- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/550965_405267759521657_152779634_n.jpg
meleğim onunca bunu yaptıracağım kız babasıyım diyede değişebilir yani :))
Hehhee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/550965_405267759521657_152779634_n.jpg
meleğim onunca bunu yaptıracağım kız babasıyım diyede değişebilir yani :))
Doğru canım geçmez ya banada geçmiyor şimdi sayılı gün çabuk geçer derler bide
Şafak kaç sende![]()
HehheeÇok sevimlilerrrr
![]()
maşallah canımdeğerin çok güzel yükselmiş.artık görürsünüz kalp atışınıda duyarsınız 3 bini geçmiş
![]()
canım benim şimdilik herşey rabbiminde izniyle yolunda inş ben transferden sonra bu sefer hep yattım tek lavaboya kalktım oturduğum yerde yemeğimi yedim bu sefer kendime çok dikkat ettim annemdende rabbim razı olsun hizmetimi yaptı
canım inş hayırlısıyla görürüm kuzucuklarımı dua et kalp atışları için erken bence ama rabbim büyük bazen erkende duyula biliyo
Bu sefer kısmetinizde varmış havinim çok korkuyordun bak Allah o kadar büyükki ama biz kullar ahh ahh..
iğneler için 2 cnm ama bilmiyorum yumurta baskılayıcı işe yaradıysa transfer olur dimi siz daha iyi biliyosunuz işe yaramışmıdır sence off(
bana bir dokun bin ah işit cnm böyleyim ben işte :/ transferim olursa en çok 15 gün vardır herhalde cnm
canım benim şimdilik herşey rabbiminde izniyle yolunda inş ben transferden sonra bu sefer hep yattım tek lavaboya kalktım oturduğum yerde yemeğimi yedim bu sefer kendime çok dikkat ettim annemdende rabbim razı olsun hizmetimi yaptı
canım korkularımın neden olduğunu biiyosun ama dimi rabbim nasip etti bir değil binlerce şükürler olsun rabbim tamamına erdirir inş dua edin canım
Alttan bakarsa duyulur canım kalp atışı senin test günü ne zamandıki ben karıştırdım:26:
ben kociş buna bayılır sürpriz olur :))
canım ayın 3 deydi ama ben 2 sinde yaptım testimi ondan dedim keseler rabbimin izniyle görünsede kalp atışı belki duyulur
Canım neden işe yaramasın olumsuz düşünme inşallah işe yaramıştır.Herkesin vücudu rahmi ayrı.
Olsun bir biririmize anlatmayacağızda kime anlatacağız değilmi?
bende öyle düşünüyorum cnm inş ya annemde kalıcam yada kayınvalidemle annem bende dönüşümlü kalıcak artk bi tek buna ı dikkat ettin iğne vuruluyomusun?
inş keselerini görürsün cnm allahım sağ salim kucağına almayıda nasip etsin hem bak değeriinde yükselmiş allahn iznyle bn eminim senn fındıklar seninle
Tabiki bilmezmiyim havinim
Biraz rahatla artık annen daha burada mı?
Doğum günü sürprizin ne oldu canım?
hee tahmini 5 haftalık felan oluyor belki kalp atışı duyulmayabilir ama kese gözükür allahın izniyle![]()
canım bu sefer kan sulandırıcı iğne vuruldum göbüşten canım busefer rabbimin izniyle tedbirleri aldık taktiri rabbime bıraktık rabbimde ol dedi şükürler olsun rabbim tamamına erdirir inş
canım ilk 3 ayım geçene kadar burda nasipse ama ben iyi hissedersem erkende gide bilir daha kesin değil yani
canım benimki nasıl hesaplanır bilmem son adete göre olsa transferimde adetimin üzerinden 1 ay geçmişti son adetime göre hesaplanmıyo yani kaç haftalık olduğunu ben şuan hesap yapamıyom en ortalaması 4 haftalık diyom gideceğim günle yani bakalım ultrasonda ne çıkacak inş hayırlısıyla görürüm kuzucukları dua et canım