canım havininde dondurulmuştu var yani ona takılma, Mevla ol dedikten sonra...
selam kızlar, epeydir uzak kaldık. sebeplerini birazdan yazacağım. çok iyi günler geçirmediğim kesin.
havinim son zamanlarda duyduğum tek güzel haberi senden aldım. yüzümü güldürdüğün için önce sana teşekkür ederim. sonra da çok çok tebrik ederim. seni tanımıyorum ama temiz kalbini görebiliyorum, Allahım gönlüne göre verdi. zamanı bu zamanmış ve bebeğin sana geldi. Allah sağlıkla doğurmayı da nasip etsin inşallah. evlat hasretin sona erecek inşallah.
ayşegülcüm, benzer yollardayız bu aralar. bazılarımızın sınavı daha zorlu geçiyor. Allah sana sabırlar versin. dik durmalıyız, çünkü biliyoruz ki hayat böyle birşey aslında, hepimiz geldik ve bir gün gideceğiz. kabulleniş çok zor ama kendi hayatlarımız için, kendi vademizi sağlıkla doldurabilmemiz için, hayallerimizi gerçekleştirebilmemiz için dik durmayı başarmak zorundayız. İnşallah Allahım bir mucize yaratır size de annen hiç hasarsız kalkıverir ayağa. Çok geçmiş olsun.
Bana gelince, babamın durumlar pek parlak gözükmüyor. akciğer tümörü 2.evre kanser ve kalbin tam arkasında olduğu için ameliyat çok riskli. ama ameliyat olmazsa da bundan kurtulamaz diyorlar doktorlar. bu haftaki tahlilleri tamamlandıktan sonra önümüzdeki hafta ameliyat olacak sanırım. bir kabusun içinde gibiyim günlerdir. kendi iç hesaplaşmalarım, hayatı sorgulamalarım...bugün mr çekilirken yanındaydım babamın. dedim ki bu defa da bunun için tutmamış tüp bebek. başka görevlerim varmış yerine getirmem gereken. ama öte yandan da ayşegüle tavsiye ettiğim gibi kendi hayatımı boşa almak istemiyorum. çünkü bunlar hayatın getirileri, bir yandan kendimize bakmamız da gerekiyor.
dün bülent urmanla randevum vardı. yine bir sürü test istedi. benim genetik testim yapılmamıştı, onu da istedi. cuma saat 17:30da histeroskopi yapacak, rahmim kalp şeklindeymiş, üstten biraz ittirmek gerekebilir dedi. bir de tedavi sırasında rahim duvarı kalınlığım 7 mm'miş, az buldu. bunun nedenini de histeroskopiyle araştıracak. daha önceki kürtajımdan kaynaklı bir durum da olabilirmiş. 10-11 mm olması gerekirmiş normalde bu kalınlığın. herşeyi yapalım, araştıralım ki ondan sonra gözümüz kapalı denemelere devam edelim dedi. beklemeye gerek yok istersen ben 1 ay sonra da başlayabilirim tedaviye dedi. ben de mayısı beklemek istediğimi söyledim.
benden haberler böyle. umarım hepiniz iyisinizdir. yine ara ara girmeye çalışacağım ama ortadan kaybolursam bilin ki babamla ilgili durumlardan fırsat bulamıyorumdur. ya da keyfim olmuyordur.
:/ bak bana kızıcaksın şimdi ama onunda ilkte bişi olmamış kalınlaşmış dondurulmuşta sorun çıkmamışmıydı offf ben zaten çok kötüyüm bu iğne beni beter etti(
selam kızlar, epeydir uzak kaldık. sebeplerini birazdan yazacağım. çok iyi günler geçirmediğim kesin.
havinim son zamanlarda duyduğum tek güzel haberi senden aldım. yüzümü güldürdüğün için önce sana teşekkür ederim. sonra da çok çok tebrik ederim. seni tanımıyorum ama temiz kalbini görebiliyorum, Allahım gönlüne göre verdi. zamanı bu zamanmış ve bebeğin sana geldi. Allah sağlıkla doğurmayı da nasip etsin inşallah. evlat hasretin sona erecek inşallah.
ayşegülcüm, benzer yollardayız bu aralar. bazılarımızın sınavı daha zorlu geçiyor. Allah sana sabırlar versin. dik durmalıyız, çünkü biliyoruz ki hayat böyle birşey aslında, hepimiz geldik ve bir gün gideceğiz. kabulleniş çok zor ama kendi hayatlarımız için, kendi vademizi sağlıkla doldurabilmemiz için, hayallerimizi gerçekleştirebilmemiz için dik durmayı başarmak zorundayız. İnşallah Allahım bir mucize yaratır size de annen hiç hasarsız kalkıverir ayağa. Çok geçmiş olsun.
