Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Kızlar bu kadar hareketsizlik iyi değil bence. Tamam temizlik yapmayın ama yürüyüş yapabilirsiniz. Evde hafif küçük işler yapabilirsiniz. Lekelenmelerin hareketlerle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum ben. Ben temizlik yaptım, yemek yaptım, bulaşık çamaşır makinesi doldurup boşaltıyorım. Hareket edeceksiniz ki kan dolaşımınız artacak.
Kiz yatak döşek yatmiyoruz bizde. 😀 Camasir bulasik utu kahvalti yemek hepsini yapiyorum. Bi katya olaydi evde iyiydi ama yokki 😂😂 temizlik yapmiyorum dedim sadece. Yerleri sil koltuk cek balkon yika supurge ac egil koltuk altlarini yatak altlarini supur vs vs. bunlara ara verdim. Disarida cikiyorum yuruyus yapiyorum arada. Tabiki kan dolasimi icin onemli hareketsiz kalmak vucuda sen hastasin sinyali vermekle ayni

Arkadaşlar bişey sormak istiyoruum size hemşire bişey olmaz diye geçiştiriyo beni sizin tecrübeleriniz daha önemli benim test artışlarım biraz geç oldu 11.gün 24.80 15.gün 68.70 17.gün 290 bugün 19.gün ve 3gündür lekelenmem oluyo lavaboda sizce normal mi transferimden beri ilk defa oluyorum arada kasık ağrım da oluyo evde bişey yapmıyrm kendi halimdeyim
Lekelenme olupta saglikla devam eden cok hic lekelenme yasamadan kaybedende cok canim. Sabret bakalim insallah tutunacak sana. iyi anliyorum seni yasadim ayni seyi. Devamli tetiktesin Allahin izniyle guzek olacak insallah

Bikac gündür yazmiyordum, moralim çok bozuktu.
simdi ise biraz karisti durumum..

Eger hatirlamayan varsa kısa ozetle

• 6 Eylul 2 tane 5.gun embryo transfer
  • 11 Eylul 5. Gun idrarda pozitif
  • 15 Eylul 9. Gun beta 362
  • 17 Eylul 11. Gun beta 893
  • 28 Eylul 22. Gun beta 5062
  • 28 Eylul 5+6 da ultrasound'a gittim, tek kese gorunuyor fakat ici bos, sag yumurtaligin orada ise 2.keseye benzer bisey duruyor dis gebelik olabilir dediler. 4 gun sonra ya tekrar cagirdi.
  • 2 Ekim 6+3 tekrar baktılar, kalp atisi var ama çok yavaş atıyor. Kalp atisi 82 dediler. Kesenin ölçümü 5+4. Sag yumurtalik orada ki ne hala belli degil dendi.
  • 3 Ekim 6+4 icim rahat etmedi farklı bi doktora gittim bu sabah. Cok sukur kalp atisi 102 cikti, kese ölçümü 5+5. Hersey yolundaymis ama 2. Bi kese gorundu. 2. Kesenin içinde de sanki bisey var gibi ama kalp atisi tesbit edilmedi ve ölçümü 5+0. Sag yumurtalikta ki ise kistmis, önemsiz bisey dedi dr
Simdiiiii, bu 2.kese ya yavas yavas küçülüyor ve kayboluyor ya da sonradan cikti ortaya.
Eger küçülüyor ise neden once ki ultrasound'da görünmedi. Sonradan ortaya çıkması da zor, çünkü 2si aynı anda transfer oldu. Once bos gebelik diye üzüldüm, sonra kalbi yavas diye, simdi çok şükür daha rahatım ama kafam çok karisti

Bikac gündür yazmiyordum, moralim çok bozuktu.
simdi ise biraz karisti durumum..

