Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Çok çok üzüldüm okuyunca ama uzun zamandır girmeyişinden belliydi
Allah şifa versin babacığına inşallah ameliyat sonrası eski sağlığına kavuşur
Doktor konusuna gelince böyle ince bir şekilde ilgilenmesi çok çok güzel
İnşallah bu sefer bu doktorun vesile olurda hayırlı bir şekilde yavrucuğuna kavuşursun

:/ bak bana kızıcaksın şimdi ama onunda ilkte bişi olmamış kalınlaşmış dondurulmuşta sorun çıkmamışmıydı offf ben zaten çok kötüyüm bu iğne beni beter etti (

Kız yanına getirtme beni bak Yani neden buna taktın anlamış değilim
Havinle snein durumun farklı illa herkeste aynı sorun olacak diye bir şey yok
hatırlatırım havin hamile şuanda
Hadi ama sil şu olumsuz düşünceleri ve bebeğine odaklan annesi

mirage canım babana çok geçmiş olsun rabbim şafi ismiyle şifasını versin inş

canım doktorun çok ilgiliymiş inş bu sefer herşey yolunda gider sende meleğine kavuşursun

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı geceler dilerim ben sizi çok ama çok özledim annem takipte şuan onu yatırdım kaçamak yaptım uğrayamıyom fazla inş hepiniz iyisinizdir canlarım

cnm biliyorum öyle yapmam gerekiyor ama bnm tedavim 7 aydır hep ertelendi tam 4 ay önce opu oldu dedm transfer orada dediler ki bi dahaki aetten sonra tamam dedim ağladım neyse dedim adet olunca aradım doktor bu ayda dinlen dedi geçen ayda yumurtan çok olmaz dedi embriyolog embriyoların ozulma ihtimali yüksek zonaları çok kalın yumurtaların dedi (beni en çokta korkutan bu ) ama doktorum o ihtimaller üzerine konuşmuştur 7den biri bile olsa bozulmaz dedi korkuyorum işte bi daha ertelenirse veya bebişlerim beni bırakırsa diye

YOK cAnım bişey almadım halen Ama sabırsızlanıyorum:)) Bu Ayıda bir çıkaralım başlıycam yavaş yavaş sen neler aldın kızınına?

canım herşeyi hemen hemen tamam yıkadım ütüledim çok şükür. beşiğini aldım, işte çanta hazırlığım var, ufak tefek şeylere gelemedim hala. emzik,şampuan gibi, iyice ağırlaşmadan halledeyim dedim malum yakınımızda kimse yok iş başa düşüyor malesef

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben bugün doktorumla görüşmeye gittim çok adet düzensizliği olmuştu peki napcaz bundan sonra diye sorduk denicez dedi ama benim gücüm kalmadı kızlar doktorum diyorki neden böyle oldu diyince eşinin spermde ciddi şekil bozukluluğu var dedi o yüzden emryo gelişmiyor dedi anlıcanız zor bi gündü tekraren duymak bu sorunları peki öyleyse ben denemeyelim olmicak bişey için kendimi yıpratmayayım dedim bana sizden kötüleri var dedi peki onlar napıyor deyince bebek hasretlerini kalplarine gömüyorlar dedi baya konuştuk ben kendimi tutamadım daha benim yaşım küçük dedim çektiğim acı boynumdan büyük oldu dedim histereskopi istedim ben pek gerek duymadım dedi ama ben istiyorum yaptırcam regl olunca gitcem
canım kocam nasıl yüzüme bakıyor kendini çok suçlu hissediyor ama ben tüm kalbimle inanıyorum hiç yılmıcam verecek olan rabbim benim bebeğim olcak olmazsada kocamın canısağolsun bebek olmasada olur ama eşim yanımda olsun yeter yuvada hertaraf bebek dolu demi kızlar biz mutlu olalım o yeter çok uzun yazdım kızlar kusura bakmayın

bu arada eşininde sperm bozukluluğu olupta hamile olanı duydunuz mu yada aranızda var mı kızlar cevap verirseniz sevinirim

feriha canım parmağın nasıl oldu eskisi gibi kullanmaya başladınmı

havin gel artık sende bak topik boş kaldı

feriha canım parmağın nasıl oldu eskisi gibi kullanmaya başladınmı

havin gel artık sende bak topik boş kaldı

canım çok şükür iyileşti ama daha yara bandıyla sarlı eskisi gibi kullanamıyorum ama ginede iyi

sen nasılsın tatlım

canım çok şükür iyileşti ama daha yara bandıyla sarlı eskisi gibi kullanamıyorum ama ginede iyi

sen nasılsın tatlım

bende iyiyim canım uğraşlarımız başladı koşturmaca devam işte. sevindim parmağının iyi olmasına daha iyi olur inşallah canım, sen Mevlaya güven olur inşallah bebeğin öyle vazgeçmek yok bazıları kolay yoldan evlat sahibi olur bazıları da bizler gibi uğraşır, elbetteki sizin imtihanınız daha ağır Allah sabır versin ama pes etmek yok sen elinden geleni yap gücün yettiğince gerisini Allaha bırak canım olur biiznillah yaşın daha çok genç umudunu yitirme canım

Manşallah ne güzel bişey kalmamış. Ama senin haziran başı doğumun canım darısı bizim başımıza inşallah çok tatlı ve güzel heycanlar bunlar rabbim hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.

amin canım cümlemize inşallah evet çok bişey kalmadı darısı topikteki arkadaşlarımızın başına inşallah

evet canım ağır bi imtihan sabır istiyor ama benimde ne sabrım ne gücüm kalmadı sanki bazen geliyor bebekten bile vaz geçiyorum niye olmuyor herkezin 1. cide 2.cide oluyor benim 4. olcak bu napabilirim daha şaşırdım kaldım valla evde hiç konuşmuyoruz bebek konusunu eşim hep kapatıyor konuyu ümit yoksa olmicaksa olmuyor desin doktorum bende daha fazla yıpranmayayım o emryo oluştumu sorun ortadan kalkmıyormu anlamadım valla o kadar içinde olduğum halde o kadar da bilgisizim yani benim her denememde şekil bozukluluğu var diye tutmicak mı ya

canım Allah fazla aratmadan nasip etsin inşallah sende çok kafana takma önümüz yaz istersen acele etme bi adetin düzene girsin bi rahatla daha iyi olmaz mı canımcım, işte herşey imtihan bak ben 27 yaşındayım ilk denememde tuttu çok şükür 6,5 senelik evliyim, sen kaç senelik evlisin yaşında genç daha neler olur hayatta neler, bak dediğin gibi bu genç yaşta 3 deneme yaptırmışsın hepsi peşpeşe mi oldu, kendinide perişan ediyorsun canım herşey imtihan sabırlı olacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…