Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tarif verirmisin canım. Nasıl yaptın ne kadar içirdin ne zamab içirdin. S skulentvera kulak ver canım. Denesek mi ne dersin
Deneyelim deneyelim de yumurtlama günü geçti yine de içirsek bir şey olur mu? Yada önümüzdeki aya deneriz denemediğimiz bir şey kalmasın

Tarif verirmisin canım. Nasıl yaptın ne kadar içirdin ne zamab içirdin. S skulentvera kulak ver canım. Denesek mi ne dersin
Ben eşime içirecektim ama gerek kalmadı çok araştırdım, bir bardağın 1/4 üne çakışır suyu üstüne su tamamla her sabah veya akşam aç karnına içir. Fazlası zararlıymış karaciğere

Akzer in çakşır kökü suyunu aldım sabahları su bardağınının 1/3 kadar çakşır üstüne su koyup içti aç karna. Bir şişeyi bitirmemiştik bebişi öğrendik ama bitirttim yinedeBen iki şişe almıştım ikincisini kullanmak nasip olmadı

Ayyyy darısı bize inşallah deneyeceğim önümüzdeki ay mutlaka bende bu ay bir geçsin de acaba bugün alıp denesem mi ?

Ayyyy darısı bize inşallah deneyeceğim önümüzdeki ay mutlaka bende bu ay bir geçsin de acaba bugün alıp denesem mi ?
Kuzum araştırdım ben doğal diye çok sıkıntı olacağını düşünmedm ama sabah akşam değil sadece sabah içirdim deneyebilirsin. Herşeyi deniyoruz zaten yeterki bi çare olsun diye

Kuzum araştırdım ben doğal diye çok sıkıntı olacağını düşünmedm ama sabah akşam değil sadece sabah içirdim deneyebilirsin. Herşeyi deniyoruz zaten yeterki bi çare olsun diye
Tamam bende deneyim o zaman teşekkür ederim inşallah aranıza katılmak nasip olur

Bilemedim ki valla kuzum. Vitamin içiyor ya şimdi. Onu içer mi ki. Zordur benim eşim biraz.

Önce bi kendisine söyleyeyim de öyle alayım canım. Şimdi alırım içmez falan sinirlerim bende. Biraz zordur benim eşim bu tarz konularda. Ilişki zamanı bile diz dirsek olayına geçerken ne kadar saçma sapan inançların var. Olacak olduktan sonra nasıl denersen dene olur diyo

aynı benimki benimki de gülüyor saçmalama falan diyor ah ah hep biz çabalıyoruz gibi geliyor ya ....

aynı benimki benimki de gülüyor saçmalama falan diyor ah ah hep biz çabalıyoruz gibi geliyor ya ....
Aynen öyle canım. Onlarda bizim kadar çabalasa herhalde çifter çifter doğururuz Alllahin izni ile. Adamlar aksine bizim çabalarımıza saçmalık diyip dalga geçiyor.

Aynen öyle canım. Onlarda bizim kadar çabalasa herhalde çifter çifter doğururuz Alllahin izni ile. Adamlar aksine bizim çabalarımıza saçmalık diyip dalga geçiyor.
ay vallahi bende daraldım bunaldım bu ay nedensiz bir şekilde umudum da yok en azından her ay yeni bir heyecan yeni bir umuttu bu ay o umutta bitti galiba zaten olmuyor diye takılıyorum :) kasıma transferim bu gidişle...

Kızlar benim eşim de hiç sevmez böyle işleri.bi de inattır yani olmaz dediyse olmaz. bana çok kızıyordu nerden buluyorsun bunları fln araştırma artık diyordu. Ama gebelik elde edemeyince ben çok üzülüyordum o da tabi. Mecbur kaldı anlayacağınız. Bi de benim kullanmam gereken birşey olsaydı ben nerdeyse alır gelirim kullanırdım diye bık bıklandım. Sonra her sabah hiç söylenmeden içti artık. Şimdi ikinci şişeyi ikinci çocuğa ayırdım diye dalga geçiyor

Belki kullanmasan da olacaktı bebek :) bu işler biraz da şans işi. Takviye olarak alınan şeyler, doktor kontrolunde olmadığı sürece bence doğru değil. Kimisine iyi gelen, başkasına zarar da verebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…