Arastir mutlaka sigara kullaniyorum normalde bogazim hep agrirdi kullanmaya basladigimdan beri bogaz sorunum kalmadi. Birde bugun yengem idrar yolu enfeksiyonu icin sogan kuru soyledi. Cok kizdi antibiyotik aldim diyince kendine cocuklarina esine yapiyomus hep sogan zimbirtisini. Kaynamis suya sogani kirip atiyomus 3 dk kaynatiyomus idrar yolu enfeksiyonu icin 10 dk kaynatirsan bogaz icin dedi. Gun icinde tuketiyomussun onu denicem bide yazarimBen ara ara kullanıyorum hiç olmamıştı, Hindu yağını araştırayım bi
Ewt daha yeni aslında ama olcağı varsa olur modundayim allah nasip.ederse insalaahAay dimi cok heyecanli oluyor. Bende oyleyim.. bu ay mi denedin sadece.kaset test garanti miymis diger testlerden farkini mersk ettim..hemen yaz yapinca olur muu
Udi Hindi, tıbbi nebevi de geçiyor. Ben baya makale okumalarını da yapmıştım. Bütün enfeksiyöz hastalıklara karşı etkili ve uluslararası olarak da iyi biliniyor..Ben ara ara kullanıyorum hiç olmamıştı, Hindu yağını araştırayım bi
Peki nasıl kullanılıyor ?Udi Hindi, tıbbi nebevi de geçiyor. Ben baya makale okumalarını da yapmıştım. Bütün enfeksiyöz hastalıklara karşı etkili ve uluslararası olarak da iyi biliniyor..
Her enfeksiyon için değişen kullanımı var genel olarak tozu suya katılıp yapılıyor. Ben sencefil:udi hindi (2:1) oranında karıştırıp yapıyorum. Bal ile karıştırıp yaptığımda etkili oldu, su ile direk yaptığımda ama tadı çok acı bal biraz acılığını alıyor. Süt ile yaptığımda etkili oldu. Ben eşimin reflüsü için kullandım. Bende soğuk alğınlığında kullanıyorumPeki nasıl kullanılıyor ?
Ay şimdi seni heveslendirmek istemiyorum ama ben de çatlamadan 5,6 gün sonra idrar yolu enfeksiyonu oldum bu ay da olmadı diye yazmıştım hatırlarsan, gebelik etkisi mi bilmiyorum bende olmuştuKuzum ben döngümün 16.günü de kontrole gitmiştim, doktor yumurtan gelişmemiş regl olunca tekrar gel diyince ağlamıştım bir sürü.
O gün saldım herşeyi, gittim ilk doz biontech aşımı oldum, ovulasyon testini bıraktım. Reglimi bekliyorum. Ne zaman olacak onu da bilmiyorum. Bu sabah uyandım sanırım yine idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Sızlama varşuan kendimi bol su ve c vitamini ile tedavi etmeye çalışıyorum. Sen napıyosun?
Ovulasyondan 12 gün sonra kaset testte görmüştüm10 12 gunden once kanda cikmiyor diye biliyorum ama yaptir istersen diger degerlerini gorursun her sey yolunda mi bakarsin :)
Üç gün varsa testte çıkar canımKızlar herkese merhaba size ufak bir sorum olacak ben biraz rahatsızım dünden beri bugün de covid test yaptırdım, sonuç. Çıkınca gel ilaç başlayacağız dediler fakat reglime 3 gün var test yapsam sonuç Çıkar mı bişey bilmeden ilaçları da kullanmak istemiyorum sizce ne yapayım?