Bana gelince, babamın durumlar pek parlak gözükmüyor. akciğer tümörü 2.evre kanser ve kalbin tam arkasında olduğu için ameliyat çok riskli. ama ameliyat olmazsa da bundan kurtulamaz diyorlar doktorlar. bu haftaki tahlilleri tamamlandıktan sonra önümüzdeki hafta ameliyat olacak sanırım. bir kabusun içinde gibiyim günlerdir. kendi iç hesaplaşmalarım, hayatı sorgulamalarım...bugün mr çekilirken yanındaydım babamın. dedim ki bu defa da bunun için tutmamış tüp bebek. başka görevlerim varmış yerine getirmem gereken. ama öte yandan da ayşegüle tavsiye ettiğim gibi kendi hayatımı boşa almak istemiyorum. çünkü bunlar hayatın getirileri, bir yandan kendimize bakmamız da gerekiyor.
dün bülent urmanla randevum vardı. yine bir sürü test istedi. benim genetik testim yapılmamıştı, onu da istedi. cuma saat 17:30da histeroskopi yapacak, rahmim kalp şeklindeymiş, üstten biraz ittirmek gerekebilir dedi. bir de tedavi sırasında rahim duvarı kalınlığım 7 mm'miş, az buldu. bunun nedenini de histeroskopiyle araştıracak. daha önceki kürtajımdan kaynaklı bir durum da olabilirmiş. 10-11 mm olması gerekirmiş normalde bu kalınlığın. herşeyi yapalım, araştıralım ki ondan sonra gözümüz kapalı denemelere devam edelim dedi. beklemeye gerek yok istersen ben 1 ay sonra da başlayabilirim tedaviye dedi. ben de mayısı beklemek istediğimi söyledim.
benden haberler böyle. umarım hepiniz iyisinizdir. yine ara ara girmeye çalışacağım ama ortadan kaybolursam bilin ki babamla ilgili durumlardan fırsat bulamıyorumdur. ya da keyfim olmuyordur.
Kız yanına getirtme beni bak Yani neden buna taktın anlamış değilim
Havinle snein durumun farklı illa herkeste aynı sorun olacak diye bir şey yok
hatırlatırım havin hamile şuanda
Hadi ama sil şu olumsuz düşünceleri ve bebeğine odaklan annesi
yuks canım başladınmı hazırlıklara
YOK cAnım bişey almadım halen Ama sabırsızlanıyorum:)) Bu Ayıda bir çıkaralım başlıycam yavaş yavaş sen neler aldın kızınına?
feriha canım parmağın nasıl oldu eskisi gibi kullanmaya başladınmı
havin gel artık sende bak topik boş kaldı
canım çok şükür iyileşti ama daha yara bandıyla sarlı eskisi gibi kullanamıyorum ama ginede iyi
sen nasılsın tatlım
canım herşeyi hemen hemen tamam yıkadım ütüledim çok şükür. beşiğini aldım, işte çanta hazırlığım var, ufak tefek şeylere gelemedim hala. emzik,şampuan gibi, iyice ağırlaşmadan halledeyim dedim malum yakınımızda kimse yok iş başa düşüyor malesef
Manşallah ne güzel bişey kalmamış. Ama senin haziran başı doğumun canım darısı bizim başımıza inşallah çok tatlı ve güzel heycanlar bunlar rabbim hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.
amin canım cümlemize inşallah evet çok bişey kalmadı darısı topikteki arkadaşlarımızın başına inşallah
bende iyiyim canım uğraşlarımız başladı koşturmaca devam işte. sevindim parmağının iyi olmasına daha iyi olur inşallah canım, sen Mevlaya güven olur inşallah bebeğin öyle vazgeçmek yok bazıları kolay yoldan evlat sahibi olur bazıları da bizler gibi uğraşır, elbetteki sizin imtihanınız daha ağır Allah sabır versin ama pes etmek yok sen elinden geleni yap gücün yettiğince gerisini Allaha bırak canım olur biiznillah yaşın daha çok genç umudunu yitirme canım
evet canım ağır bi imtihan sabır istiyor ama benimde ne sabrım ne gücüm kalmadı sanki bazen geliyor bebekten bile vaz geçiyorum niye olmuyor herkezin 1. cide 2.cide oluyor benim 4. olcak bu napabilirim daha şaşırdım kaldım valla evde hiç konuşmuyoruz bebek konusunu eşim hep kapatıyor konuyu ümit yoksa olmicaksa olmuyor desin doktorum bende daha fazla yıpranmayayım o emryo oluştumu sorun ortadan kalkmıyormu anlamadım valla o kadar içinde olduğum halde o kadar da bilgisizim yani benim her denememde şekil bozukluluğu var diye tutmicak mı ya
feriha canım parmağın nasıl oldu eskisi gibi kullanmaya başladınmı
havin gel artık sende bak topik boş kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?