Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belki kullanmasan da olacaktı bebek :) bu işler biraz da şans işi. Takviye olarak alınan şeyler, doktor kontrolunde olmadığı sürece bence doğru değil. Kimisine iyi gelen, başkasına zarar da verebilir.
Yani ondan yada bundan oldu demedim zaten sadece denenebilir. Doğal en azından. Bitki çayı içmek gibi.

ay vallahi bende daraldım bunaldım bu ay nedensiz bir şekilde umudum da yok en azından her ay yeni bir heyecan yeni bir umuttu bu ay o umutta bitti galiba zaten olmuyor diye takılıyorum :) kasıma transferim bu gidişle...
Aslında bu aydan benimde çok umudum yok kendimi şimdiden kasıma alıştırıyorum hazırlıyorum kendimi kasıma bekleyip görücez bakacaz bakalım. Akıntıma bakılırsa esimde yumurtlama zamani yoktu yanımda . O yuzden çok umutlu değilim yani☺

Ben pik gününü gördüm dündü ama yine de umudum yok zaten her ay öyle değerlendirdim bu ay ne farkı varki tek fark 2 günüdür üste denedim o

İyiyim ama başım çok dönüyor, progesteran etkisi mi bilmiyorum devriliyorım bir yere
Olabilir canım. Ama normaldir bu ara öyle olman diye düşünüyorum. Ağrıkesici kullanıyormusun. Parol kullandırıyorlar genelde hamilelere doktorun ile görüş al istersen.

Ben pik gününü gördüm dündü ama yine de umudum yok zaten her ay öyle değerlendirdim bu ay ne farkı varki tek fark 2 günüdür üste denedim o
Allah'tanumut kesilmez canım. Bende geçen ay ovu takip ettim 5 gün üst üste değerlendirdim yine olmadi bu ay takip yapmadım akıntıdan bildim sadece yine de hayırlısı diyip bekliycez İnşaAllah olur. Aynı gün güzel haber veririz.

eveeeet aynı gün bizim batımız belli olursa birlikte veririz burada güzel haberi :)

Hangi vitaminleri içirdin pharmaton mu? Bende gelecek ay kullanmaya başlayacağım

Evet iki yüzlük sabah akşam alıyorum bütün dengem şaştı iki günde
Allah yardımcın olsun canım benim onlar için herşeye değer ben de şuan 100lüğünü günde 3 kere alıyorum 200lük gibi etkisi olmuyor. Olur da pozitifi görürsem benim de 200lük almam gerekicek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…