Eger hatirlamayan varsa kısa ozetle

• 6 Eylul 2 tane 5.gun embryo transfer
  • 11 Eylul 5. Gun idrarda pozitif
  • 15 Eylul 9. Gun beta 362
  • 17 Eylul 11. Gun beta 893
  • 28 Eylul 22. Gun beta 5062
  • 28 Eylul 5+6 da ultrasound'a gittim, tek kese gorunuyor fakat ici bos, sag yumurtaligin orada ise 2.keseye benzer bisey duruyor dis gebelik olabilir dediler. 4 gun sonra ya tekrar cagirdi.
  • 2 Ekim 6+3 tekrar baktılar, kalp atisi var ama çok yavaş atıyor. Kalp atisi 82 dediler. Kesenin ölçümü 5+4. Sag yumurtalik orada ki ne hala belli degil dendi.
  • 3 Ekim 6+4 icim rahat etmedi farklı bi doktora gittim bu sabah. Cok sukur kalp atisi 102 cikti, kese ölçümü 5+5. Hersey yolundaymis ama 2. Bi kese gorundu. 2. Kesenin içinde de sanki bisey var gibi ama kalp atisi tesbit edilmedi ve ölçümü 5+0. Sag yumurtalikta ki ise kistmis, önemsiz bisey dedi dr
Simdiiiii, bu 2.kese ya yavas yavas küçülüyor ve kayboluyor ya da sonradan cikti ortaya.
Eger küçülüyor ise neden once ki ultrasound'da görünmedi. Sonradan ortaya çıkması da zor, çünkü 2si aynı anda transfer oldu. Once bos gebelik diye üzüldüm, sonra kalbi yavas diye, simdi çok şükür daha rahatım ama kafam çok karisti
Nekadar stres yasamissin oyle. 6.haftada kalp atis hizi zaten yavas degil midir 80-100 civari 7.8.haftadan snra daha da guclenir ve 120nin uzerine cikar diye okumustum. Dr banu ciftcinin gebelik uygulamasindada bu sekilde anlatiliyordu galiba. Ona guvenerek kalp atisin normal gbi geldi. Ama diger konuda bi fikrim yok merakla takipteyim. İkinci kesede yakinda belli eder kendini belliki geriden gelen bi olusum var orada

Nekadar stres yasamissin oyle. 6.haftada kalp atis hizi zaten yavas degil midir 80-100 civari 7.8.haftadan snra daha da guclenir ve 120nin uzerine cikar diye okumustum. Dr banu ciftcinin gebelik uygulamasindada bu sekilde anlatiliyordu galiba. Ona guvenerek kalp atisin normal gbi geldi. Ama diger konuda bi fikrim yok merakla takipteyim. İkinci kesede yakinda belli eder kendini belliki geriden gelen bi olusum var orada
2. si geç tutunma olabilir mi canım. 1 hafta bile geriden gelse bu durum normal olabilir. kullanılan ultrason cihazının çözünürlüğünün kalitesine göre görünor veya görünmüyor bazı şeyler.

2. si geç tutunma olabilir mi canım. 1 hafta bile geriden gelse bu durum normal olabilir. kullanılan ultrason cihazının çözünürlüğünün kalitesine göre görünor veya görünmüyor bazı şeyler.
kalkyerineyat kalkyerineyat Selinby61 Selinby61
Tup bebek de o kadar geç tutunma olur mu acaba bilmiyorum. Persembe tekrar gidicem. O zamana belli olur artık. Hayirlisi olsun insaAllah 🙏

İncir denedim kayısı denedim 3.gün ağrım kesilince yavaştan yürümelere de başladım bol su zaten ama 4.gün geçiyor beklicem ıkınmadan ne kadar gelirse ne zaman gelirse o zaman yapacağım ne yapayım :( opudan sonra dağıldı gitti. Zeytinyağı içeceğim gece. İlk 3 günden sonra çok sıkıntı olmaz sanıyorum hiç ıkınmadım sonuçta.
Normalde bende de var aynı sorunlar ama transferin başından beridir sabah uyanınca ilk iş 4 tane falan papaz eriği yiyorum su içiyorum sonra kahvaltı. Öğlene doğru da 1 elma yiyorum çok rahat çıktım tuvalete. Siz de deneyebilirsiniz. Beni yağ falan asla tuvalete çıkarmazdı mesela.

Çok teşekkür ediyorum öneriler için.🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Burada yalnız olmadığımı hissettiren tüm eylül anneleri hepiniz o çift çizgileri o kalp atımlarını göresiniz...
Yarın 5.gün olacak pazartesi sabah test yapacağım sanırım 6.sabah dualarınızı eksik etmeyin. İlk deneme 2 adet beşinci gün embriyosu minnaklarım inşallah tutunmuşlardır :)

Kiz yatak döşek yatmiyoruz bizde. 😀 Camasir bulasik utu kahvalti yemek hepsini yapiyorum. Bi katya olaydi evde iyiydi ama yokki 😂😂 temizlik yapmiyorum dedim sadece. Yerleri sil koltuk cek balkon yika supurge ac egil koltuk altlarini yatak altlarini supur vs vs. bunlara ara verdim. Disarida cikiyorum yuruyus yapiyorum arada. Tabiki kan dolasimi icin onemli hareketsiz kalmak vucuda sen hastasin sinyali vermekle ayni
Valla bende ayakkabı bağcıklarımı eşime baglatiyorum🤭 Eğilmek kötü diye okumuştum bı yerde.

Aklima o geldi benimde o yizden yakinda belli eder kendini dedim geriden geliyordur belkide son anda tutunmustur insallah oyledir

Back
X