Merhaba gebelikte de kullaniliyor mu bu yağ acaba?Her enfeksiyon için değişen kullanımı var genel olarak tozu suya katılıp yapılıyor. Ben sencefil:udi hindi (2:1) oranında karıştırıp yapıyorum. Bal ile karıştırıp yaptığımda etkili oldu, su ile direk yaptığımda ama tadı çok acı bal biraz acılığını alıyor. Süt ile yaptığımda etkili oldu. Ben eşimin reflüsü için kullandım. Bende soğuk alğınlığında kullanıyorum
Denemekte fayda var, ben de ilaca karşıyım. Önce doğal yollarla çözmeye çalışıyorum ama gördüğüm en iyi fayda bol bol sıvı tüketmek, su, limonlu çay, meyve suları vs vsArastir mutlaka sigara kullaniyorum normalde bogazim hep agrirdi kullanmaya basladigimdan beri bogaz sorunum kalmadi. Birde bugun yengem idrar yolu enfeksiyonu icin sogan kuru soyledi. Cok kizdi antibiyotik aldim diyince kendine cocuklarina esine yapiyomus hep sogan zimbirtisini. Kaynamis suya sogani kirip atiyomus 3 dk kaynatiyomus idrar yolu enfeksiyonu icin 10 dk kaynatirsan bogaz icin dedi. Gun icinde tuketiyomussun onu denicem bide yazarim
Merhaba gebelikte de kullaniliyor mu bu yağ acaba?
Benim 5-6 gün var regle, çok sıkışıyorumAy şimdi seni heveslendirmek istemiyorum ama ben de çatlamadan 5,6 gün sonra idrar yolu enfeksiyonu oldum bu ay da olmadı diye yazmıştım hatırlarsan, gebelik etkisi mi bilmiyorum bende olmuştu
Ovulasyondan 12 gün sonra kaset testte görmüştüm
Üç gün varsa testte çıkar canım
Merhaba mesaja denk geldim .. adetiniz mi düzensiz acaba.. nacizane tavsiyem olacak iyi geldigini duyuyorum. bu konuda hayıt tohumu ve soğan suyu uygulayan lar var denediniz mi hic?Kuzum ben döngümün 16.günü de kontrole gitmiştim, doktor yumurtan gelişmemiş regl olunca tekrar gel diyince ağlamıştım bir sürü.
O gün saldım herşeyi, gittim ilk doz biontech aşımı oldum, ovulasyon testini bıraktım. Reglimi bekliyorum. Ne zaman olacak onu da bilmiyorum. Bu sabah uyandım sanırım yine idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Sızlama varşuan kendimi bol su ve c vitamini ile tedavi etmeye çalışıyorum. Sen napıyosun?
Kuzum benim reglim yumurtlama günüme göre değişiyor. Mesela bazı aylar 13.gün yumurtlama görürsem 29.gün adet oluyorum.Merhaba mesaja denk geldim .. adetiniz mi düzensiz acaba.. nacizane tavsiyem olacak iyi geldigini duyuyorum. bu konuda hayıt tohumu ve soğan suyu uygulayan lar var denediniz mi hic?
Ay yanlış yazmışım şimdi takvime bakınca fark ettim ki reglim 23 yada 24 ünde olacak tabi 10.gün testte gördüğüm yumurtlama iseAy şimdi seni heveslendirmek istemiyorum ama ben de çatlamadan 5,6 gün sonra idrar yolu enfeksiyonu oldum bu ay da olmadı diye yazmıştım hatırlarsan, gebelik etkisi mi bilmiyorum bende olmuştu
Ovulasyondan 12 gün sonra kaset testte görmüştüm
Üç gün varsa testte çıkar canım
O zaman bi gebelik testi ister sankiAy yanlış yazmışım şimdi takvime bakınca fark ettim ki reglim 23 yada 24 ünde olacak tabi 10.gün testte gördüğüm yumurtlama iseşuan üzerinden 13 gün geçmiş yumurtlamanın ay hiç farkında değilim
Yok beeeO zaman bi gebelik testi ister sanki
Bende yok ama evdeki testler bitsin diye yapıyorumYok beeebelirti falan yok hiç
Bende de bir sürü kaset test var ya, ovulasyon yanında gönderdikleri için birikmişBende yok ama evdeki testler bitsin diye yapıyorumAyy artık gebelik testi vermeyen ovu testleri alıcam
O zaman yarın sabahtan bi tane yapı verBende de bir sürü kaset test var ya, ovulasyon yanında gönderdikleri için birikmiş