• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Ahhhh ne güzel bir haber gözün aydin canim iyisiniz inşallah. ❤❤❤ ben 37+4 teyim henüz tık yok YARIN kontrolum var. Ya çok sevindim artik iyuce sabirsizlaniyorum kucagima almak icin
Iyiyiz ama bebiş.biraz küçük canım erken geldi diye canım göğüs ucu kapakları al çünkü berbat bir ağrı oluyor. Tık olmasın canım🤣 zamanında gelsin en iyisi

Iyiyiz ama bebiş.biraz küçük canım erken geldi diye canım göğüs ucu kapakları al çünkü berbat bir ağrı oluyor. Tık olmasın canım🤣 zamanında gelsin en iyisi
Ağrı hemen oluyor mu ya. Normal mi oldu doğumun sezaryende sut gelme durumu geç oluyor ya ağrı çatlak vs hemem yaşamam diyodum. Bende bu hafta krem kullanmaya basliycam goguslerime

Ben doğurduk kızlar 37+1 de sancılar geldi siz de durumlar nasil

yaa ben de diyorum bu isim bana tanıdık geliyor bi yerden. Sen de Eylül transfer grubundaydın ben de. Şimdi Haziran anneleri grubundayz çok şükür 🙏🏼 😍 tekrar hayırlı olsun canım benim zorlu yollardan sonra kavuştun bebişine darısı tüm tüp bebek sürecinde olanlara inşallah 🙏🏼

Ağrı hemen oluyor mu ya. Normal mi oldu doğumun sezaryende sut gelme durumu geç oluyor ya ağrı çatlak vs hemem yaşamam diyodum. Bende bu hafta krem kullanmaya basliycam goguslerime
Benim göğüs ucu agrım 2. Gün oldu sezeryandan çıktığım gibi elimle sıktım hemşire yardımıyla az bisey süt cıktı bebek emdikçe çıkıyor

yaa ben de diyorum bu isim bana tanıdık geliyor bi yerden. Sen de Eylül transfer grubundaydın ben de. Şimdi Haziran anneleri grubundayz çok şükür 🙏🏼 😍 tekrar hayırlı olsun canım benim zorlu yollardan sonra kavuştun bebişine darısı tüm tüp bebek sürecinde olanlara inşallah 🙏🏼
Amin canım Allah razı olsun zorlu yollardan geçtik inşallah artık rabbim zorlaştırmaya kolaylastorie sizde sağlıkla hayırlısıyla dogurundogurun

Bende 38+1deyim , perşembe kontrol var. Hayırlısı bakalım.
Bu arada kizlar , göğüs ucu kremini ben 1 aydır kullanıyorum. Uyardılar son dk bırakma, yara olur dediler.

Ben lansinoh aldım. Henuz kullanmadım. Dogumdan sonra sanıyordum. Simdi sizleri okuyunca başlayacağım kullanmaya
Banada kuzenim dedi en azindan 1 hafta önceden basla eğer yara olursa ameliyat yarani bile unutturur acisi diye. Yoksa bnde senin gibi doğumdan sonra basliycaktim bakıyım unutmam inşallah yarin

Kizkar benim sezeryan gününu 26 mayıs a verdi doktor , değişik bir heyecan bastı beni 😅
Hayırlı olsun cnm. Benim de çatı muayenesinden sonra bugün nişanım geldi. Sali kontrol var. Önümüzdeki hafta sancm gelirse normal doğum denicez.yoksa sezeryan olcam bende. Saglikla sihhatle kucağımiza alalm 🙏bende çok heyecanılym.37+6 oldum .harektleri cok az hissediyorum sende öylemi cnm

Hayırlı olsun cnm. Benim de çatı muayenesinden sonra bugün nişanım geldi. Sali kontrol var. Önümüzdeki hafta sancm gelirse normal doğum denicez.yoksa sezeryan olcam bende. Saglikla sihhatle kucağımiza alalm 🙏bende çok heyecanılym.37+6 oldum .harektleri cok az hissediyorum sende öylemi cnm
Merhaba canım, biraz yorulmuştum hafta sonu ,ondan sanirim pazartesiden beri çok az hissediyordum , cok şükür bugün biraz daha fazla . Ama onceki haftalara nazaran bakarsak benimkinin hareketleri de bayagi azaldı. Bugun kontroldeydim , 37+ 5 benimde , nst de çekildi, sikinti yok dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin. Dogum kanalına girmiş dedi , ama spinal sezeryan olacak bizim. Normali hiç düşünmedi doktor. Hayirlisi bakalim 🙏

Back