- 25 Kasım 2015
- 1.643
- 2.488
- 133
- 40
- Konu Sahibi MuhendisYas
- #5.941
Amin inşallahBende kese yi gördüm kızlar darısı başınıza insallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallahBende kese yi gördüm kızlar darısı başınıza insallah![]()
Amin Allah razı olsun hepimiz insallahAmin inşallahkucağınıza aldığınız günleri de görün inşallah
Canım çok çok mutlu oldum ne güzel inşallah bundan sonra stres sıkıntı yok güzelce büyüyecek gelişecek. Ben de bugün sabah hafif lekelenme oldu dünyam başıma yıkıldı miniğimi kaybediyorum sandım hemen hastaneye gittik doktor ben bi kanama görmüyorum dedi ve ultrasonda mini minnacık bi kese gördük. O kadar içim rahatladı ki. Bu minnoşlar bizi kalpten götürecek galibaaslında sırf bu yüzden sık sık yazıyorum. düşük rakam umutsuzluk sebebi olmasın kimseye. benim moralimi çok zodular. evet olabilirdi. kimyasal veya dış gebelik de olabilirdi. ama % 1 şansın var bile demediler. konuşmalar hep kimyasal üzerine oldu. o yüzden şunu anladım: sıkı sıkı sarılın kendinize. kimse o ihtimali son ana kadar alamıyor sizden.
Hayırlı olsun canım ne güzellBende kese yi gördüm kızlar darısı başınıza insallah![]()
Bende kese yi gördüm kızlar darısı başınıza insallah![]()
Canım benim çok sevindim hayırlısı ile kucaginada alırsın inşallahMerhaba kızlar,
güzel haberlerle geldimTestleri düşük çıkanlar buraya iyi baksınlar. Onlara umut vermeye devam edeceğiz miniğimle
11. gün: 24
15. Gün: 95 (kimyasal düşüncesiyle ilaçlar kesildi. Progestan + coraspirin)
19. Gün: 471 (kimyasalın düşüşü için kan verdim oysaki. Doktorum kimyasalda ısrarlı)
21. Gün: 849 (kese yok. Hala kimyasal veya dış gebelik düşünülüyor. Ama tüplerde de tutunma yok)
23. Gün: 1536 (kese ve yolk göründü.)
29. Gün: 5976 (10.000 e çıkmamış diye kendimi bitirdim)
30. Gün: Kese kontrolünde bebeği ve kalbini gördük.kalp atışlarını duyduk.bugün 6+1 ölçümleri tam çok şükür. (Geç tutunma demiştik zaten, yaklaşık 5 gün geç tutunmuş gözüküyor miniğim. Geç tutunmanın sorun olmadığı, diğerlerinden farklı bir gelişim geriliği ve sorunu olmadığını söyledi. )
kısacası düşük rakamlarla başlamanız önemli değil. İnanın, kendinizi hırpalamayın. Etrafınızda hep pozitif insanlar tutun.![]()
Teşekkür ederim canım seninde hayırlı olsun 17 eylülHayırlı olsun canım ne güzelltransferin ne zamandı senin ?
Amin darısı başına inşallah canımHayırlı olsun inşallah canım
Canım birşey sorucam benim randevum 12.snde ama ben başka bi kadın doğumcuya gittim dün ve bebeği ve keseyi gördüğünu soyledi ve 5 haftalık gözüküyor dedi ama hesaplara göre 6 olması gerek karından baktı ama acaba vajinal ultrason ve karından bakınca kese boyutu degisirmi senin bugün kontrolün vajinadan mi oldutransfer tarihim 7 eylül. son adet tarihim de 20 ağustos. bunlara göre 6+6 gibi olması gerekiyor. ama ultrasonda bebeğin ölçümleri 6+1. zaten geç tutunma olduğu netleşmişti geçen hafta. beklediğimiz gibi 4-5 günlük bir fark var. ki 10 güne kadar fark normal sayılıyormuş.
Gözünüz aydın sağlıkla ilerler inşallah vajinadan mi muayene oldunuzBende kese yi gördüm kızlar darısı başınıza insallah![]()
Ah canım 9.gün başlamıştı ben tutmadı diye nasıl üzülmüştüm hala devam ediyorum napim bak kalp atışı bile duydum..Ama ikiz olduğu için rahim hızlı genişlemek zorunda kalıyor diye düşünüyorum azcıkta olsa alıştım ne zaman geçer hiç bilmiyorum ,doktorum öyle kanama alanı görmedi yani...telaş etmeKızlar lekelenme yaşayan var mı keseden önce ?
