How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Epeydir aklimdaydiniz benimde. Demek bizim kuzular birer ikiser gün arayla gelecek bende heyecanla bekliyorum yarın kontrolüm var 20 günden az kaldi artık. Çok şükür bu günlerimize 🌸🌸
Aynen Allah hayirlisiyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder insallah.
Insallah bebek sahibi olmak isteyen herkese de Allahim en kısa zamanda nasip eder inşallah.
Bugun doktor kontrolüm vardi, ayağım cok şiş diye bugun doktor gebelik zehirlenmesinden suphelendi, test istedi . Insallah bir sıkıntı çıkmaz 🙏.

Aynen Allah hayirlisiyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder insallah.
Insallah bebek sahibi olmak isteyen herkese de Allahim en kısa zamanda nasip eder inşallah.
Bugun doktor kontrolüm vardi, ayağım cok şiş diye bugun doktor gebelik zehirlenmesinden suphelendi, test istedi . Insallah bir sıkıntı çıkmaz 🙏.
Haber ver bizede umarim her sey yolundadır🌸🌸

Haber ver bizede umarim her sey yolundadır🌸🌸
İdrarda protein kacagi yokmuş cok şükür. Ben hala calisiyorsum , bugün izne ayrıldım, sanirim biraz da yorgunluktan şişmiş ayaklarım, dinlen ve ayağını yulsek yere uzat dedi. Tuzu sıfırla dedi. 1.hafta da tansiyornumu olcecegim düzenli bir şekilde, kontrol edeceğim. 1 hafta sonraya kontrol verdi. Hayirliso bakalım canim.

İdrarda protein kacagi yokmuş cok şükür. Ben hala calisiyorsum , bugün izne ayrıldım, sanirim biraz da yorgunluktan şişmiş ayaklarım, dinlen ve ayağını yulsek yere uzat dedi. Tuzu sıfırla dedi. 1.hafta da tansiyornumu olcecegim düzenli bir şekilde, kontrol edeceğim. 1 hafta sonraya kontrol verdi. Hayirliso bakalım canim.
Kötü bi durum olmamasına sevindim artik son virajdayiz ha gayret 😊😊

Dogan bebişimiz sağlıkla büyüsün inşallah hayirli bir evlat olsun 😊😊 bugün 36+2de kontrolum vardi herşey yolunda 3 kg olmuşuz biraz tombik bir bebek gelebilir dedi doktor 🤣 nasipse 26 mayis sezaryen tarihi kesinleşti

Dogan bebişimiz sağlıkla büyüsün inşallah hayirli bir evlat olsun 😊😊 bugün 36+2de kontrolum vardi herşey yolunda 3 kg olmuşuz biraz tombik bir bebek gelebilir dedi doktor 🤣 nasipse 26 mayis sezaryen tarihi kesinleşti
Hadi hayırlısı canım, iyi masallah kilosu da . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊🥰

Ahhhh ne güzel bir haber gözün aydin canim iyisiniz inşallah. ❤❤❤ ben 37+4 teyim henüz tık yok YARIN kontrolum var. Ya çok sevindim artik iyuce sabirsizlaniyorum kucagima almak icin
Ben de 37+2 deyim canım. Salı da benim kontrolüm var. Bir an önce sağlıkla sıhhatle alalım kucağımiza. Son günler geçmiyor herşeyden panik olmaya başladım ben.

Ben de 37+2 deyim canım. Salı da benim kontrolüm var. Bir an önce sağlıkla sıhhatle alalım kucağımiza. Son günler geçmiyor herşeyden panik olmaya başladım ben.
Ben daha sakinim sanki bu son haftada galiba artik dogsada erken değil gelişimi tamam diye bu rahatlik. Bir tık planlanandan erken gelecek diye kaygılanıyorum onunda belirtisi yok simdilik bakalim inşallah belirlenen tarihte gelirler

Back