönüyordu çünkü.uyku sersemlik.. tokta alsaniz sarsiyor dikkat edin
Akşamları alıp uyuyorum zaten, sabah aldığımda içtikten 3, 4 saat sonra dengem gidiyor biraz 40 dk falan sürüyor baş dönmesi sonra normale dönüyorum. İnşallah daha çok olmaz

Akşamları alıp uyuyorum zaten, sabah aldığımda içtikten 3, 4 saat sonra dengem gidiyor biraz 40 dk falan sürüyor baş dönmesi sonra normale dönüyorum. İnşallah daha çok olmaz
Olmaz canim neyse o mantikli yaptigin icip uyumak. Bu arada saglikla al kucagina insallah. Hangi yoldan ogrendin gebeliğini benimde adete 7 gun kaldi bekliyorum. Kendimce belirtilerim vsr ama pskolojik mi bilmem 2. Bebek olacak insallah olursa ama ilk gibi cok heyecanliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…