Galaxyeliz61 canım senin olmuştu sanırım doktorun ne dedi bu konuda ? Ben çok korktum acaba normal mi ya bi sıkıntı çıkmasın.
İnşallah durur bu kanamalar. Ne güzel kalp atışını duymuşsun bundan sonra bişey olmaz Allah’ın izniyle. Benim doktorumda kanama görmüyorum dedi yine de elimizde değil ister istemez panik yapıyoruz. Onlar bizim en bi kıymetlimiz çünkü. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim.Ah canım 9.gün başlamıştı ben tutmadı diye nasıl üzülmüştüm hala devam ediyorum napim bak kalp atışı bile duydum..Ama ikiz olduğu için rahim hızlı genişlemek zorunda kalıyor diye düşünüyorum azcıkta olsa alıştım ne zaman geçer hiç bilmiyorum ,doktorum öyle kanama alanı görmedi yani...telaş etme
Merhaba kızlar,
güzel haberlerle geldimTestleri düşük çıkanlar buraya iyi baksınlar. Onlara umut vermeye devam edeceğiz miniğimle
11. gün: 24
15. Gün: 95 (kimyasal düşüncesiyle ilaçlar kesildi. Progestan + coraspirin)
19. Gün: 471 (kimyasalın düşüşü için kan verdim oysaki. Doktorum kimyasalda ısrarlı)
21. Gün: 849 (kese yok. Hala kimyasal veya dış gebelik düşünülüyor. Ama tüplerde de tutunma yok)
23. Gün: 1536 (kese ve yolk göründü.)
29. Gün: 5976 (10.000 e çıkmamış diye kendimi bitirdim)
30. Gün: Kese kontrolünde bebeği ve kalbini gördük.kalp atışlarını duyduk.bugün 6+1 ölçümleri tam çok şükür. (Geç tutunma demiştik zaten, yaklaşık 5 gün geç tutunmuş gözüküyor miniğim. Geç tutunmanın sorun olmadığı, diğerlerinden farklı bir gelişim geriliği ve sorunu olmadığını söyledi. )
kısacası düşük rakamlarla başlamanız önemli değil. İnanın, kendinizi hırpalamayın. Etrafınızda hep pozitif insanlar tutun.![]()
İki battaniye bir yorgan uyuyorum yeliz donuyor daha kış bile gelmedi,zeytin ekmeğe talim rüyalarıma bile giriyor tansiyon olmuş 18/9 hemşire yeme dediİnşallah durur bu kanamalar. Ne güzel kalp atışını duymuşsun bundan sonra bişey olmaz Allah’ın izniyle. Benim doktorumda kanama görmüyorum dedi yine de elimizde değil ister istemez panik yapıyoruz. Onlar bizim en bi kıymetlimiz çünkü. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim.![]()
Kanama devam ediyor mu? Benimde oldu kaç gün önce ama durdu çokşükürAh canım 9.gün başlamıştı ben tutmadı diye nasıl üzülmüştüm hala devam ediyorum napim bak kalp atışı bile duydum..Ama ikiz olduğu için rahim hızlı genişlemek zorunda kalıyor diye düşünüyorum azcıkta olsa alıştım ne zaman geçer hiç bilmiyorum ,doktorum öyle kanama alanı görmedi yani...telaş etme
Hayatım doğru düzgün iş yapmıyorum bile ama gelecekse geliyor işte napalm,Rabbim esirgesin inşallah...Kanama devam ediyor mu? Benimde oldu kaç gün önce ama durdu çokşükürİnşallah olmaz birdaha banada ikizlerde oluyor dendi ben doktora bile gitmedim kanamadan sonra son durum nedir bilmiyorum doktorum evde yat dinlen dedi kontrolüm haftaya
Kanama devam ediyor mu? Benimde oldu kaç gün önce ama durdu çokşükürİnşallah olmaz birdaha banada ikizlerde oluyor dendi ben doktora bile gitmedim kanamadan sonra son durum nedir bilmiyorum doktorum evde yat dinlen dedi kontrolüm haftaya