- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
Yani ondan yada bundan oldu demedim zaten sadece denenebilir. Doğal en azından. Bitki çayı içmek gibi.Belki kullanmasan da olacaktı bebek :) bu işler biraz da şans işi. Takviye olarak alınan şeyler, doktor kontrolunde olmadığı sürece bence doğru değil. Kimisine iyi gelen, başkasına zarar da verebilir.
Aslında bu aydan benimde çok umudum yok kendimi şimdiden kasıma alıştırıyorum hazırlıyorum kendimi kasımaay vallahi bende daraldım bunaldım bu ay nedensiz bir şekilde umudum da yok en azından her ay yeni bir heyecan yeni bir umuttu bu ay o umutta bitti galiba zaten olmuyor diye takılıyorum :) kasıma transferim bu gidişle...
Ben pik gününü gördüm dündü ama yine de umudum yok zaten her ay öyle değerlendirdim bu ay ne farkı varki tek fark 2 günüdür üste denedim oAslında bu aydan benimde çok umudum yok kendimi şimdiden kasıma alıştırıyorum hazırlıyorum kendimi kasımabekleyip görücez bakacaz bakalım. Akıntıma bakılırsa esimde yumurtlama zamani yoktu yanımda . O yuzden çok umutlu değilim yani☺
İyiyim ama başım çok dönüyor, progesteran etkisi mi bilmiyorum devriliyorım bir yereSelizay bu arada sen nasılsın canım.
Olabilir canım. Ama normaldir bu ara öyle olman diye düşünüyorum. Ağrıkesici kullanıyormusun. Parol kullandırıyorlar genelde hamilelere doktorun ile görüş al istersen.İyiyim ama başım çok dönüyor, progesteran etkisi mi bilmiyorum devriliyorım bir yere
Allah'tanumut kesilmez canım. Bende geçen ay ovu takip ettim 5 gün üst üste değerlendirdim yine olmadi bu ay takip yapmadım akıntıdan bildim sadece yine de hayırlısı diyip bekliycez İnşaAllah olur. Aynı gün güzel haber veririz.Ben pik gününü gördüm dündü ama yine de umudum yok zaten her ay öyle değerlendirdim bu ay ne farkı varki tek fark 2 günüdür üste denedim o
eveeeet aynı gün bizim batımız belli olursa birlikte veririz burada güzel haberi :)Allah'tanumut kesilmez canım. Bende geçen ay ovu takip ettim 5 gün üst üste değerlendirdim yine olmadi bu ay takip yapmadım akıntıdan bildim sadece yine de hayırlısı diyip bekliycez İnşaAllah olur. Aynı gün güzel haber veririz.☺
Hangi vitaminleri içirdin pharmaton mu? Bende gelecek ay kullanmaya başlayacağımS skulentveraDenizKoKuLuMm kızlar kendiniz değil eşlerinize içereceksiniz. Doğal bir afrodizyakmış, cinsel isteği ve gücü arttırıyormş sperminde hareketliliğini arttırıyormş. Vitaminlerin yanında en azından doğal. Ben içirmiştim eşime vitaminle beraber o ay zaten hamile kaldım.
PharmatonHangi vitaminleri içirdin pharmaton mu? Bende gelecek ay kullanmaya başlayacağım
Ayyy hadi İnşaAllah ya.eveeeet aynı gün bizim batımız belli olursa birlikte veririz burada güzel haberi :)
Muhtemelen Progestandan canım 200lük kullanıyorsan o biraz yapıyorİyiyim ama başım çok dönüyor, progesteran etkisi mi bilmiyorum devriliyorım bir yere
Ağrım yok kiOlabilir canım. Ama normaldir bu ara öyle olman diye düşünüyorum. Ağrıkesici kullanıyormusun. Parol kullandırıyorlar genelde hamilelere doktorun ile görüş al istersen.
Ben sadece proxeed kullandırttım pharmaton da alayım önümüzdeki ay bari inşallah gerek kalmazPharmaton
Proxeed ama günlük doz iki şase biz tek kullandık
Bi de e vit o da morfoloji bozukluğu için.
Evet iki yüzlük sabah akşam alıyorum bütün dengem şaştı iki gündeMuhtemelen Progestandan canım 200lük kullanıyorsan o biraz yapıyor
Dualarm sizinleBen sadece proxeed kullandırttım pharmaton da alayım önümüzdeki ay bari inşallah gerek kalmaz
Allah yardımcın olsun canım benim onlar için herşeye değerEvet iki yüzlük sabah akşam alıyorum bütün dengem şaştı iki günde
İnşallah görürsünAllah yardımcın olsun canım benim onlar için herşeye değerben de şuan 100lüğünü günde 3 kere alıyorum 200lük gibi etkisi olmuyor. Olur da pozitifi görürsem benim de 200lük almam gerekicek sanırım
İnnşallahh teşekkür ederiimİnşallah görürsün