- Konu Sahibi MuhendisYas
mrb.benim de tahmini 9 eylul gibi transfer dediler.estrofem kullaniyorum.progestana kacinci gunu baslatir bilmiyrm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetten kaç gün sonraya denk geliyormrb.benim de tahmini 9 eylul gibi transfer dediler.estrofem kullaniyorum.progestana kacinci gunu baslatir bilmiyrm
Anladım canım çok teşekkür ederim İnşallah dilediğin şekilde gerçekleşir herşey bebeğine kavuşursunDoktor rahim durumuna göre karar verir. Belki taze transfer yapar bekletmeden benim tedavim temmuzda oldu. embriyolarım donduruldu Pcos olduğum için rahim dinlendirme sürecindeyim. Toplama işleminden 2 adet sonra yapılıyor transfer. Son adetimi olcam ve başlıcaz çok az kaldı inşallah.
Allah bağışlasın darısı size bize olsun inşallah Peki yaşı kaçtı abinizin eşinin, kendisi mi istedi ikiz yoksa kendiliğinden mi oldu?bence farketmiyor. benım taze oldu ılk deneme olmadı. ama abımın eşinde taze oldu ılk denemede ikizleri oldu. şimdi 1,5 yasındalar. Biraz kısmet olduguna ınanıyorum ben. ınsallah guzel gunler bızlerı bekler moral önemli
mrb.benim de tahmini 9 eylul gibi transfer dediler.estrofem kullaniyorum.progestana kacinci gunu baslatir bilmiyrm
yengem 37 yaşındaydı. doktoru ççift önerdi abımlerde kabul ettı. kalan embrıyolarını dondurmuslardı ancak yeğenlerım 9 aylıkken kendılıgınden hamıle kaldı yengem1 tane olması umuduyla başladıkları yolda şimdi üçüncüyü beklıyorlar. o yüzden asla umudumu kaybetmıyorum. inşallah hepımız bebeklerımıze kavuşacağız . dualarımda ısteyen herkes varAllah bağışlasın darısı size bize olsun inşallah Peki yaşı kaçtı abinizin eşinin, kendisi mi istedi ikiz yoksa kendiliğinden mi oldu?
Ay maşallah ya ne güzel mutluluk Rabbim bizlere de tez zamanda nasip eder inşallah dediğin gibi bir beklerken 3 çocuk sahibi olmuşlar Rabbimin hikmeti büyük o yüzden umudumuz hep var şükürler olsun onayengem 37 yaşındaydı. doktoru ççift önerdi abımlerde kabul ettı. kalan embrıyolarını dondurmuslardı ancak yeğenlerım 9 aylıkken kendılıgınden hamıle kaldı yengem1 tane olması umuduyla başladıkları yolda şimdi üçüncüyü beklıyorlar. o yüzden asla umudumu kaybetmıyorum. inşallah hepımız bebeklerımıze kavuşacağız . dualarımda ısteyen herkes var
Amin canım inşallah darısı isteyen herkesin başınaAy maşallah ya ne güzel mutluluk Rabbim bizlere de tez zamanda nasip eder inşallah dediğin gibi bir beklerken 3 çocuk sahibi olmuşlar Rabbimin hikmeti büyük o yüzden umudumuz hep var şükürler olsun ona
Canim doktoruna danismadan hicbirsey deneme bence..zaten deniken seylerinde cogunun bir faydaasi olmayabiliyo..sadece beslenmene cok dikkat et..ben edemiyorum ama..etmem lazim..yani protein felan almak gerekiyormus ama.etle aram cok kotu malesef..sadece sebze ve yesillik agirlikli beslenebiliyorum..Merhaba kızlar bizde haziranda başladık tedaviye rahim dinlendirme önerdi doktorum şansı daha yüksekmiş öyle söyledi ağustosta transferim olucaktı alerjik faranjitim var hafif bir grip geçirdim kullandığım ilaçlardan dolayı rahim duvarım kalınlaşmamış ve kaliteside düşük dedi tarlusal die bir ilaç verdi reglimi bekliyorum 3 güne kadar olurum transfer tedavisine tekrar başlıcam bu arada rahim duvarı kalınlaşması için neler yapmalıyız transfer için çok önemliymiş
Canim doktoruna danismadan hicbirsey deneme bence..zaten deniken seylerinde cogunun bir faydaasi olmayabiliyo..sadece beslenmene cok dikkat et..ben edemiyorum ama..etmem lazim..yani protein felan almak gerekiyormus ama.etle aram cok kotu malesef..sadece sebze ve yesillik
Çok teşekkür ederim avakado öneriyolar ama hiç denemedim inşallah bu ay bir sıkıntı çıkmaz transfer olurum rabbim istiyen herkese nasip etsin inşallah
inşallah herşey gönlünce olur bende salı günü gideceğim 3. gunum. hangi şehirdesnizMerhaba hanımlar
Ben yarın ilk doktor randevusuna gidicem adetin 3.günü
Dondurulmuş embriyo var onlardan transfer olacağım..bu 3. Tüp denemem ilk 2si başarısız oldu..bakalım ya şimdiden stres başladı...
Ben transfer hazırlıklarına daha başlamadım ama doktorum protein ağırlıklı beslenmemi istemişti. Adetle birlikte hazırlıklara başlayacakmışız. Ben ekstra hiçbir şey yapmadım ama moralim ve psikolojim çok iyi kendimizi motive etmeliyiz olacağına inanmalıyız kızlarMerhabalar kızlar bende Eylül’de transfer olacağım tarihi net değil 10-15 arası olur gibi geliyor. Şu anda reglimin 3. Günü. Coraspirin ve decavit dışında ilaç kullanmıyorum. Dr um gerek yok dedi siz neler yapıyorsunuz hazırlık olarak? Herkes farklı ilaçlar kullanıyor bunlar zorunlu mu? Ben panik olmaya başladım☺
Ben daha adet olmadım bu haftasonuna doğru en geç bir hafta sonra olurum gibi tahminen. Sana öyle söyledilerse o zaman benim de transferim Eylül’ün sonuna doğru mu olur kiMerhaba herkese bizim ilk denememiz reglim yeni bitti estrofem verdiler sali gununden itibaren kullanmaya başlayacağım transfer için 14- 16eylül gibi olur dediler 8 inde kontrolüm var. Bizim 3.gün embriyomuz var dondurdular folip histereskopi oldum yaklaşık 2.5 ay bekledik. Heycanla bekliyoruz inşallah hepimizin olumlu sonuçlanır kızlar
canım bende bebek aspirini,demir ilacı ve vitamin olarak regenesis max verdi doktorum.ayrıca regle beraber estrofem.beslenme olarakda 2,5 aydır proteın agırlıklı beslenıyorum . hıc panık olma guzel şeyler olacak Allahın ıznıyleMerhabalar kızlar bende Eylül’de transfer olacağım tarihi net değil 10-15 arası olur gibi geliyor. Şu anda reglimin 3. Günü. Coraspirin ve decavit dışında ilaç kullanmıyorum. Dr um gerek yok dedi siz neler yapıyorsunuz hazırlık olarak? Herkes farklı ilaçlar kullanıyor bunlar zorunlu mu? Ben panik olmaya başladım☺